Бивши играчи на Ливърпул - фен тема

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Izzy
Контакти:

Re: Бивши играчи на Ливърпул - фен тема

Мнениеот Izzy » 17 юли 2014 18:25

Долгопол написа:
Синичко написа:
iliev72 написа:Оуен: Арсенал ще остане извън Топ 4
Защо ли си мисля , че точно МЮ ще са извън 4 :) А Ливърпул, Ман Сити , Челси и Арсенал ще са топ 4 !

Аз защо си мисля, че Ливърпул ще е извън топ 4? Челси ще се представи по-добре от миналата година, Сити е абсурдно да не са поне в топ 3, Юнайтед с Ван Гаал и те са вътре, Арсенал всяка година са там, а и с тази селекция... Май излишният е ясен. :roll: Суарес е твърде огромна загуба, за да я възстановите с каквото и да било.

Някой много го е яд :lol: :lol: Фен на Челси във форума на Ливърпул, в темата за бивши попълнения, уверява, че Ливърпул ще е извън топ 4. СМЕХ :lol:

Тити Камара е велик играч !!

Ел-Хаджи Диуф е по-велик.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 17 юли 2014 21:28

Izzy написа:
Долгопол написа:
Синичко написа:
Защо ли си мисля , че точно МЮ ще са извън 4 :) А Ливърпул, Ман Сити , Челси и Арсенал ще са топ 4 !

Аз защо си мисля, че Ливърпул ще е извън топ 4? Челси ще се представи по-добре от миналата година, Сити е абсурдно да не са поне в топ 3, Юнайтед с Ван Гаал и те са вътре, Арсенал всяка година са там, а и с тази селекция... Май излишният е ясен. :roll: Суарес е твърде огромна загуба, за да я възстановите с каквото и да било.

Някой много го е яд :lol: :lol: Фен на Челси във форума на Ливърпул, в темата за бивши попълнения, уверява, че Ливърпул ще е извън топ 4. СМЕХ :lol:

Тити Камара е велик играч !!

Ел-Хаджи Диуф е по-велик.

Признавам, прав си, амиго.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 13:10

Alonso_Massa написа:
Синичко написа:

Тъй се говореше и за миналия сезон. Само не разбрах как изведнъж Ван Гаал стана гений? :roll: Направи една смяна на вратари и вече гений го изкараха... Само не ми е ясно защо като е толкова добър не го взехме ние през 2012 когато ни се натискаше, ами за сметка на това взехме "средняка от Суонзи", който ни върна в топ4. Или и за това само Суарез е виновен? :roll:

Тъй се говореше и за миналия сезон, ама тогава успяхте да задържите Суарес. Тогава начело на Юнайтед беше Дейвид Мойс, а не Ван Гаал. Тогава всеки ви подценяваше, а сега това няма как да стане.
Ван Гаал не е станал изведнъж гений, успехите му показват какъв е и що е. А ти ако смяташ, че има база за сравнение между него и Мойс - твой си проблем. Ман Юнайтед е в топ 4 :arrow: Кой ще изместите вие?
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юли 2014 13:16

Синичко написа:
Alonso_Massa написа:
Синичко написа:

Тъй се говореше и за миналия сезон. Само не разбрах как изведнъж Ван Гаал стана гений? :roll: Направи една смяна на вратари и вече гений го изкараха... Само не ми е ясно защо като е толкова добър не го взехме ние през 2012 когато ни се натискаше, ами за сметка на това взехме "средняка от Суонзи", който ни върна в топ4. Или и за това само Суарез е виновен? :roll:

Тъй се говореше и за миналия сезон, ама тогава успяхте да задържите Суарес. Тогава начело на Юнайтед беше Дейвид Мойс, а не Ван Гаал. Тогава всеки ви подценяваше, а сега това няма как да стане.
Ван Гаал не е станал изведнъж гений, успехите му показват какъв е и що е. А ти ако смяташ, че има база за сравнение между него и Мойс - твой си проблем. Ман Юнайтед е в топ 4 :arrow: Кой ще изместите вие?

Вас.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 13:20

iliev72 написа:Защото МЮ ако са в топ6 ще си е успех за тях. Само виж Ван Перси - цял сезон почива(контузия) и сега от едно СП се изморил и пак ще почива.
Уморените коне ги убиват

Да си чул някой играч от Ливърпул да иска почивка щото е бил изморен ?!Има време да се намери заместник/заместници на Саурез.
А МЮ май цял отбор трябва да сменят , а са купили само 2 играчи.

Те са купили двама играчи, ама качествени. И ще купят още, не им бери кахъра на тях. САФ с тези играчи всяка година беше шампион, което май ти подсказва защо бяха толкова зле миналата година. С аурата на Ван Гаал ще са минимум в четворката, не виждам въобще защо го обсъждаме това. Би трябвало борбата ви да е с Арсенал, не с тях.
Друго ОГРОМНО предимство е неучастието им в ЕКТ. Би трябвало точно вие да го знаете след миналия сезон. Ще се паднете в тежка група в ШЛ с възможност за продължаване в елиминациите, което допълнително ще ви натежи.

Долгопол написа:Някой много го е яд :lol: :lol: Фен на Челси във форума на Ливърпул, в темата за бивши попълнения, уверява, че Ливърпул ще е извън топ 4. СМЕХ :lol:

Яд ме е, че ще кретате за топ 4? Да ти имам и логиката :lol: Не виждам какво пречи да ходя където и да било в този форум и да изказвам мнението си където и да било. Забранено е на фенове на Челси да пишат във форума на Ливърпул ли? Уж четох правилата, ама такова не найдох. :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 13:27

wolf написа:Вас.

Сити, Челси и Юнайтед ги забрави. По-реалистично изглежда Арсенал, но и там хич не е сигурна работата с тея Санчес и Йозил.
Изображение

Изображение

Долгопол
Контакти:

Re:

Мнениеот Долгопол » 19 юли 2014 13:33

Долгопол написа:Някой много го е яд :lol: :lol: Фен на Челси във форума на Ливърпул, в темата за бивши попълнения, уверява, че Ливърпул ще е извън топ 4. СМЕХ :lol:

Яд ме е, че ще кретате за топ 4? Да ти имам и логиката :lol: Не виждам какво пречи да ходя където и да било в този форум и да изказвам мнението си където и да било. Забранено е на фенове на Челси да пишат във форума на Ливърпул ли? Уж четох правилата, ама такова не найдох. :roll:

Абе мой, не се прави на интересен. ;) Тук си само за да злобееш против Пуул, личи ти много ясно. Не е забранено, ама ти дразниш и провокираш. Комплексите ти по Пуул май са доста сериозни. Иначе успяваш, като гледам как ти се връзват тоя и оня. Айде поздрави и да не се окаже, че Моуринката ще реве за съдиите като остане 5-ти накрая. ;) Ще те черпя една биричка тогава, да не плачеш. Струваш ми се добро момче, жалко че се фен на тоя измислен отбор. :)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 юли 2014 13:47

Синичко айде да се хванем на бас, че Юнайтед няма да са в топ4 този сезон? :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 13:56

Долгопол написа:Абе мой, не се прави на интересен. ;) Тук си само за да злобееш против Пуул, личи ти много ясно. Не е забранено, ама ти дразниш и провокираш. Комплексите ти по Пуул май са доста сериозни. Иначе успяваш, като гледам как ти се връзват тоя и оня. Айде поздрави и да не се окаже, че Моуринката ще реве за съдиите като остане 5-ти накрая. ;) Ще те черпя една биричка тогава, да не плачеш. Струваш ми се добро момче, жалко че се фен на тоя измислен отбор. :)

Не съм тук да злобея, приеми факта, че не всички в този форум са като теб. Не дразня, нито провокирам. Изказвам мнението си по интелигентен начин, не обиждам, не ходя да пиша в темата за мача с Престън "Тенис ли ще играят?", не наричам Ливърпул "измислен отбор", разбираш ли каква е разликата между мен и теб?

Alonso_Massa написа:Синичко айде да се хванем на бас, че Юнайтед няма да са в топ4 този сезон? :)

Съгласен! Кажи какво да бъде?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 юли 2014 13:59

Синичко написа:
Alonso_Massa написа:Синичко айде да се хванем на бас, че Юнайтед няма да са в топ4 този сезон? :)

Съгласен! Кажи какво да бъде?

Все ми е едно на мен. Ти го измисли.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”