Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот liverpool96 » 16 окт 2011 16:58

Като цяло мисля, че изнесохме добра лекция на Юнайтед за това как се играе футбол. И не мисля, че Даунинг беше толкова трагичен - напротив! Доста се опитваше да пробива през зоната на Смолинг, пък и това си е английски национал все пак, нормално е да изпитваш затруднения. Смолинг си е и титуляр на Юнайтед открай време, прогресира много, преди това пък бе закупен от Фулъм, където също е трупал опит във ВЛ. Не знам откъде помислихте, че зоната на Даунинг и Енрике беше най-пасивна. Ами аз през първата част виждах атаките само оттам, а от другия фланг Джерард беше изключително безполезен (не знам защо Кени му е казал да играе там, при положение, че няма нужната бързина за крило, а и всички знаем къде и на коя позиция е страшилище). Доста компактна игра ни показа състава, а и не напразно Адам беше дал изявление преди двубоя, че играчите не са показали всичко от себе си, пък и селекцията все още не е показала нужното ниво. Момчетата показаха стил вчера, но защо по дяволите ние се опитвахме да пробиваме и търсим гола толкова време през зоните на стабилягите Смолинг и Евра. Като гледах, в центъра бяха Флетчър и Джоунс, а англичанина си е типичен защитник (с малко офанзивни апетити, но пред вратаря играе най-добре). Защо не пробивахме през центъра, където беше и разковничето, пък и ключа ако щете, за победата ни над този съперник със стил. Аз също от много време не бях виждал толкова страхлив гост на Анфийлд. Паркираха автобуса пред вратата и това беше, топката рядко стигаше до тях. Защо Кени остави Стиви да играе като крило, а Каут трябваше да бъде пускан като централен полузащитник. Като вижда, че слабото място на Юнайтед беше именно в центриранията в тяхното наказателно поле, той не пусна Керъл? И защо направи пак само една единствена смяна? Сър Алекс пусна в игра всичките си офанзивни единици, а ние оставихме Белами и Макси на скамейката, за сметката на изтощените вече към края Даунинг и Каут. Защо отново цъкахме пред тяхното поле и не търсихме далечните удари, които са проблем за Де Хея? Буквално проблемите на Юнайтед ни падаха един след друг, но ние така и не поискахме да ги "захапим" по някое лабилно за тях място. Точно Макси и Белами бяха хората, които щяха да ни подсилят остротата в атака - да освежат офанзивните ни позиции. Като вижда, че сме с психологическо предимство, пък и в резултата са догонващи, защо веднага се прибрахме в нашата половина? Че той Фъргюсън нямаше и да пусне Нани, Ернандез и Руни като види, че отбора му е стъпкан в неговата половина. Защо трябваше да чакаме пак края на мача, за да се активизираме и вкараме на противника? Толкова добре играхме миналия сезон при ръководството на Кени като вкарвахме рано, рано в двубоя. По този начин тотално ги разочаровахме. Защо именно като вкарахме гол и се видя, че се вдигна самочувствието на играчите, той потуши техните страсти и ги накара да се приберат дълбоко в своята половина. Сър Алекс надали щеше да пусне горепосочените играчи, но той видя, че се прибрахме в нашата половина и се възползва от това. Най-накрая да видим свястна игра от отбора и да не спечелим мача както трябва.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 окт 2011 20:19

liverpool96. Доста добре си задал въпросите, но все пак:
Да започнем от там влизането на Руни, Нани и Чичарито(до някаде него не го считам в това което ще кажа). Когато те влязаха Юнайтет имаха играчи вече, които могат да държат топката и да не им бъде отнемана толкова лесно както бе преди смените. Така че нормално когато те вземат топката нашите момчета да се приберът и да изчакват да я отнемат със задружи и тактически умения. Ако Ливърпул в този момент беше започнал да притиска ставаше много опасно за нашите момчета. Защото и Чичарито и Уелбек и Нани са много бързи играчи, докато нашите защитници са си бавнички при 1 пас от тяното до нашето наказателно и 1 от тези можеше да бъде изведен. Мисля, че за това Кени не заложи на претискането, защото при 1 грешен пас всикчо изградено през мача отиваше на вятъра.
Тук идва 2рото, защо Далглиш не пусна Керъл през втората част. Не го направи може би с цел отбора да е по бърз и да атакува на контра атака точно за тази наша слабост преди това Кени знаеше, че това е слабост и на Юнайтет, но от друга страна пък с Керъл отбора ставаше по добър в защита и трудно можеше да падне гол от статично полужение какъвто беше той, но все пак Кени неможе да гадае какво ще се случи и за това реши без Керъл.
За Джерард ами аз смятам, че Джерард в никакъв случай не е бил изтеглен от Далглиш на фланга. Джерард е от тези играчи, които искат да играят с топката винаги и щом не я намира в центъра все пак много наситен бе центъра (не зависимо, че там са Джонс и Флечър)
това са прoфесионални играчи, които определено знаят къде да стоят и как да стоят. А и центъра беше много подпомаган от крилата на Юнайтет. И тогава се освобождаваха пространства именно там. Това може би е Джерард просото сам тарсеше топката там.
За Макси и Белъми неможе да се вини само Кени ами и Стив Кларк. Те двамата като тандем, може би наистина биха били полезни, но отново повтарям, че когато Манчестър владее топката те не биха били толкова колкото Кайт определено. Аз смятам, че Далгиш ръководи добре Пул всеки греши, но определено най-много ми хареса отбора като цяло. Имаше толкова много случаи, в които просто Кайт Лукас Кели( най-вече тези ) и другите играеха задружно ако 1 просто я чукне другия я поема ако другия загуби другия отнема ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО да са зъдружни и единни, но е важно същото и за другите мачове не само срещу Юнайтетите :)
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 16 окт 2011 20:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 окт 2011 20:35

Тука било пълно с треньори.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 окт 2011 20:41

Хохохо каква новиничка Нюкясъл 2:2 Тотнам и това ако не е добре :) не знам кое е !!! :) :) :)\
Абе този Себ Ларсон се побъра от игра този сезон. Трябваше да го вземем и при това без пари ! :mrgreen:
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 16 окт 2011 21:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 16 окт 2011 21:01

dsadsadasdasdasd написа:Хохохо каква новиничка Нюкясъл 2:2 Тотнам и това ако не е добре не знам кое е !!! :) :) :)

Да този резултат ни върши перфектна работа. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 окт 2011 21:25

LFC1892 написа:Тука било пълно с треньори.

Добру'тро :lol: Че ти как я мислиш тая работа ?!? Без тренер из форумите не става работата :lol:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 окт 2011 21:45

Liverpool forever_95, точно пък ти не се прави на "ощипана мома". Казваш и ти иначе както трябвало и не трябвало да направи Кени, ама иначе веднага си променяш мнението след два часа. :lol: :mrgreen: Странно животно си. :roll:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 окт 2011 21:53

Ако това за тренерите се отнася за мен. Никаде не сам казал такова нещо просто си изказвам мнението. За мене то може да е правилно за други не това е. Аз никаде не пиша той трябваше да направи това унова пиша какво е направил и можи би от моя гледна точка, защо го е направил!. :mrgreen: :mrgreen:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 окт 2011 22:13

Плюенето и хуленето по КРАЛЯ, след края на сезона...Тотнъм се спъна, на Сити тепърва им предстоят трудните мачове, ШЛ и т.н., така че нищо не е загубено още.

liverpool96, като ми се охлади малко главата, като се поуспокоя, мисля по-трезво :mrgreen:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 16 окт 2011 22:37

само една лека подробност-макси го нямаше в групата за мача....вие го искате да влиза като смяна.айде стегнете се малко.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”