Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 22 яну 2014 19:22

Kopwatch @KOPWATCH 19m
Salah deal soon DONE!! Finally. Fee for Salah will be £10m, need to agree payment structure then its done.

Rumours coming from Egypt that Mohamed Salah will fly to Liverpool and a deal is expected to announce as early as tomorrow

Твърде бързо ще вземе да се получи все още не вярвам ....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 19:24

Rumours coming from Egypt that Mohamed Salah will fly to Liverpool and a deal is expected to announced as early as tomorrow

Според медиите в Египет Салах ще лети до Ливърпул още утре :)

FilGoal_Live based in Cairo reports

BREAKING .. Salah heading to England tonight to join Liverpool, a close source to the player

Според други слухове от Египет, още тази вечер ще лети

LFC Transfer News @Liverpool_TN

Salah will fly out to Liverpool. Deal expected to be done within the next 72 hours.

Според друг източник ще отнеме 72 часа, за да бъде приключена сделката :)

Когато и да бъде приключена обаче, общото е, че всички твърдят, че всичко е договорено и сумата е 10 милиона паунда.

Guillem Balague has confirmed Liverpool’s interest in Barcelona flier Christian Tello:

“I think Barcelona will listen to offers for him and Alexis. If that’s the case, then there will be offers. I know that Tello is willing to go.

“Liverpool won’t be the only team that want him. He will be one of the transfer stories of the summer.” (Sky Sports)

От Испания Гилем казва, че лятото Барса ще изслушват оферти за Тейо и Алексис Санчес, а Тейо е навит на трансфер, но Ливърпул няма да са едиснтвените заинтересовани.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 19:28

tedicha123 написа:
Mighty Reds написа:
wolf написа:... Проблемите са отзад, не са отпред. Не търсете под вола теле.

:mrgreen:

[offtopic]Аааааа, не с анадолски принципи, моля ;)[/offtopic]

Ние цял сезон на какво разчитаме ? На атаката си, така че, няма лошо да вземат Мата.

Утре няма да вкараме и ще ни разгромят. Това ли искаш? Да лапаме по 2-3 гола всеки мач, пък майната му нали нападението вкарва по 5. Е да ама не всеки ден вкарват по 5, а защитата си остава все така трагична. Да ти имам разсъжденията..

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 19:31

mitko9311 написа: Иначе винаги може да дадем 5 милиона на Уест Хям и да вземем здравия Диаме да играе дефанзивен докато се върне Лукас което ще бъде един не лош избор

Аз ти казвам ,че най вероятно ,няма да вземе деф.халф ти пак за Диамета ми говориш . Ще видим ,все пак на 1 февруари кой крив и кой прав.
Тоя Диаме ,го слушам 3 години от вас ,честно казано ,вече ми идва в повече . Освен това ,УХ също трябва да са изперкали ,за да си продадат основен играч в тоя момент ,при положение ,че са на ръба на изпадане. Тук вече говорим и за някакъв морал от играча ,при една евентуална оферта за него. Той самия ще откаже ,така мисля аз . Така ,че ,за мен ,не може "винаги" ,както ти си мислиш .
Ай дано ,тоя Салах утре го вземем най накрая ,въпреки ,че по нужните играчи за Ливърпул ,са на други позиции.Много е бърз египтянина ,обожавам бързи играчи.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 19:43

iznenada написа:
mitko9311 написа: Иначе винаги може да дадем 5 милиона на Уест Хям и да вземем здравия Диаме да играе дефанзивен докато се върне Лукас което ще бъде един не лош избор

Аз ти казвам ,че най вероятно ,няма да вземе деф.халф ти пак за Диамета ми говориш . Ще видим ,все пак на 1 февруари кой крив и кой прав.
Тоя Диаме ,го слушам 3 години от вас ,честно казано ,вече ми идва в повече . Освен това ,УХ също трябва да са изперкали ,за да си продадат основен играч в тоя момент ,при положение ,че са на ръба на изпадане. Тук вече говорим и за някакъв морал от играча ,при една евентуална оферта за него. Той самия ще откаже ,така мисля аз . Така ,че ,за мен ,не може "винаги" ,както ти си мислиш .
Ай дано ,тоя Салах утре го вземем най накрая ,въпреки ,че по нужните играчи за Ливърпул ,са на други позиции.Много е бърз египтянина ,обожавам бързи играчи.

Това не пречи да наричаме Брендън идиот за слепотата му.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 яну 2014 19:46

Супер, че Салах е уговорен вече! :) Сега остава да вземем бек и халф! За дефанзивен халф не се чудете! Или ще се налага там Джерард или Алън ще застане там, докато Лукас се възстанови. Аз искам халф за мястото на Хендерсън. Има вариант обаче сега като Салах застане на едното крило, на другото Стърлинг, Коутиньо ще може да влезе в средата и Хендо ще отпадне, но пак не е сигурна работата. Ето видяхте ли сега защо го исках Ериксен лятото? ;) Иначе какъвто и бек вземем няма да сгрешим. От ляво Сисоко е трагедия, Флано не е нищо особено, а Енрике е често контузен. От дясно Глен е трагичен последно време, а Кели така и не може да намери форма, пък и той е контузен често.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 19:47

wolf написа:
iznenada написа:

Това не пречи да наричаме Брендън идиот за слепотата му.

Така е .В нашите очи ,виждаме проблемни играчи ,НО в неговите очи,което е по важното ..феномена ,капитана ,щъркела и дебелия са незаменими .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 яну 2014 19:48

Хубаво е,че преговорите за Салах са на финалната права,ако е вярно де.
Дали пък не бихме се пробвали за Алексис Санчес?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 яну 2014 19:50

HoUs4oOL написа:Хубаво е,че преговорите за Салах са на финалната права,ако е вярно де.

За Санчес пишеше, че лятото ще се изслушват оферти за него, така че ако влезем в ШЛ защо не? :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 яну 2014 19:50

HoUs4oOL написа:Хубаво е,че преговорите за Салах са на финалната права,ако е вярно де.

Поредната прехвалена ЗвездЪ струваща една камара пари не мерси...

Върни се в “Ливърпул”