Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Taзи седмица нещо не ми харесва. Уж в понеделник щяхме да подписваме със Сисоко, но нищо. Мислех, че щяха да почнат да ни свързват с по-големи имена, но то стана точно обратното... Или ни свързват с някои средняци или с някои световно неизвестни.

-
john barnes
докато не разкараме поне 3-4 човека,няма да има май други трансфери...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
john barnes написа:докато не разкараме поне 3-4 човека,няма да има май други трансфери...
Вече разкарахме двама
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш има шанс още утре да разреши един от проблемите си в тима - липсата на ляв бек, при това с не много скъп играч. Най-вероятно това ще е Али Сикоко от Лион, като се очаква цената му да е между 10 и 12 милиона лири.
Добра новина поне според мен
- IvanAtanasov
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш има шанс още утре да разреши един от проблемите си в тима - липсата на ляв бек, при това с не много скъп играч. Най-вероятно това ще е Али Сикоко от Лион, като се очаква цената му да е между 10 и 12 милиона лири.
Дето се вика .. в следващите 24 часа се очаква да подпише
- Mighty Reds
- Контакти:
IvanAtanasov написа:Liverpool forever_95 написа:Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш има шанс още утре да разреши един от проблемите си в тима - липсата на ляв бек, при това с не много скъп играч. Най-вероятно това ще е Али Сикоко от Лион, като се очаква цената му да е между 10 и 12 милиона лири.
Дето се вика .. в следващите 24 часа се очаква да подпише
Цъ, няма как да стане, т'ва са цели 21 страници до 250.
Според мен няма да е Сисоко, по-вероятно да стане с Енрике - цените и на двамата са горе-долу равни, само дето Хосе-то има няколко сезона в Англия. Предпочитам Али-то, но който и да дойде, ще е по-добре от нищото, с което Краля разполага сега.
п.с.BTW, сега мернах, че КК се е насочил към Марсел Янсен от Джърмани, щото Енрике искал да играе в ШЛ, а за Али Сисоко не било много ясно. Дойчовците винаги са оставяли следи в 'Пуул - напр. Диди Хаман, Бабел, така че няма да съм кой знае колко недоволен от евентуален трансфер.
Последна промяна от Mighty Reds на 21 юли 2011 15:21, променено общо 2 пъти.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
IvanAtanasov, и аз се надявам утре да е подписал вече
Малко слухове. Райо Валекано ще преговарят с Ливърпул за Пачеко...Ливърпул, Фулъм и Суонзи се интересуват от Марио Павоне...Унай Емери казва, че Мата иска да напусне и при добра оферта няма да го спрат.
Малко слухове. Райо Валекано ще преговарят с Ливърпул за Пачеко...Ливърпул, Фулъм и Суонзи се интересуват от Марио Павоне...Унай Емери казва, че Мата иска да напусне и при добра оферта няма да го спрат.
Mighty Reds написа:
Цъ, няма как да стане, т'ва са цели 21 страници до 250.![]()
Много забавихме темпото. Ако продължаваме така, може и да няма следващ трансфер. Активизирайте се момчета.
Акуа-та все пак ще напусне, след като се е съгласил на по-ниска заплата само и само за да се върне в Италия. Сега се чака Фиорентина и Ливърпул да се разберат за точната цена.

-
Liverpool forever_95
- Контакти:
MaCuMo написа:Акуа-та все пак ще напусне, след като се е съгласил на по-ниска заплата само и само за да се върне в Италия. Сега се чака Фиорентина и Ливърпул да се разберат за точната цена.
12 милиона ще е