Liverpool_EC написа:Абе то е ясно, че след всеки мач, който не е спечелен разбирачите почвате с оправянето на състава и да си ги нагласяте все едно Клоп е пред компютъра цяла седмица, а вие сте в съблекалнята. Айде отговори директо с ДА или НЕ на следния въпрос: Мислиш ли, че с Клайн(или Камачо) на бека вчера щяхме да спечелим мача? Отговори с да или не, не да ми шикалкавиш "щеше да бъде полезен". С кое щеше да е полезен, да опази Хари при гола или щеше да изработи гол нещо, дузпа или как точно щеше да ти е полезен Клайн?
Веднага ти отговарям - не, не мисля, че щяхме да спечелим мача нито с единия, нито с другия на бека. Това, което мисля е, че всеки топ отбор има по 2, дори по 3 играча за всеки пост, а ние останахме с един ТАА, който е контузен кой знае докога. Импровизации като Милнър и Гомес изобщо не искам да коментирам - единия е ясно, че е на години и всяко по-бързо крило като Заха ще го побърка на тая позиция, а Гомес не става за бек и никога не е ставал. Има колосална разлика в представянето му, когато е ЦЗ и когато е бек. Хендо бек обаче счупи тъпометъра, заклевам се. Сега ти ми отговори с да или не - беше ли доволен от представянето на Данчо и кеф ли ти беше да го гледаш колко е неориентиран на тая позиция?
И понеже ме нарече лузър - знаеш ли какво значи тая дума? Откога да искаш отборът ти да върви нагоре, да бъде конкурентен на другите топ отбори в Европа и света и да мачка на своя стадион подчертано по-слаби отбори, значи да си загубеняк?
[offtopic]Под лузърски характер имам предвид, че винаги, когато е под напрежение и има очаквания към този отбор, той винаги се сгромолясва с гръм и трясък и никога не се налага, за това и някакви анимационни герои се ебават с нас при всяка удобна възможност и се мислят за велики, само защото отборчето им е спечелило някой друг трофей повече от Ливърпул през последните години. Историята говори сама за себе си - от последните 6 финала, които сме играли, имаме 1 (ЕДИН!) спечелен и то след дузпи срещу колоса Кардиф Сити. От началото на новия век сме имали реален шанс за титлата само 4 пъти, като този сезон е четвъртият случай. Какво се случи в предишните 3, помниш ли? Е, нещо да кажеш за характера на отбора?