Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот drvasko98 » 21 яну 2014 20:08

HoUs4oOL написа:
Gil-galad написа:Изображение

Ето според слуховете, това е договор за наем на апартамент в Ливърпул на името на М. Салах, сключен чрез брокер(или брокерска къща) на име Venmore. :lol: :lol: :lol:
Смятай ако това е вярно каква сигурност има на личните данни :lol:

Sky Sports News @SkySportsNews
Liverpool midfielder Lucas expected to miss two months with knee ligament injury.

Иначе, потвърди се инфото за Лукас и от Скай Спортс - аут за 2 месеца :)

Е,ако е вярно значи Салах ще го вземем,но ще трябва заместник на Лукас.

А дали е възможно в около 1 млн град да има други хора, наречени М. Салах?

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2014 20:29

Имам съмнения,че лебеда ще налага сина си,през тия 2 месеца...и няма да купи халф.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 21 яну 2014 20:38

Това е нашия човек... ах мечти,мечти..

iliyan

Мнениеот iliyan » 21 яну 2014 20:51

john barnes написа:Имам съмнения,че лебеда ще налага сина си,през тия 2 месеца...и няма да купи халф.

Съмнявам се ! Защо мислиш . че ще вземе сина си ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2014 20:54

john barnes написа:Имам съмнения,че лебеда ще налага сина си,през тия 2 месеца...и няма да купи халф.

Ще налага Джерард ,като дефанзивен .А сина му , ще продължава да "гради" играта на Ливърпул . И дори и да вземе халф, той ще е резерва на сина му . И накрая ,точно тоя негов син ,ще е основната причина ,да не се класираме. Гледам ,феновете ,искали от ЗАЩИТНИКА Сисоко,да вкарва голове ?! Нападат и обвиняват всеки друг ,след неуспех на Ливърпул ,само не и сина на треньора .Смях.
Обвиняват ЗАЩИТНИКА Сисоко ,че нямал смелост да тръгне един на един срещу противник . А халф-крилото Хендерсън ,кога е тръгнал един на един ,срещу противников играч за 3 години ? Никога . Да не говорим ,че и да тръгне няма да го преодолее. А другия му баща Далглиш ,го взе ,точно като крило .
По вероятно е ,да им дойде акъла на котенцето и Петърчо от това форумче ,отколкото Джордан Хендерсън да преодолее противник.
Манафите и съдиите ,ще ни прецакат накрая Джодни ,май ще познаеш ,че няма да ни класира . Нещо се разболя тоя човек ,кво му стана ,незнам ? Дали легендарния ,няма пръст във всичките тия глупави ходове и действия ,как мислиш ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 21 яну 2014 21:03

iznenada написа:

Ще налага Джерард ,като дефанзивен .А сина му , ще продължава да "гради" играта на Ливърпул . И дори и да вземе халф, той ще е резерва на сина му . И накрая ,точно тоя негов син ,ще е основната причина ,да не се класираме. Гледам ,феновете ,искали от ЗАЩИТНИКА Сисоко,да вкарва голове ?! Нападат и обвиняват всеки друг ,след неуспех на Ливърпул ,само не и сина на треньора .Смях.
Обвиняват ЗАЩИТНИКА Сисоко ,че нямал смелост да тръгне един на един срещу противник . А халф-крилото Хендерсън ,кога е тръгнал един на един ,срещу противников играч за 3 години ? Никога . Да не говорим ,че и да тръгне няма да го преодолее. А другия му баща Далглиш ,го взе ,точно като крило .
По вероятно е ,да им дойде акъла на котенцето и Петърчо от това форумче ,отколкото Джордан Хендерсън да преодолее противник.
Манафите и съдиите ,ще ни прецакат накрая Джодни ,май ще познаеш ,че няма да ни класира . Нещо се разболя тоя човек ,кво му стана ,незнам ? Дали легендарния ,няма пръст във всичките тия глупави ходове и действия ,как мислиш ?

Още като почна да пуска Фланагън(нищо против) и да не вади НИКОГА Даката и да не пуска испанците при решени мачове и всичко след пристигането на Кенет и аз почнах да се замислям дали няма общо! Ако се влиае от който и да е ,значи си предава принципите за ,който толкова претендира....ДАНО да не е така.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2014 21:55

Пресата гърми за новия ни дефанзивен халф...и той е...Валон Бериша от залцбург.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2014 21:59

john barnes написа:Пресата гърми за новия ни дефанзивен халф...и той е...Валон Бериша от залцбург.

Oфанзивен е . Има смисъл в един такъв трансфер на 20 годишен косовски циганин ,тъй като ще е удобен на Роджърс. Няма да мрънка ,че ще е резерва на сина му .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 яну 2014 22:14

Евертън са привлeкли Ласина Траоре под наем от Монако. Интересно, преди време този беше в Анжи и се говореше, че има интерес от наша страна. Ето как отново са ни отмъкнали под носа трансферна цел, 2 пъти вече. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2014 22:17

Liverpool's hopes of landing Berisha will be boosted by the involvement of former boss Gerard Houllier, who is currently working as global sports director for Red Bull Salzburg.

Berisha, 20, has earned nine caps for Norway at senior international level and is valued at around £2.5m.

[talkSPORT]

Бериша ще струва 2,5 милиона паунда, а Улие в шефче в Залцбург.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”