Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tedicha123 » 21 яну 2014 23:37

Gil-galad написа:
Liverpool's hopes of landing Berisha will be boosted by the involvement of former boss Gerard Houllier, who is currently working as global sports director for Red Bull Salzburg.

Berisha, 20, has earned nine caps for Norway at senior international level and is valued at around £2.5m.

[talkSPORT]

Бериша ще струва 2,5 милиона паунда, а Улие в шефче в Залцбург.

Писна ми от трансфер тип - Аспас,Борини и Алберто. Трябват ни играчи на доста позиции, а време няма. Като започнем от дефанзивен полузащитник, минем през ляв бек и стигнем до читаво крило. Дано клуба направи всичко възможно за привличането им.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 21 яну 2014 23:41

Аре да вземе поне някой, който го има в гугъл :Д

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 яну 2014 23:48

айде още един трансфер тип Илори... после къде са ми парите..

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 яну 2014 03:51

Искаме де йонг от милан под наем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 08:57

HoUs4oOL написа:
boabbb написа:Добре, бе, шефе :) Сити играят силен футбол, особено на "Етихад" В първият мач срещу отбора в подписа ти какво стана на "Етихад" Супер класният откъм единици отбор на Сити не се срещна с топката цяло полувреме Манталитет му се вика на това, а Юнайтед го имат - мачовете с Реал ги печелеха без проблем, ако не беше спорния червен картон Ливърпул също го имат, може би си спомняте като биха Барса насред "Ноу Камп" с 2:1

Стана това което се случи и с твоя отбор на Емиратс,те поне имат манталитет,но пак не проработи така ли е?

Аме, всъщност ... нямат :( Поне не срещу подобни отбори :roll: Виж в предварителните кръгове, срещу отбори от ранга на Фенербахче и подобни - има най-малкия шанс Арсенал да се изложи срещу подобен отбор ;) Манталитета идва от печелене на лигата, от чести полу- и финали, а не от отпадания на осминафинал :oops: Толкова по въпроса.

Интересно нещо чух по отношение на т.нар. "сина" :lol: Боби Дебелото много го харесва, бе :mrgreen: Даже каза, че трябва да е титуляр на Световното :lol: А новият трансфер ... Бериша :roll: - с шипоци няма да стане :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 10:39

Слухове за интерес към М'Байе Нианг от Милан, но за лятото, тъй като в момента е под наем до края на сезона в Каен, като Тотнъм също имали интерес.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 яну 2014 10:40

Gil-galad написа:Слухове за интерес към М'Байе Нианг от Милан, но за лятото, тъй като в момента е под наем до края на сезона в Каен, като Тотнъм също имали интерес.

Дръво :mrgreen: :lol: Не ви требе тоя ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 11:04

boabbb написа:
Gil-galad написа:Слухове за интерес към М'Байе Нианг от Милан, но за лятото, тъй като в момента е под наем до края на сезона в Каен, като Тотнъм също имали интерес.

Абе всъщност е доста добър...19 годишен е все пак....то имаше слухове за него още когато изгря на Световното до 17 преди няколко години - там той и още един Сюлейман Кулибали (нападателче от Кот Д'Ивоар) направиха фурор - след това имаше слухове и двамата да идват при нас, но Нианг отиде в Милан(и има изгледи да стане човек от него), докато другото - Кулибали отиде в Тотнъм и от тогава не съм чул нищо за него(EDIT: Сега проверих - не е постигнал нещо впечатляващо все още)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 12:03

Gil-galad написа:
boabbb написа:

Абе всъщност е доста добър...19 годишен е все пак....то имаше слухове за него още когато изгря на Световното до 17 преди няколко години - там той и още един Сюлейман Кулибали (нападателче от Кот Д'Ивоар) направиха фурор - след това имаше слухове и двамата да идват при нас, но Нианг отиде в Милан(и има изгледи да стане човек от него), докато другото - Кулибали отиде в Тотнъм и от тогава не съм чул нищо за него(EDIT: Сега проверих - не е постигнал нещо впечатляващо все още)

Да ,добър е ...на масата. За цял сезон 30 мача не можа да вкара един гол .Милан го натириха някъде под наем. По далече от Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 22 яну 2014 12:14

boabbb написа:
Интересно нещо чух по отношение на т.нар. "сина" :lol: Боби Дебелото много го харесва, бе :mrgreen: Даже каза, че трябва да е титуляр на Световното :lol: А новият трансфер ... Бериша :roll: - с шипоци няма да стане :?

Е тая свиня-майка Борисов ,отдавна е доказал ,че е най некадърния журналист в Бг !!!
Боянчо ,помниш ли как некадърния журналист превъзнасяше Керъл,Даунинг,Хендерсън и като цяло всички доведени куци магарета от Далглиш ? :)
Ако зависеше от него или от нашия Петърчо и като цяло от форумчето,сега Далглиш още щеше да е треньор,а Керъл и Даунинг щяха да ни водят атаката .Хендерсън щеше да гради играта в средата на терена със своята невероятна техника ,фантазия и креативност а Луис Суарес ,отдавна щеше да е изритан ,като мръсно куче. И Стъридж и Коуитиньо никой нямаше да ги вземе,тъй като още като дойдоха ,бяха обявени от форумните герои ,за най некадърните резерви във футбола.
И вече ,щяхме да сме във ..чемпиъншип.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”