ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2019 21:10

Liverpool_EC написа:Абе то е ясно, че след всеки мач, който не е спечелен разбирачите почвате с оправянето на състава и да си ги нагласяте все едно Клоп е пред компютъра цяла седмица, а вие сте в съблекалнята. Айде отговори директо с ДА или НЕ на следния въпрос: Мислиш ли, че с Клайн(или Камачо) на бека вчера щяхме да спечелим мача? Отговори с да или не, не да ми шикалкавиш "щеше да бъде полезен". С кое щеше да е полезен, да опази Хари при гола или щеше да изработи гол нещо, дузпа или как точно щеше да ти е полезен Клайн?

Веднага ти отговарям - не, не мисля, че щяхме да спечелим мача нито с единия, нито с другия на бека. Това, което мисля е, че всеки топ отбор има по 2, дори по 3 играча за всеки пост, а ние останахме с един ТАА, който е контузен кой знае докога. Импровизации като Милнър и Гомес изобщо не искам да коментирам - единия е ясно, че е на години и всяко по-бързо крило като Заха ще го побърка на тая позиция, а Гомес не става за бек и никога не е ставал. Има колосална разлика в представянето му, когато е ЦЗ и когато е бек. Хендо бек обаче счупи тъпометъра, заклевам се. Сега ти ми отговори с да или не - беше ли доволен от представянето на Данчо и кеф ли ти беше да го гледаш колко е неориентиран на тая позиция? :mrgreen:

И понеже ме нарече лузър - знаеш ли какво значи тая дума? Откога да искаш отборът ти да върви нагоре, да бъде конкурентен на другите топ отбори в Европа и света и да мачка на своя стадион подчертано по-слаби отбори, значи да си загубеняк? :lol: Айде светни ме, отговори ми на тези два въпроса и да спираме, не искам да се правя като теб на играч пред лаптопа да обяснявам на хората кой какъв е, без дори да ги познавам лично. Принципно не съм конфликтна личност, още по-малко искам конфликти с фенове на Ливърпул. 8-)

[offtopic]Под лузърски характер имам предвид, че винаги, когато е под напрежение и има очаквания към този отбор, той винаги се сгромолясва с гръм и трясък и никога не се налага, за това и някакви анимационни герои се ебават с нас при всяка удобна възможност и се мислят за велики, само защото отборчето им е спечелило някой друг трофей повече от Ливърпул през последните години. Историята говори сама за себе си - от последните 6 финала, които сме играли, имаме 1 (ЕДИН!) спечелен и то след дузпи срещу колоса Кардиф Сити. От началото на новия век сме имали реален шанс за титлата само 4 пъти, като този сезон е четвъртият случай. Какво се случи в предишните 3, помниш ли? Е, нещо да кажеш за характера на отбора? :lol: Тъжно, но факт.[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 яну 2019 21:21

Ponko написа:
kircho_baretata написа:
Ponko написа:Играта от последните три мача с нищо не предполага хубаво развитие за нас, но щом ще сте доволни на поредното второ място... иначе отбора си го гледам и подкрепям във всеки мач, но не значи, че трябва да вярвам сляпо в нещо което на терена е видно, че не се получава! Сити падна и ние не се възползвахме, а те са и вече на финал... по средата на сезона. А ние имаме точно 8 качествени единици, които нямат заместници и с които ще се мъчим да удържим в Англия и да се борим в ШЛ... очаквам дубъл!

Ти си пълен шаран пич. Аз ти казвам, че вярвам че можем да станем шампиони, ти ми говориш, че ще се радвам на второто място. Нещо като Ямбол и Япония, но не съвсем.

Кой пък говори за тебе... къде се салаш ти? Да съм говорил с теб? Не си спомням.. Говоря за Liverpool_EC, който иска да ме обеди, че дори да завършим втори ще е доволен от сезона и великодушно искал титлата заради мен и още няколко човека... айде бе...

Ами говориш в множествено число, от къде да предполага човек, че визираш единствено Liverpool_EC.

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 21:29

И ти някъде говори в множествено число и за "вълците" в Германия, а аз подобно сравнение не съм правил. Също така не съм казвал никъде, че ще станем като Тотнъм. Но съм съгласен с KOPScousers, който се основава на предходни "шампионски" сезони, че накрая се дъним. Това е и моята позиция също! Във важните моменти се дъним. А това, че искам титла не мисля, че е проблем. Както да е майната му... да се надяваме, че ще бием в Лондон!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 22:52

KOPScousers написа:Веднага ти отговарям - не, не мисля, че щяхме да спечелим мача нито с единия, нито с другия на бека. Това, което мисля е, че всеки топ отбор има по 2, дори по 3 играча за всеки пост, а ние останахме с един ТАА, който е контузен кой знае докога. Импровизации като Милнър и Гомес изобщо не искам да коментирам - единия е ясно, че е на години и всяко по-бързо крило като Заха ще го побърка на тая позиция, а Гомес не става за бек и никога не е ставал. Има колосална разлика в представянето му, когато е ЦЗ и когато е бек. Хендо бек обаче счупи тъпометъра, заклевам се. Сега ти ми отговори с да или не - беше ли доволен от представянето на Данчо и кеф ли ти беше да го гледаш колко е неориентиран на тая позиция? :mrgreen:

И понеже ме нарече лузър - знаеш ли какво значи тая дума? Откога да искаш отборът ти да върви нагоре, да бъде конкурентен на другите топ отбори в Европа и света и да мачка на своя стадион подчертано по-слаби отбори, значи да си загубеняк? :lol: Айде светни ме, отговори ми на тези два въпроса и да спираме, не искам да се правя като теб на играч пред лаптопа да обяснявам на хората кой какъв е, без дори да ги познавам лично. Принципно не съм конфликтна личност, още по-малко искам конфликти с фенове на Ливърпул. 8-)

[offtopic]Под лузърски характер имам предвид, че винаги, когато е под напрежение и има очаквания към този отбор, той винаги се сгромолясва с гръм и трясък и никога не се налага, за това и някакви анимационни герои се ебават с нас при всяка удобна възможност и се мислят за велики, само защото отборчето им е спечелило някой друг трофей повече от Ливърпул през последните години. Историята говори сама за себе си - от последните 6 финала, които сме играли, имаме 1 (ЕДИН!) спечелен и то след дузпи срещу колоса Кардиф Сити. От началото на новия век сме имали реален шанс за титлата само 4 пъти, като този сезон е четвъртият случай. Какво се случи в предишните 3, помниш ли? Е, нещо да кажеш за характера на отбора? :lol: Тъжно, но факт.[/offtopic]

Еми като не мислиш, какво само го повтаряш тоя Клайн, все едно е Кафу? Защо само го дъвчеш? Никой отбор няма 3 играча на един пост. Какво да съм доволен от Хендерсън, като знам какво ще е представянето му още като видях състава и спрях с очакванията от дясно, ама това е времено положение за един мач. Хендерсън поне направи 2,3 хубави центрирания слагаше топката пред дузпата, от където може да се вкара. Клайн такова центриране не е правил и на тренировка, той за разлика от Хендерсън обаче може да надбяга техния бек, ама после центрирането му Морено го гони да не излезе в тъч или аут. Затова за мен е без значение дали за този един мач! щеше да играе единия или другия. Нулеви сме от дясно и това е, приел съм го още след червения на Милнър предния кръг и за това не знам защо е това мучене и "аз се оказах прав"
Лузър за мен е начин на мислене, и за мен ти го показваш след всеки равен или загуба, като отписваш следващия ни мач. Ти си човека с най-големи крайности в този форум. Не е нужно да те познавам за да го видя. От 7, 8г сме в този форум и дет се вика, знаем си номерата, ама айде ти ми кажи - значи преди мача оправяше головата разллика със Сити, а след него обявяваш отбора за лузъри и добре че Арнаутович бил контузен, че Уест Хям щели да ни разкажат играта...Това са две твои мнения с няколко дена разлика! Ами адски неуравновесено ми изглежда...ти ми кажи какво е ако не е това. Ако пуснат Арнаутович и ни отнесът, ще си първия който ще закрие сезона или се бъркам ;)
И заради тези предните 3 пъти, вие сега с Понко и Реалиста сте сигурни, че пак ще стане така? Е това ако не е лузърско мислене, не знам кое е :!: Най-якото е , че вие влязохте и я ползвахте тази дума, заради собствените ви мисли в главата. Изказвате черно на бяло какво мислите. Айде сега пак ми кажи кой мисли, като лузър?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 23:03

Ponko написа:
kircho_baretata написа:
Ponko написа:Играта от последните три мача с нищо не предполага хубаво развитие за нас, но щом ще сте доволни на поредното второ място... иначе отбора си го гледам и подкрепям във всеки мач, но не значи, че трябва да вярвам сляпо в нещо което на терена е видно, че не се получава! Сити падна и ние не се възползвахме, а те са и вече на финал... по средата на сезона. А ние имаме точно 8 качествени единици, които нямат заместници и с които ще се мъчим да удържим в Англия и да се борим в ШЛ... очаквам дубъл!

Ти си пълен шаран пич. Аз ти казвам, че вярвам че можем да станем шампиони, ти ми говориш, че ще се радвам на второто място. Нещо като Ямбол и Япония, но не съвсем.

Кой пък говори за тебе... къде се салаш ти? Да съм говорил с теб? Не си спомням.. Говоря за Liverpool_EC, който иска да ме обеди, че дори да завършим втори ще е доволен от сезона и великодушно искал титлата заради мен и още няколко човека... айде бе...

Е не тебе ще слушам, че като няма купа и този отбор няма прогрес. Всяка една година досега Клоп надгражда. Аз знам какво виждам, ти си гледай там купите и издънките. За кой да я искам, като е очевадно, че само купа може да ви излекува загубеняшкото мислене. Нито доктор, нито хапчета могат да ви излекуват. Зомбирали сте се на тема "Купа" и кат някви болни, безмозъчни същества само това повтаряте, сигурно и ходите с ръцете напред из къщи. Щом нищо друго не може да оцените в този треньор и отбор, освен една купа, много ясно, че за вас ще я искам, на мен не ми трябва купа за да съм доволен от тях :!:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2019 23:48

Аз лично не искам да мисля, че пак ще стане така, но просто всеки от нас е с правото си да се съмнява и да не е толкова сигурен като теб и повечето от другите във форума. Особено след поредната издънка във важен момент, какво по-точно трябва да си мислим? Този сезон единствено срещу Наполи на Анфийлд спечелихме наистина важен и решаващ мач, който накрая бе спасен от Алисон. Бяхме на косъм от това да очакваме мегадерби с Цюрих в ЛЕ. След това не трябваше да губим от Сити и загубихме. Вчера бяхме повече от задължени да си спечелим мача и да се възползваме максимално от грешката на Сити, но не го направихме. Е какво да си мислим?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 01 фев 2019 00:10

Аз не мога да разбера защо мачовете със Сити и Лестър са толкова важни. Всеки мач дава еднакъв брой точки за победа и равенство. Означава ли, че при победа над Лестър, срещу Уест Хям можем да си позволим загуба? Всеки следващ мач е важен независимо от съперника. И защо песимистите си мислят, че Сити няма да губи повече точки ? Не очаквайте и ние да побеждаваме до края. Сити ще загуби точки в някой от следващите си 3 мача. Така, че по-спокойно, защото има доста време до финала на сезона.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 01 фев 2019 01:00

Ейй, ако не бях гледал мача, щях да реша, че Варди ни е шибнал тройка, Хендо е добавил два автогола, а Шити са взели 5 до 8 точки от Нюкасъл... Някои хора тук очакват да вземем 39 победи този сезон, и октабъл по възможност. Някои хора явно са фенове на отбора, спечелил 8 титли с Улие, 5 с Рафа и по две с Дедо и Бренди. Та сега Клоп им е некадърен, безумен и зъбат лузър. Един мач не трябваше да губим и паднахме, басси! В другите 20 можехме да си падаме наред, ма ние - не! Точно в този паднахме. И загубихме точки от Лестър. Никой не е губил от тях. Сити ги биха 4 пъти само този месец. И с Палас направиха чиста мрежа, а нас тия ни надупчиха. Ужаст! Поредния провален сезон, как не виждате...
Айде, реалиста е ясен - трол, хейтър и фен на един друг отбор от един близък град. Ама другите ревльовци... Има два отбора в света, с които не мога да ви свържа. Два отбора, които НИКОГА не вървят сами. И как станахте фенове на единия? КАК???

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 01 фев 2019 06:15

[/quote]
Без коментар! Това мнение някои хора трябва да си го разпечатат в няколко екземпляра и да си го закачат на стената до леглото. И на де що имат дисплеи из къщи.[/quote]

Благодаря за подкрепата,просто ми писна от години само да чета във всяка тема хлебене по играчи и най-вече по Клоп.Малко по-оптимистично трябва да се гледа,особено при това положение в което се намира отбора!!! ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 01 фев 2019 11:53

cskarcheto92 написа:Аз не мога да разбера защо мачовете със Сити и Лестър са толкова важни. Всеки мач дава еднакъв брой точки за победа и равенство. Означава ли, че при победа над Лестър, срещу Уест Хям можем да си позволим загуба? Всеки следващ мач е важен независимо от съперника. И защо песимистите си мислят, че Сити няма да губи повече точки ? Не очаквайте и ние да побеждаваме до края. Сити ще загуби точки в някой от следващите си 3 мача. Така, че по-спокойно, защото има доста време до финала на сезона.

За мен разликата между мача със Сити и всички останали през сезона е, че излязохме на Етихад със 7 точки преднина и ако не бяхме загубили, сега със сигурност щяхме да сме далеч по-оптимистично настроени и спокойни. Друго си е да водиш със 7, друго е с 4 точки. А мача с Лестър дойде след загуба на Сити и освен всичко беше на Анфийлд. За мен беше повече от задължително да си вземем 3-те точки и да възстановим преднината, която изгубихме на Етихад. Да, ама не. Все тая, 5 точки не са толкова малко, колкото изглеждат, така че да се взимаме в ръце и да направим възможно най-силен завършек на сезона, пък да видим докъде ще стигнем в крайна сметка. Дай Боже да не мърдаме от сегашната си позиция до 12.05! ;)

Върни се в “Ливърпул”