Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот BultraStyle » 20 авг 2011 23:34

Добре ,че Арсенал имаха 10 човека в лазарета и им дадоха червен картон / напълно заслужен /, та да можем с 300 зора да вземем победата .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 авг 2011 23:40

Играта на отбора ви е проблем след победа с 2-0 над Арсенал в Лондон. Вие чувате ли се въобще? Нямахме победа там страшно много време а вие сте седнали да критикували. Онея от Манчестър оплакват ли се от 3те точки?

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 21 авг 2011 00:31

Честито на всички , феникси ! Айде да е първата и една от многото занапред !
When you walk..

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 авг 2011 00:49

Ясно е, че най важното са 3те точки и в това няма спор и никой не се оплаква от това.
Но също така е ясно, че отбора не върви добре когато Керъл е на терена, лично аз смятам, че от както Краля е на власт сбъркахме доста трансфери и единствения добър футболист привлечен от него е Суарез.Всички друго до момента са недоразумения и с тях няма как да направим нещо още повече, че Стиви отсъства дълго време и поне в началото няма да е същия играч.

Честита победа на всички !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 21 авг 2011 01:13

Честита победа на феновете на ЛИВЪРПУЛ
да победиш АРСЕНАЛ в ЛОНДОН не е зле,добър старт за ЛИВЪРПУЛ дано сте по-постояннни и да направите ВЛ още по-интерестна,въпреки че аз не вярвам да имате шанс за титлата и чакането ще продължи
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 21 авг 2011 02:12

Не особено привлекателен мач за гледане, даже се задържах на Съндърланд - Нюкясъл повече време докато не свърши. Ливърпул изглежда е готов да се завърне в топ 4, а Арсенал да отстъпи сериозно. Гънърите изглеждат обречени на Олд Трафорд, да не говорим, ако отпаднат и от ШЛ.

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 21 авг 2011 09:59

Много добре изиграно от КК! Излиза предпазливо, с Карол и Каут, пресира спокойно един час и средата на второто полувреме вкарва двамата си най-бързи и най-технични играча и приключва мача за броени минути!.........

Щекера написа:За мача всичко е ясно!Аз още преди месец казах,че Арсенал ще има 1 точка след първите три кръга!Разни глупаци предвиждаха 7,8,9 и така на татък!Интересното обаче е откъде педофила изкара пак такъв орангутан като Фрингпонг?Евала му правя на Мусюту как ги намира такива канибали от Африканските джунгли!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 21 авг 2011 13:11

Joni_ написа:Ясно е, че най важното са 3те точки и в това няма спор и никой не се оплаква от това.
Но също така е ясно, че отбора не върви добре когато Керъл е на терена, лично аз смятам, че от както Краля е на власт сбъркахме доста трансфери и единствения добър футболист привлечен от него е Суарез.Всички друго до момента са недоразумения и с тях няма как да направим нещо още повече, че Стиви отсъства дълго време и поне в началото няма да е същия играч.

Честита победа на всички !

Не искам да се заяждам,ама с тоя коментар ме издразни. Айде малко уважение към Далглиш ок ?
Каръл е добър и има талант.Ако не струва защо е в националния.Защитника на Арсенал(тоя където се завърна не му помна името) го пазеше мн добре.Суарез е добър трансфер,но не само той-Хосе Енрике ми допадна много.Даунинг има какво да ни покаже,а и добре се вписва в атаките(като прибавим че това му е 2ри мач за Пул).Чарли Адам видяхме какво прави докато беше при Блекпул(още един мн добър трансфер).

Та искам да ми обясниш как тези трансфери не са добри? Ако греша за нещо ,поправи ме .
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 авг 2011 13:25

Енрике беше просто феноменален и в двата мача ... не знам какво не му харесвате.Другите още не са разкрили пълния си потенциал.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 21 авг 2011 13:38

JalkiSte написа:Енрике беше просто феноменален и в двата мача ... не знам какво не му харесвате.Другите още не са разкрили пълния си потенциал.

Супер е.Дано да остане за дълго.В мача даже направи по хубави центрирания от лявото крило.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”