Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 20 яну 2014 19:13

venomcho написа:
iznenada написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=398713
Koй каза ,че американците не дават пари ? Само незнам,дали е достоверно слухчето.
Ернанес е добър бразилски атакуващ халф. .Аз го харесвам . Ако наистина има първа оферта ,може би ще последва втора ,въпреки ,че за мен тия пари са достатъчни за бразилеца.Явно ,президента им е от алчните .

няма да го върна, нищо че става на 29 тая година, но за Европа трябват такива установени футбалери (най-вероятно отива в Интер)

Ехее ,аз сега видях ,че е на 28 . Е кво иска тоя президент тогава бе ? Напълно достатъчна сума .Сега видях,че е опорен а не атакуващ .Като го гледах ,лятото в националния ,беше доста активен в нападение и за това си мислих ,че е атакуващ.
Да ,и аз няма да го върна.Точно такива опитни играчи искам ,за да влезнат и веднага да помогнат .Има още ,поне три години футбол на високо ниво в бразилеца.Ще ни свърши работа . А и най бързото ,за което се сещам е ...дали най накрая ,няма да изгори феномена ? :) Ако е така ,да се дават и 25 млн даже :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 20 яну 2014 19:33

iznenada написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=398713
Koй каза ,че американците не дават пари ? Само незнам,дали е достоверно слухчето.
Ернанес е добър бразилски атакуващ халф. .Аз го харесвам . Ако наистина има първа оферта ,може би ще последва втора ,въпреки ,че за мен тия пари са достатъчни за бразилеца.Явно ,президента им е от алчните .
Американците дадоха много пари за тоя клуб ,от както са дошли и никой тук не може да промени фактите ,с празните си приказки !!!

Ние сме си фенове и винаги ще гледаме така на нещата т.е.искаме бързи резултати ,веднага и независимо на каква цена.А собствениците явно умеят да чакат и при тях няма най-добър и на всяка цена.Дори почвам да си мисля ,че за тях не е проблем ако не влезем в ШЛ,особено ако Суарез им е обещал,че ще остане и другият сезон ,независимо къде ще сме.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 яну 2014 20:48

wolf написа:А не, не съм казвал че онея точат от Ливърпул и наливат в Бостън. Казвам, че наливат в Бостън и основен и единствен приоритет им е Ред Сокс. За Ливърпул пари не се отпускат и се искат резултати. Еми не става, Европа не е САЩ и Мънибол не върви във футбола. Само като чух че са привлекли Даунинг по клип с вкарване в кофи и ми стана лошо.

Не си прав за някои неща ! Първата година когато ставаш шампиони е точно с много пари ;) Следващата година пак стават шампиони с половината бюджет благодарение на тази система за която е филма.
Според мен се опитват да направят нещо подобно в Ливърпул и ще видим дали ще им се получи ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 яну 2014 21:08

iznenada написа:Ехее ,аз сега видях ,че е на 28 . Е кво иска тоя президент тогава бе ?

Дига му цената, както и казах най-вероятно ще си остане на Ботуша

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 яну 2014 21:19

дебелия ни десен бек нарочно не играе,защото не искат да му подновят договора...100.000 на седмица,кой бяга от тях?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

iznenada

Мнениеот iznenada » 20 яну 2014 21:46

john barnes написа:дебелия ни десен бек нарочно не играе,защото не искат да му подновят договора...100.000 на седмица,кой бяга от тях?

Абе стига бе джони ...нарочно не играел ,толкова си може бе . И кой отбор на тая възраст ,тепърва ще му даде толкова пари ? Никой . И не мога да проумея как може Роджърс да му дава толкова пари ? Нормален ли е ? От две години ,тоя никакъв го няма .Да не говорим ,че от както е в отбора ,заедно с Агер ,Шкъртел и Рейна ,нямаме никакви успехи. Така ли е ?
Глен Джонсон го харесвах преди .Но Глен Джонсон отдавна играе ганкиното. Обърни внимание ,само създава впечатление ,че е активен по фланга ,но завършващия му пас или удар винаги са грешни и неточни. И за какво ми е такъв ? И като добавим и ГРЕШКИТЕ отзад ,които станаха вече МНОГО ,за кви 100 хилки говорим ? Аз и 50 няма да му дам а директно ще го наритам.
Не искам от него да вкарва голове а да подава добре топката ,като стигне до наказателното . Какво има толкова ,да вдигне главата ,да погледне и да я даде остро ,успоредно и точно ? Но не може . Е като не може ,да си хваща пътя ,има други които могат.
И е бавен вече ,не го ли виждаш къв спрял влак е ? Като се включи и след това ми прибира 5 минути ? Ебах го в дебелия гъз .Аут и това е . Ей нека се даде шанс на някое младо момче .Аз искам Монтоя ,но прекрасно знам ,че само с искането ще си остана. Така като гледам ,май Фланаган ще се налага там ,като негов заместник ..
ай да гледаме карамелчетата ,че вече е време да ги шибат ....ей те уцелиха на наеми ,за разлика от Роджърс ...и днес май взели тоя гигант Ласана Траоре пак под наем
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 яну 2014 23:16

20 дни минаха,а ние още спим... :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 яну 2014 23:51

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отчаяно се опитва да подсили отбора, за да спаси сезона, който до момента се развива кошмарно за "червените дяволи". Шампионите изпитват сериозни проблеми в средата на терена и именно в тази зона Мойс има най-голяма необходимост от нови попълнения. Според "Manchester Evening News" на "Олд Трафорд" са обърнали поглед към халфа на Лацио Ернанес. Изданието твърди, че за него Юнайтед е готов да плати 17 млн. евро, но от Лацио не биха пуснали бразилеца за по-малко от 20 млн. Ернанес не прави най-добрия си сезон, но въпреки това интерес към него проявяват клубове като Интер, Милан и Пари Сен Жермен. Договорът на бразилеца изтича през 2015 година и това е една от причините да се твърди, че "орлите" биха се разделили с него при подходяща оферта.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=468165

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 яну 2014 23:53

wolf написа:
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс отчаяно се опитва да подсили отбора, за да спаси сезона, който до момента се развива кошмарно за "червените дяволи". Шампионите изпитват сериозни проблеми в средата на терена и именно в тази зона Мойс има най-голяма необходимост от нови попълнения. Според "Manchester Evening News" на "Олд Трафорд" са обърнали поглед към халфа на Лацио Ернанес. Изданието твърди, че за него Юнайтед е готов да плати 17 млн. евро, но от Лацио не биха пуснали бразилеца за по-малко от 20 млн. Ернанес не прави най-добрия си сезон, но въпреки това интерес към него проявяват клубове като Интер, Милан и Пари Сен Жермен. Договорът на бразилеца изтича през 2015 година и това е една от причините да се твърди, че "орлите" биха се разделили с него при подходяща оферта.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=468165

Ако ПСЖ го искат наистина никой друг няма шанс да го вземе.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 яну 2014 10:32

Sky sources in Belgium suggest that the agent of Porto's Belgium midfielder Steven Defour is in England for talks with Fulham. The 25-year-old has won 41 caps for his country to date and previously played for Genk and Standard Liege

При така спряганото дълго отсъствие на Лукчо, дали тоя пич няма да ни свърши нек'ва полезна работа ? Що ще го пропускаме - млад, национал на Белгия, битка е, сам иска да си стяга бохчата от Португалия, идеално се вписва в политиката на клуба, поне според мен. И едва ли ще надскочи 15-на милиона пандурки ...

п.с.Верно, рисков играч си е, грубиянче, ама кой дефанзивен не си пада хирург-ортопед ? :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”