П.П Нов съм в форума,но ви чета от доста време и мисля да стана активен в писането на коментари
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ето го моя Wishlist за трансфери:Най-много се надявам на Сала (като даже ми е достатъчен за зимата друг с такъв профил е Antoine Griezmann от Реал Социедад,както и Митроглу Олимпиакос).Ляв бек Раян Бетранд е абсолютно перфектен(Давиде Сантон също, но предполагам е много скъп) като тези бекове при положение, че се разкара Сисоко.Вътрешен халф(най-малко необходим) иска ми се Ракитич,Мата,Алонсо или Кабай,но не и Хуз (Сусо ще се върне на лято и ще притендира за място в отбора) а може и на лято да се атакува наистина Дракслер
П.П Нов съм в форума,но ви чета от доста време и мисля да стана активен в писането на коментари
- messi7
- Контакти:
Ал Джазира спорт, казват, че преговорите са завършени между Салах и Ливърпул и египтския Меси ще подпише днес. А, дано. 

- Karsa Orlong
- Контакти:
messi7 написа:Ал Джазира спорт, казват, че преговорите са завършени между Салах и Ливърпул и египтския Меси ще подпише днес. А, дано.
Честно казано съм разколебан за този трансфер. От една страна го харесвам като футболист, но от друга - само като се сетя, че мястото на Хендерсън е бетонирано и всяко едно крило, което ще дойде ще излиза вместо играещия добре в момента Стърлинг и ми става криво
-
suareshampion
Karsa Orlong написа:messi7 написа:Ал Джазира спорт, казват, че преговорите са завършени между Салах и Ливърпул и египтския Меси ще подпише днес. А, дано.
Честно казано съм разкол**** за този трансфер. От една страна го харесвам като футболист, но от друга - само като се сетя, че мястото на Хендерсън е бетонирано и всяко едно крило, което ще дойде ще излиза вместо играещия добре в момента Стърлинг и ми става кривоИначе трансферът не би бил никак лош, ще има повече класа в отбора, както и възможност за ротации, друг е въпросът, че БР не ги прави по най-добрия начин до момента
Имено.Заради некадърника ,някои играчи са принудени да сменят постовете си а на други им се спира развитието и се удря кораво върху самочуствието им .Видя ли го ,при пропуска вчера как се хвана за главата ..ще кажеш че винаги е вкарвал и тоя път е очаквал да я вкара . Смях.
Един път ,тоя некадърник да се махне и играта на Ливърпул ще светне !
Няма кво да се чудиш за Салах . Играч мечта .
Аз искам и Уил Хюз още сега . Ще видиш ,че точно той ще измести некадърника. Много по добър е от него ,въпреки годините си . По умен е и по техничен от некадърника.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Аз искам и Уил Хюз още сега . Ще видиш ,че точно той ще измести некадърника. Много по добър е от него ,въпреки годините си . По умен е и по техничен от некадърника.
За Уил Хюз е най-добре да си доиграе сезона в Дарби Каунти, естествено след като го закупим още през този трансферен прозорец.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
suareshampion написа:Karsa Orlong написа:messi7 написа:Ал Джазира спорт, казват, че преговорите са завършени между Салах и Ливърпул и египтския Меси ще подпише днес. А, дано.
Честно казано съм разкол**** за този трансфер. От една страна го харесвам като футболист, но от друга - само като се сетя, че мястото на Хендерсън е бетонирано и всяко едно крило, което ще дойде ще излиза вместо играещия добре в момента Стърлинг и ми става кривоИначе трансферът не би бил никак лош, ще има повече класа в отбора, както и възможност за ротации, друг е въпросът, че БР не ги прави по най-добрия начин до момента
Имено.Заради некадърника ,някои играчи са принудени да сменят постовете си а на други им се спира развитието и се удря кораво върху самочуствието им .Видя ли го ,при пропуска вчера как се хвана за главата ..ще кажеш че винаги е вкарвал и тоя път е очаквал да я вкара . Смях.
Аз искам и Уил Хюз още сега . Ще видиш ,че точно той ще измести некадърника. Много по добър е от него ,въпреки годините си . По умен е и по техничен от некадърника.
Абе човек спри се ти не спря да плюеш Хендерсън последните мачове е най-полезният ни полузащитник.
-
suareshampion
make76 написа:suareshampion написа:Karsa Orlong написа:messi7 написа:Ал Джазира спорт, казват, че преговорите са завършени между Салах и Ливърпул и египтския Меси ще подпише днес. А, дано.
Абе човек спри се ти не спря да плюеш Хендерсън последните мачове е най-полезният ни полузащитник.
Да спра да го плюя ? Ти добре ли си бе ? Тоя спънат заек ,докато не се разкара от Ливърпул ,няма да се успокоя .
Ако тоя го нямаше ,щеше да гледам поне един от Сусо,Шелви ,Алън или Алберто ,да играе редовно.А с 20те милиона ,които се дадоха за него,можеше да се вземе играч ,който да е с класи над тая посредствена мишка. Разликата между един 20 милионен халф и 20 милионния ни плъх е от земята до небето .Все едно да сравняваме мерцедес със трабант.
Последна промяна от suareshampion на 02 яну 2014 13:39, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
daduradam написа:suareshampion написа:Аз искам и Уил Хюз още сега . Ще видиш ,че точно той ще измести некадърника. Много по добър е от него ,въпреки годините си . По умен е и по техничен от некадърника.
За Уил Хюз е най-добре да си доиграе сезона в Дарби Каунти, естествено след като го закупим още през този трансферен прозорец.
Предвид ,възможността на Дарби да влезнат с негова помощ във ВЛ ,да .Но предвид ,нашата трагична на моменти халфова линия ,по добре да идва веднага.
Хюз и да го вземем ще играе също толкова колкото и Алберто, не ни трябват нови търкачи на пейката достатъчно си купихме лятото , някой и до нея не могат да се домогнат даже.Трябват ни хора който веднага да бъдат "хвърлени в огъня" . Успеем ли да докараме САлах и Кабай/Алонсо работата заспива
-
suareshampion
Laury написа:Хюз и да го вземем ще играе също толкова колкото и Алберто, не ни трябват нови търкачи на пейката достатъчно си купихме лятото , някой и до нея не могат да се домогнат даже.Трябват ни хора който веднага да бъдат "хвърлени в огъня" . Успеем ли да докараме САлах и Кабай/Алонсо работата заспива
Вие и за Стъридж и за Коутиньо говорихте същите глупости ,точно преди една година.
Изгледай поне един мач на Хюз ,виж го как я подава ,виж и некадърника как я подава и тогава ела пак пиши глупости ,ако не те е срам.
Много мразя ,да се говори наизуст.
Вярно е ,че е малък ,но футболния му интелект е на много високо ниво .Самочуствието му също е високо . Изглежда перде. Не мисля ,че ще се стъписа като излезе за толкова голям клуб.