Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 12:34

Де да знам :? Специално за Стъридж и Коутиньо аз знаех, че са качествени играчи ;) При Боаш Стъридж беше титуляр на крилото на Челси и им беше един от най-добрите играчи, ама явно Демба Ба :mrgreen: им беше много ценен :lol: А Коутиньо още като 19-годишен в Интер му личеше, че е играя, нищо, че имаше проблеми на нивите в Италия :lol: За английските играчи е виновен крал Кени - той им е фен, ама се прецака тоя път. С това първенство пълно с французи, африкансци и какви ли не - на това дередже ще им е национала ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 яну 2014 12:35

iznenada написа:
boabbb написа:
Интересно нещо чух по отношение на т.нар. "сина" :lol: Боби Дебелото много го харесва, бе :mrgreen: Даже каза, че трябва да е титуляр на Световното :lol: А новият трансфер ... Бериша :roll: - с шипоци няма да стане :?

Е тая свиня-майка Борисов ,отдавна е доказал ,че е най некадърния журналист в Бг !!!
Боянчо ,помниш ли как некадърния журналист превъзнасяше Керъл,Даунинг,Хендерсън и като цяло всички доведени куци магарета от Далглиш ? :)
Ако зависеше от него или от нашия Петърчо и като цяло от форумчето,сега Далглиш още щеше да е треньор,а Керъл и Даунинг щяха да ни водят атаката .Хендерсън щеше да гради играта в средата на терена със своята невероятна техника ,фантазия и креативност а Луис Суарес ,отдавна щеше да е изритан ,като мръсно куче. И Стъридж и Коуитиньо никой нямаше да ги вземе,тъй като още като дойдоха ,бяха обявени от форумните герои ,за най некадърните резерви във футбола.
И вече ,щяхме да сме във ..чемпиъншип.

Тоя сланинестият е толкова тъп и упорит, че до последно не ще да признае Суарес за "голмайстор" и си измисля някви си негови дефиниции за такъв, нищо че Луис чупи постояно точно голови рекорди

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 12:45

venomcho написа:
iznenada написа:
boabbb написа:
Интересно нещо чух по отношение на т.нар. "сина" :lol: Боби Дебелото много го харесва, бе :mrgreen: Даже каза, че трябва да е титуляр на Световното :lol: А новият трансфер ... Бериша :roll: - с шипоци няма да стане :?

Е тая свиня-майка Борисов ,отдавна е доказал ,че е най некадърния журналист в Бг !!!
Боянчо ,помниш ли как некадърния журналист превъзнасяше Керъл,Даунинг,Хендерсън и като цяло всички доведени куци магарета от Далглиш ? :)
Ако зависеше от него или от нашия Петърчо и като цяло от форумчето,сега Далглиш още щеше да е треньор,а Керъл и Даунинг щяха да ни водят атаката .Хендерсън щеше да гради играта в средата на терена със своята невероятна техника ,фантазия и креативност а Луис Суарес ,отдавна щеше да е изритан ,като мръсно куче. И Стъридж и Коуитиньо никой нямаше да ги вземе,тъй като още като дойдоха ,бяха обявени от форумните герои ,за най некадърните резерви във футбола.
И вече ,щяхме да сме във ..чемпиъншип.

Тоя сланинестият е толкова тъп и упорит, че до последно не ще да признае Суарес за "голмайстор" и си измисля някви си негови дефиниции за такъв, нищо че Луис чупи постояно точно голови рекорди

Не бе ,остави Суарес ,мен ми е чудно ,как може, тоя доказан футболен комик ,да е нещо като кумир на младото бг поколение ,което гледа английски футбол ?? Как може бе нашия ? Това нормално ли е ? Чак ,въпроси му задават в некви сайтове ,допитват се до него ,все едно е ебати специалиста а той никога през живота си не е пипал топка .Помня го едно време ,като малък ,беше актьорче в един филм "Войната на таралежите '' .
Всички деца ,го повтарят по форумите ,както него ,така и неговите лимонки. Те ,като кажат ,за някоя спорна ситуация ,че примерно няма дузпа и на другия ден ,по всички форуми децата,повтарят ,като папагали ,че нямало дузпа .Как да няма дузпа бе братче ,тя дузпата 1000000 процентова .Тоя доказан некадърник ,пренаписа нови правила във футбола .
И само как диша тежко в ефир ,леле ,ебати свинята .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 12:47

А, не, не. За последните 2 мача е абсолютно прав - чисти симулации и на Стърлинг, и на Суарес :!: Трябва да си с бая тъмночервени очила, за да кажеш, че са дузпи ;)

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 12:52

boabbb написа:А, не, не. За последните 2 мача е абсолютно прав - чисти симулации и на Стърлинг, и на Суарес :!: Трябва да си с бая тъмночервени очила, за да кажеш, че са дузпи ;)

Айде и другия Боби се обади .
Боянчо ,ако някога си играл футбол ,изобщо няма да коментираш ситуацията със Суарес. Сто процентова дузпа моето момче .Суарес стига първи до топката ,чука я и вратаря го закача с тялото си .Суарес няма как да не падне ,след като тоя му връхлетя отгоре. Всеки от философите тук ,ще падне на земята ,след подобно влизане ,дори и ти с твоите 130 килограма. 10000 % дузпа !
Казах ти да намалиш коментарите ,ти ги увеличаваш ?
Последна промяна от iznenada на 22 яну 2014 12:55, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

haha

Мнениеот haha » 22 яну 2014 12:53

boabbb написа:А, не, не. За последните 2 мача е абсолютно прав - чисти симулации и на Стърлинг, и на Суарес :!: Трябва да си с бая тъмночервени очила, за да кажеш, че са дузпи ;)

На Стърлинг беше чиста симулация, относно ситауацията със Суарес варират мненията, като аз не съм убеден къде всъщност е истината. Интересно е, че Гари Невил е казал, че имало дузпа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 13:03

Ширър, Невил, Реднап казаха че има дузпа.....мисля, че е достатъчно като коментар....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 13:06

haha написа:

На Стърлинг беше чиста симулация, относно ситауацията със Суарес варират мненията, като аз не съм убеден къде всъщност е истината. Интересно е, че Гари Невил е казал, че имало дузпа.

Тренера също каза, че имало :mrgreen: А на десетките повторения се вижда, че Гузан не го закача с нищо :lol: Извинявайте, ама положение, в което се опитвам да видя дали има някакъв контакт между играчите за мен не е нарушение

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 13:15

boabbb написа:
haha написа:

Тренера също каза, че имало :mrgreen: А на десетките повторения се вижда, че Гузан не го закача с нищо :lol: Извинявайте, ама положение, в което се опитвам да видя дали има някакъв контакт между играчите за мен не е нарушение

Това си е чиста дуспа, както и да го погледнеш.Суарес изигра ситуацията като истински професионалист.Има контакт и никъде в правилата, не пише "Колко голям трябва да бъде контактът".Просто Луис видя че няма как да стреля от там и спечели максимума от ситуацията.Това се случва в наказателното поле, колкото и минимален да е контакта, няма как да не се свири дуспа.Това е. Друг е въпроса, какво прави Гузан?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 13:20

Един е Боби Дебелото и оня с катинарчето е неговия пророк :mrgreen: :lol: :mrgreen: Няма значение - видяли-дали ;) Пак добре, че не беше като миналата година за Юнайтед на Анфийлд :lol:

Върни се в “Ливърпул”