john barnes написа:Имам съмнения,че лебеда ще налага сина си,през тия 2 месеца...и няма да купи халф.
Ще налага Джерард ,като дефанзивен .А сина му , ще продължава да "гради" играта на Ливърпул . И дори и да вземе халф, той ще е резерва на сина му . И накрая ,точно тоя негов син ,ще е основната причина ,да не се класираме. Гледам ,феновете ,искали от ЗАЩИТНИКА Сисоко,да вкарва голове ?! Нападат и обвиняват всеки друг ,след неуспех на Ливърпул ,само не и сина на треньора .Смях.
Обвиняват ЗАЩИТНИКА Сисоко ,че нямал смелост да тръгне един на един срещу противник . А халф-крилото Хендерсън ,кога е тръгнал един на един ,срещу противников играч за 3 години ? Никога . Да не говорим ,че и да тръгне няма да го преодолее. А другия му баща Далглиш ,го взе ,точно като крило .
По вероятно е ,да им дойде акъла на котенцето и Петърчо от това форумче ,отколкото Джордан Хендерсън да преодолее противник.
Манафите и съдиите ,ще ни прецакат накрая Джодни ,май ще познаеш ,че няма да ни класира . Нещо се разболя тоя човек ,кво му стана ,незнам ? Дали легендарния ,няма пръст във всичките тия глупави ходове и действия ,как мислиш ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.