boabbb написа:Въпреки, че не знам кой ще е тоя футболист, дето ще предпочете ПСЖ, Монако или Сити, пред Юнайтед, например
ами такъв, който иска да спечели ШЛ може би
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Въпреки, че не знам кой ще е тоя футболист, дето ще предпочете ПСЖ, Монако или Сити, пред Юнайтед, например
venomcho написа:boabbb написа:Въпреки, че не знам кой ще е тоя футболист, дето ще предпочете ПСЖ, Монако или Сити, пред Юнайтед, например
ами такъв, който иска да спечели ШЛ може би![]()
boabbb написа:venomcho написа:boabbb написа:Въпреки, че не знам кой ще е тоя футболист, дето ще предпочете ПСЖ, Монако или Сити, пред Юнайтед, например
ами такъв, който иска да спечели ШЛ може би![]()
Кой от тия трите е печелил ШЛИли пък има изгледи да я спечели
boabbb написа:А, бе, хора, недейте така да говорите по инерция. Тези отбори нямат манталитет на победители в ШЛ. Колко отбора печелят отличието за първи път през последните 10 години - само Челси и то с милиард за играчи и кански мъки, и паркиране на рейса на вратата в повечето мачовеДори Ливърпул имат по-голям шанс за успех в ШЛ, живот и здраве да се завърнат в турнира
, отколкото ПСЖ и Сити
boabbb написа:Добре, бе, шефеСити играят силен футбол, особено на "Етихад"
В първият мач срещу отбора в подписа ти какво стана на "Етихад"
Супер класният откъм единици отбор на Сити не се срещна с топката цяло полувреме
Манталитет му се вика на това, а Юнайтед го имат - мачовете с Реал ги печелеха без проблем, ако не беше спорния червен картон
Ливърпул също го имат, може би си спомняте като биха Барса насред "Ноу Камп" с 2:1
HoUs4oOL написа:boabbb написа:А, бе, хора, недейте така да говорите по инерция. Тези отбори нямат манталитет на победители в ШЛ. Колко отбора печелят отличието за първи път през последните 10 години - само Челси и то с милиард за играчи и кански мъки, и паркиране на рейса на вратата в повечето мачовеДори Ливърпул имат по-голям шанс за успех в ШЛ, живот и здраве да се завърнат в турнира
, отколкото ПСЖ и Сити
Стига вече с тоя манталитет,бре.
Това е най-голямата дивотия....
Ибрахимович и Кавани ли нямат манталитет на победители или Агуеро,Силва и Туре?
Или Ашли Йънг и Валиенсия ще играят по-добре от Кавани и Ибра,защото Юнайтед има манталитет на победител?![]()
На терена играят футболистите,а не манталитета на Юнайтед и ПСЖ,стига с тия клиширани дивотии...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:http://www.sporcle.com/games/Pedro188/soccer-team-quiz-liverpool-fc
колко си познавате отбора
мисля, че е от 2011 играта
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта