venomcho написа:Щом Лиляна е на 75к, то всеки има право да го изнудва тоя клуб...
Какво ти е виновен пък Лалана на теб? Насила ли е накарал клуба да го купи?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
venomcho написа:Щом Лиляна е на 75к, то всеки има право да го изнудва тоя клуб...
john barnes написа:Karsa Orlong написа:john barnes написа:http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tsmplug.com%2Ffootball%2Fliverpool-players-salary-list-2014%2F&ei=BEkLVN_FNor9ygOY8IGIDw&usg=AFQjCNHRdTfI_JTJSDmdqEJyjrESaTd3eg&bvm=bv.74649129,d.bGQ&cad=rja от този линк е видно,че жабаря взема 60.000 на седмица.
Много съмнително ми се струва ... този линк казва още, че Асайди и Коатес взимат по 50 000. Не ми се вярва да сме дали такива заплати на две циганчета, които купуваме отникъде за по 4-5 милиона, а същевременно заплатата на Маркович да е 35 000 (пак според линка). Може и така да е де, което би означавало, че клубът все още има да се отърва от доста пиявици с големи заплати, но според мен доста от цифрите са грешни.
разбира се,че са грешни цифрите...нали все пак аз го поствам.ако беше модераторчето,щяхте да му целувате краката и да му се възхищавате,че ви е осветлил за заплатите в клуба.
john barnes написа:ама ти не мериш с еднакъв аршин...значи на стърлинг,агер,шкъртел,джонсън-няма проблем,такива са им заплатите.обаче за останалите,особено за борко-не е така.някакси не се връзват нещата,или всичко е вярно или всичко е грешно.склонен съм да вярвам,че заплатите са такива.то е ясно,че не знаем със сигурност,но иди обяснявай на всезнаещия модератор-там шанса ти клони към нулата...
той смята за преки съперници за отличието други два тима - Челси и градския враг Манчестър Юнайтед.
wolf написа:той смята за преки съперници за отличието други два тима - Челси и градския враг Манчестър Юнайтед.
Това само доказва колко тъпи могат да бъдат футболистите. Не вярвам че дори в Юнайтед вярват в шансовете си за титлата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта