Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот kadett1 » 21 яну 2012 22:51

Точно в организацията на играта куцаме много.Какво да направи Керъл повече,като трябваше да се връща в средата,защото топката така и не стигаше до него.Ако не се промени коренно начина на игра - изнасяне на топката и организиране на атаките,ще ни бият всички отбори,които ни пресират и ние само ще се чудим накъде да подаваме топката.Кени е горд и няма да подаде оставка, но дано американците се усетят навреме.Кени си е виновен за тази игра,не Даунинг,Хендерсън,Керъл,Адам.Просто съм склонен да се съглася с John Barnes,че Далглиш е малко далеч от съвременния футбол.Може би Бенитес е решение,защото от 15 години той постигна най-големите успехи - КЕШ,2-ро място през 2009.Може да е имал грешни трансфери,но той доведе Торес,Масчерано, Алонсо,Лукас,Джонсън,Шкъртел и Агер.
п.п. Някой искат да се изпълни "проекта" докрай,но дори и Сити през първата си година правеше силни мачове и играта се оформяше постепенно.При нас играта с всеки изминал мач става все по трагична.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2012 22:51

KingKenny написа:явно нещо не щеш да кажеш кой ти харесва ама се сещам за един латинос :mrgreen: ок тогава като само той ти харесва всички други са боклуци, коне нещастници бездушници, защо подкрепяш Ливърпул, четеш статии за Ливърпул, интересуваш се от Ливърпул, пишеш за Ливърпул ? аз не мога да харесвам отбор без играчите да ми харесват, и ти си така ти не харесваш Ливърпул заради Ливърпул, а заради отделни личности, ето това бяха първите думи на Далглиш след раздялата с Торес, няма да се поставя човек от клуба на по важна позиция от клуба, ето това явно не можеш да разбереш а и не само ти ...

Сещал се за един латинос :lol: :lol: :lol: Ха-ха-ха...
Стивън Джерард ми е любимеца. И да ти задам един въпрос. Това, че съм фен на Ливърпул задължава ли ме да харесвам всичко, свързано с клуба и всички играчи. Щото според твоята логика излиза, че е трявало да харесвам Кончески, Йованович, Поулсен и още много други боклуци и да се кефя на 19-тото място миналия сезон.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 яну 2012 22:53

ако може и в тоя случай да се извади нещо що-годе "позитивно", то то е че некадърниците бяха наистина много бързо разкрити, както и се надявах и знаех, даже преди и да са стъпили на Анфилд :!:
в такъв случай може да се отреагира навременно с точни и бързи действия, естествено чак лятото (зимата отече), но те направиха услуга на Биг Боса да се замисля отсега...
щото можеше по няква случайност да заблудят с някой гол или асистенция, но не - те качествено се постараха да докажат какви безхаберници са и аз затова нарекох "мазохисти" хората, които все още желаят островни ритнитопковци,,,

и за да завърша пак леко "мистериозно" ;)
сезона все още може да бъде спасен - условието е да се провалим за останалите купички, лошото е че противниците са подходящи за оправданийца после...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2012 22:55

KingKenny написа:
KingKenny написа:явно нещо не щеш да кажеш кой ти харесва ама се сещам за един латинос :mrgreen: ок тогава като само той ти харесва всички други са боклуци, коне нещастници бездушници, защо подкрепяш Ливърпул, четеш статии за Ливърпул, интересуваш се от Ливърпул, пишеш за Ливърпул ? аз не мога да харесвам отбор без играчите да ми харесват, и ти си така ти не харесваш Ливърпул заради Ливърпул, а заради отделни личности, ето това бяха първите думи на Далглиш след раздялата с Торес, няма да се поставя човек от клуба на по важна позиция от клуба, ето това явно не можеш да разбереш а и не само ти ...

оо извинявай тогава, а този анонимник Стивън Джордж Джерард не съм видял да си сложиш нещо за аватар ама карай... плюеш всички нови ок плюеш треньора ок плюеш и клуба, но това вече не е ок, и въпроса ми защо си фен на Ливърпул остава актуален и даже е много по интересно да ти чуя отг. като единствения играч на Ливърпул който ти харесва е Джерард, чакам с нетърпение да ти прочета отговора утре сутрин ... !

Не е нужно да си слагам снимка на Стиви за аватар за да покажа, че съм му фен и той е моят идол. И все пак погледни ми профилната снимка и виж кой тича зад Суарес...снимката ме изкефи, сложих я. НА другия ти въпрос отговорих в предния си пост. Още нещо да имаш да ме питаш да ти разясня?!?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 яну 2012 22:56

KingKenny написа:няма да се поставя човек от клуба на по важна позиция от клуба

ах как сам си го каза - ей това трябва да разберете всички ВИЕ идолопоклонници :!:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 яну 2012 23:07

То може ли всички да играят за нас, всички да се дънят и ние с другите да се дъним??? Защо бе мама му стара? Колко време му трябва на Кени да разбере, че с Керъл Ливърпул няма стил и се изсипват топки напред и се надяваме да попадне топката в другия нападател и да вкара, както днес? Ама колко пъти сте виждали такъв гол? Май е за първи път, а? Та по-добре да бяхме си стояли с Н'Гог! Поне като му дадеш топката да ти изкара корнер или фаул пред наказателното поле. И за разлика от 35 милионната звезда Н'Гог може основни неща като да си спре топката, да си я поведе и има дори малко техника за разлика от Керъл, който не може да направи всички тези елементарни неща, на всичкото отгоре е тромав, бавен, не може да се комбинира с него без да се провали атаката и постоянно пада... Е това ако струва 35 милиона, Н'Гог трябваше да стува 100 милиона, а той струва едва 4! Правете си сами сметката колко сме зле с трансферната политика. Хендерсън струва 16 милиона... Добре аз подкрепям този трансфер. Горе-долу ми харесва как играе последно време, след няколко години може да стане като Лампард. Като Джерард няма да може да стане, ама има възможност като Лампард да стане. Това, което е глупаво е че цената на Хендо трябваше да е под 10 милиона. Едни 8 милиона за играч какъвто е в момента според мен са достатъчни. Даунинг, ех горкия Кени го изкара трансфера на лятото макар, че за около 20 мача в лигата няма един гол. единствения му гол е срещу второ или трето дивизионен отбор в 90 минута при резултат 4:1, но нищо той е неизменен титуляр... Сега тръгнали с Макси да ми го сравняват. Абе вие футбол от кога гледате? Макси може да губи топки, но отиграва топки много добре към включващ се играч и го оставя напълно сам след паса и се видя това на два три пъти днес в мача. Даунинг колко пъти е правил това??? Макси за разлика от Даунинг вкарва макар че е играл в пъти по-малко минути... Както и да е за такъв играч бягащ като муха без глава не трябва да се дават повече от 7-8 милиона. Адам не разбирам защо продължава да играе изтеглен назад. Това е играч, който вкарва головете, който дава извеждащи пасове, а не играч тип Лукас, който да подсигурява защитниците и да "разбива" атаките на противника като Лукас. Иначе за мен това е играча, който е с най-реалната цена от всички купени през последната година. Другите купени Суарез, Енрике и Беалми ( не точнно купен) са доста подценени, Енрике за мен вече струва 12-13 милиона. Белами около 10, а Суарез е далеч от онези 23 близо милиона. Както и да е... Сига съм се ядосвал.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 21 яну 2012 23:33

Е чак 3:1 не съм очаквал :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2012 00:31

"Резултатът е разочароващ, но най-разочароващото нещо за мен е, че просто ние не бяхме готови да изиграем този мач. Не бяхме готови да играем футбол", коментира Далглиш на пресконференцията след двубоя.
Много са ми смешни такива изказвания. Доколкото знам работата на треньора е да подготви играчите за даден мач. Все едно да си преводач и да кажеш "забравих езика в този ден". И изобщо ми е много интересно къде е ръководството, никой никога не е изразил позиция относно резултатите на отбора, трансферната политика, кои цели се преследват, важни ли са ни купите, какво ще стане, ако не влезем в топ 4? И изобщо за топ 4 от коя страна на таблицата се борим ... ?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 22 яну 2012 00:33

Малко късно се включвам, но имах гости и нямаше как да пиша. Това, което стана тази вечер е продължение на това, което започна още лятото. Джони Барнс може и да изпусна нервите си днес, но аз го разбирам отлично, защото ни писна (няколко човека) да казваме истината и да получаваме само упреци за това. Трябвало търпение, играли сме били добре, ама сме нямали шанс, новите били класни играчи, ама не били сработени...Какви ли не простотии прочетохме. Истината е, че новите играчи са пълни некадърници и това беше ясно още в началото. Досега бях относително коректен в коментарите си за Далглиш, но и на мен търпението ми се изчерпа. Този човек е на път да се превърне в един обикновен мизерник. Дойде с добро намерение, но вижда, че чеп за зеле не става от него. Толкова ли няма капчица достойнство да си подаде сам оставката, ми ще чака да го изхвърлят като плъх. Може да е легенда, но не е по-голям от Ливърпул, а в момента работи против Ливърпул. При това положение и след като няма достойнството да се оттегли сам, за мен Кени Далглиш се превръща в безподобен боклук. Нагъл, прост боклук. Майната му на всичко, което е направил за Ливърпул, след като в момента води клуба към бездната. Ако стои заради заплатата си, значи е алчно безхаберно копеле. Ако стои, защото още мисли, че може да изплува от лайната, значи е прост и некомпетентен. Досега опитвах да съм сдържан и да запазя уважението си към този човек, но от днес аз няма да споменавам името му повече, а ще го наричам НАГЛИЯ. Каква наглост трябва да притежаваш, за да стоиш още на поста си след като си се осрал до ушите. Наглец!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2012 01:07

realist написа:Малко късно се включвам, но имах гости и нямаше как да пиша. Това, което стана тази вечер е продължение на това, което започна още лятото. Джони Барнс може и да изпусна нервите си днес, но аз го разбирам отлично, защото ни писна (няколко човека) да казваме истината и да получаваме само упреци за това. Трябвало търпение, играли сме били добре, ама сме нямали шанс, новите били класни играчи, ама не били сработени...Какви ли не простотии прочетохме. Истината е, че новите играчи са пълни некадърници и това беше ясно още в началото. Досега бях относително коректен в коментарите си за Далглиш, но и на мен търпението ми се изчерпа. Този човек е на път да се превърне в един обикновен мизерник. Дойде с добро намерение, но вижда, че чеп за зеле не става от него. Толкова ли няма капчица достойнство да си подаде сам оставката, ми ще чака да го изхвърлят като плъх. Може да е легенда, но не е по-голям от Ливърпул, а в момента работи против Ливърпул. При това положение и след като няма достойнството да се оттегли сам, за мен Кени Далглиш се превръща в безподобен боклук. Нагъл, прост боклук. Майната му на всичко, което е направил за Ливърпул, след като в момента води клуба към бездната. Ако стои заради заплатата си, значи е алчно безхаберно копеле. Ако стои, защото още мисли, че може да изплува от лайната, значи е прост и некомпетентен. Досега опитвах да съм сдържан и да запазя уважението си към този човек, но от днес аз няма да споменавам името му повече, а ще го наричам НАГЛИЯ. Каква наглост трябва да притежаваш, за да стоиш още на поста си след като си се осрал до ушите. Наглец!

Няма да си я подаде и веднага ти казвам защо - човек, който е постигнал толкова много с клуба, бил е на върха дълги години и като играч, и като мениджър няма да се примири с това положение - да се предаде след няколко неуспешни месеца. Така че ще остане докато собствениците го изгонят, ако продължим да дълбаем към дъното, или (да се надяваме) нещата ще тръгнат към по - добре. Второто не виждам как ще стане, просто Далглиш не взима правилните решения. Сега погледнах таблицата и се ужасих - 3 от последните 4 отбора в класирането имат повече вкарани гола от нас :oops: Май наистина към това "топ 4" сме тръгнали. Досега не съм искал Далглиш да си ходи, защото просто не мисля, че има достатъчно добри свободни треньори в момента (които е възможно да вземем), но ако не купим двама класни играчи до края на прозореца дори и след този резил и продължим да играем така до края на сезона напускането му определено би било най - логичният вариант ...

Върни се в “Ливърпул”