Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 28 мар 2011 00:55

Манчестър Юнайтед стана поредният клуб, който проявява интерес към халфа на Блекпул Чарли Адам. Халфа на "мандарините" прави страхотен сезон в Премиър лийг с 9 гола и 5 асистенции на сметката си и вече няколко отбора се облизват за подписа му. До момента Ливърпул се считаше за основен фаворит за привличане на шотландеца през лятото, като интерес към него имаше и от Тотнъм. Сега и Юнайтед се включва в битката, която се очертава да бъде доста ожесточена. "Червените дяволи" са готови да извадят около 8 милиона паунда за да го имат в редиците си.

Мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, се е насочил към 25-годишния футболист, след разговор с наставника на Глазгоу Рейнджърс Уолтър Смит, който е негов добър приятел. Както е известно, преди да отиде в Блекпул, Адам играеше именно в шотландския гранд. В негово лице Фъргюсън вижда идеален вариант за заместник на ветерана Пол Скоулс, който все още не е решил дали ще продължи да играе и през следващия сезон.

С тея пари които ги дават много лесно ще ги надцакаме, ако това е истина разбира се.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 мар 2011 20:50

Кардинални решения на „Анфийлд“: Ливърпул ще купува от Барселона

Въпреки че такава статия май няма(или съм я пропуснал),спекулация за Жефрен ми се струва доста измислена.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 мар 2011 22:15

Ако този Жефрен наистина го купим, ще взема да се хвърля с кеф от някой блок :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 мар 2011 23:23

Хефрен(както правилно му се произнася името) е добър играч доколкото съм гледал негови мачове :) Имам само добри впечатления от него...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 мар 2011 23:42

Gil-galad написа:Хефрен(както правилно му се произнася името) е добър играч доколкото съм гледал негови мачове :) Имам само добри впечатления от него...

Аз нямам почти(не повече от 2 3 мача да съм го засичал)никакви наблюдения,но все пак предвид че имаме доста силно поколение в академията,такъв трансфер не ми се струва реална опция.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 мар 2011 12:14

Има сериозни спекулации относно бъдещето на Каналес, Ласана Диара и Гаго. Как ви се струва евентуална покупка на Каналес или Диара след като е очевадно, че са излишни в Мадрид и на тях няма да се разчита? Реал ще прави чистка лятото и е задължително тази година да се възползваме след като миналата дори не се опитахме да вземем някой от масата качествени играчи заточени като резерви там.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 29 мар 2011 12:30

Каналес - good, 20 годишен, офанзивен полузащитник, напълно се вписва във философията на Комоли като млад, перспективен и евентуално бъдеща звезда.

Лас Диара - аз лично му се кефя, имаме нужда от питбул като него, но напоследък все по-често се появява в титулярния състав на Реал, което ми навява мисли за оставането му в Мадрид. А и САФ неведнъж е проявявал мераци спрямо него, а навсякъде се тиражира, че Дедо Сър ще харчи.

Гаго - не е оставил у мен нек'ви ярки спомени, но пък може и да се отвори за игра в 'Пуул. Май не го искам. :oops:

Само дето ми се струва, че всеки един от тримата ще иска да играе в ШЛ и едва ли ще уважат евентуална оферта от Ливърпул.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 мар 2011 15:06

Mighty Reds написа:Само дето ми се струва, че всеки един от тримата ще иска да играе в ШЛ и едва ли ще уважат евентуална оферта от Ливърпул.

Е не е сигурно.Ето Джо Коул отказа на Тотнъм.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 мар 2011 19:29

Този Гаго 5 мача играе и 10 е контузен. А и не е кой знае какъв играч. Така че аз го зачерквам. Ласана Диара е много борбен футболист, както каза един колега по-горе-той е Питбул :mrgreen: и би ни свършил работа в центъра на терена. При всички положения ще върши повече работа от Лукас.
Каналес пък е млад, добре развиващ се футболист, което го прави фаворит от тези тримата. Но за Гаго съм твърдо против, както и за Жефрен от Барселона :!:

Потребителски аватар
spion
Контакти:

Мнениеот spion » 30 мар 2011 13:27

Набелязаните от Кинг Кени футболисти започват да влизат на все повече хора в полезрението - Чарли-то, Ашли Янг от мач на мач си вдига цената , направи доста добри мачове за национала, Джуджак /ако е верно за него/ едва ли ще остане в ПСВ. Цената на тези футболисти за съжаление се вдига всеки месец.

Върни се в “Ливърпул”