Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PeterForsberg » 31 дек 2013 18:22

suareshampion написа:
PeterForsberg написа:И как реши,че Шелви е с класи над Хендерсън?На база субективното ти мнение :lol:.Фактите са прости-Суонси правят много по-слаб полусезон с Шелви в състава,за целия сезон има един наистина добър мач,когато вкара два гола и тва при положение,че играе като атакуващ халф от началото на сезона,а не по фланга например,където Хендо бе използван до преди 4-5 кръга.Откакто Джордан играе в средата,има повече асистенции отколкото Шелви за целия сезон.Къде ще играе Джерард другия сезон не е ясно,малко ми е трудно да си представя Стиви на 34г. да патрулира пред защитата,а един дефанзивен халф трябва да разполага с доста повече енергия и въздух,както и да има сили да пресира постоянно,нещо,което ясно се вижда,че му е трудно да върши на тея години.
Сисоко от началото на сезона няма силен мач.Трагичен срещу Арсенал,където Саня го направи смешен и с основна вина за гола на Касорла.Трагичен с Нюкасъл,където пак не си беше на позицията и позволи човек да му мине зад гърба.Срещу Сити първите 20 минути бе пълна дупка,освен гредата,Навас ги размина поне 4-5 пъти и центрира в пеналта,мога и картина да ти пусна,за да ти припомня.А второто полувреме Сити се дръпнаха и заиграха на сигурно,затова и намаля натиска в зоната му,същото се случи и срещу Челси,които също намалиха натиска в зоната на Агер при 2-1.Само че Сисоко не съм го видял да тръгне срещу бека и да опита нещо смислено.
Тва за Роджърс и групичките е пълна глупост,но както и да е.Илори не знам колко мача си му гледал,но за Португалия на европейското игра като бек/ляв/,а в Спортинг има доста мачове също като бек.Пусни си няколко мача на младежите на Португалия и след тва ще говорим дали е централен или бек.А щом Брад Смит е предпочетен пред него,прави си сметката.А относно Роситър самият факт,че намира място на пейката/а и на децата е ясно,че няма да играе срещу Челси,защото е на 16г. и не е готов/,а Илори дори не е предвиден в резервите,а играе Брад Смит,трябва да ти говори нещо.Илори играе успешно и като бек,а на позицията му в момента конкуренцията е много ниска,защото имаме сума контузени играчи.
Иначе е ясно кой разсъждава пристрастно и може да направим едно проучване във форума да проверим:?:.За теб има любими играчи,на които си склоен да простиш всичко и за които вадиш вода от десет кладенеца и такива,които не те кефят и каквото и да направят,не само не го признаваш,но ги плюеш с още по-голяма злоба.
Уиздъм много бързо го отписа,в момента е номер 1 за Дерби/влез в някой техен форум и виж кво мислят феновете за капитана на младежкия национал на Англия/,които имат 7 поредни победи и са втори в Чампиъншип.По същия начин успя да отпишеш и Стърлинг,както и Хендерсън,а също и Фланагън,който нямаше грешно отиграване за разлика от недоразумението и наемник Сисоко,но ти си имаш любимците.По-скоро се запитай защо кариерата на Али върви все надолу,след като напусна Лион пред 5-6 сезона?

Отново пълни глупости. Гледам достатъчно мачове на Суонзи по Ал Джазирите във ВЛ,както и за ЛЕ. Сега мнението ми вече става ли обективно ,господин празни приказки ? Става. Джонджо играе много силно ,много по зряло вече ,той останалото си го имаше.Не случайно е титуляр всеки мач . Това ,че Суозни е на това място ,не означава ,че Джонджо играе слабо. Глупави разсъждения ,които говориш наизуст,без да гледаш мачове .Цялата ти работа е такава. Друг е въпроса ,че дори и да гледаш ,не разбираш от футбол .Наблягаш на статискитката ,едно към едно си с некадърните диемаджии.Но футбола не е само една гола статискитка .
А и Джонджо винаги през минали години е бил над Хендерсън .Просто не му се даваше шанс на момчето.А на тоя некадърник му се даваше всеки мач .Ние и за това берем срамотиите със 7ми и 8ми места.Но явно само аз бера срамотиите ,а ти се радваш на тия местенца .Браво.
Ако на Джонджо му се даваше толкова шанс ,сега щеше да е много по израстнал а тоя некадърник не е мръднал .Още чува стъпки . :)
На Сисоко също не му се дава шанс ,даже се предпочита Смит пред него. Смях в залата . И Смит ли е по добър от него ,господин празни приказки ?
Разбира се ,че има групички .Нямам друго обяснение. А и цял живот се занимавам с футбол . А ти играл ли си колективен спорт ?
Уисдъм съм го отипсал като десен бек а не по принцип ,защото го знам кво играе там ..а като централен го слагам в 4та за другия сезон. Ще ви купя очила на всичките слепци.
Много си зле момче. И много пристрастен. Предпочиташ да играе местно момче ,без значение дали ще бием с него.Предпочиташ да ни води местна легенда ,без значение ,дали ще има резултати. С една дума, слагаш собствените си пристрастия пред резултатите на футболен клуб Ливърпул ?!..точно като Роджърс през последния месец,може би посъветван от Далглиш .
Аз обаче ,искам винаги да се излиза с най доброто и да се извлича максимума от всеки играч.
За мен е важна победата ,но в същото време мисля и за бъдещето.
Изморяваш ме . Нивото ти на мислене е махленско и от там няма как да се разберем. Точно за това ,се налага вски път да пиша фермани. Ако беше някой който чува петела ,щеше да се разбираме с две думи само . От скоро има един двама такива потребители ,които за жалост влизат много рядко.
Весели празници ,пожелавам си за новата година по малко посредствени играчи в Ливърпул ,както и по малко посредственост във форумчето ,останалите пожелания са доста лични и ще си ги спестя .
На вас пожелавам ,много здраве ,късмет и многоооооооооо любов .Наздраве :)

Айде да не се лъжем,защото аз също съм абонат на Ал Джазирите :lol:.От доста време има проблеми с излъчванията им на мачове от Премиършип,като всяка събота се дава само един мач в 17,00 часа,защото тва е свързано с факта,че всички мачове в Англия по Ал Джазира се дават ексклузивно само в Азия и Северна Африка и тва им върви постоянно като обява по каналите.Мачове на Суонси дават доста рядко,и то обикновено в неделя или понеделник.Суонси имаха проблеми с контузени халфове/Лион Бритън/,а че Шелви играе на средно ниво е видно както по показателите на отбора,така и по неговите индивидуални.Отиде в много солиден отбор,който се подсили с нови играчи и се представя по-зле.Гледах го и срещу нас,срещу Евъртън,срещу манксовете/и двата/,както и срещу Челси.Имам си ясно мнение и то е потвърдено от статистиката му в тези срещи.
Написах ти като на слабоумен,че статистиката не лъже кой се представя по-добре,но ти си като развален грамофон.Сисоко не получава шанс поради причини,които нито на теб,нито на мен са ясни,не знам защо си мислиш,че знаеш нещо повече от останалите,при положение че си телевизонен фен,който дори не е запознат с атмосферата в клуба :lol:.
И последно,хубаво е да не ме обиждаш,защото некой ден може и да се срещнем и ще гледаш в асфалта,ти си книжен тигър,ако играеше или тренираше,нямаше да киснеш по цял ден в тея форуми и да си ги препълнил с хиляди безсмислени спамове,та даже като ти баннат единия ник,влизаш с другия или пишеш от тренировката :mrgreen: .
Той и Стоичков е играл футбол на голямо ниво,ама тва значи ли,че е голям треньор.За Балъков важи същото,както и за доста чужденци като например Сами Нийл,Сунес,Брайън Робсън,Тони Адамс,Пеле,Марадона.Това,че си играл футбол не ти дава нищо повече от останалите,а отнсно мен-ако се запознаем,ще ти обясня какво и къде съм тренирал.Лошото е,че има балами да ти се връзват и да ти викат тренера :mrgreen:.Истината е,че си поредния дървен философ,който като няма какво да каже,започва да обижда.
Така и не разбрах с какво Флано е по-зле от Сисоко или защо мълчиш относно фактите,че Илори не е само централен бранител.А за Уиздъм е ясно-дори името му не научил,а има претенции да му познава позицията му на терена 8-)
Не си прави труда да ми отговаряш,защото няма да си направя труда дори да те прочета...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 яну 2014 14:54

Последните слухове от днес са, че е договорена първа опция за преговори за Уил Хюз от Дарби.

Освен това слуховете за Салах са разнопосочни....от това, че може да пропадне сделката, защото Айре не приема условията на агента на Салах, през това, че може да се изчака до лятото, за да бъде осъществен трансфера до това, че Айре е приел условията на агента за Салах за няколко хиляди повече заплата и срок на договора 5 вместо 4 години.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 яну 2014 15:11

Gil-galad написа:Последните слухове от днес са, че е договорена първа опция за преговори за Уил Хюз от Дарби.

Освен това слуховете за Салах са разнопосочни....от това, че може да пропадне сделката, защото Айре не приема условията на агента на Салах, през това, че може да се изчака до лятото, за да бъде осъществен трансфера до това, че Айре е приел условията на агента за Салах за няколко хиляди повече заплата и срок на договора 5 вместо 4 години.

Не го харесвам тоя Айре, много е мек в преговорите си. Не само този, а и много от предишните оставя да му извиват ръцете

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 яну 2014 15:19

wolf написа:
Gil-galad написа:Последните слухове от днес са, че е договорена първа опция за преговори за Уил Хюз от Дарби.

Не го харесвам тоя Айре, много е мек в преговорите си. Не само този, а и много от предишните оставя да му извиват ръцете

Е да....той не е за тая позиция като цяло....нищо че върши тая работа....но Роджърс като не искаше спортен директор, това е положението
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
stan_lfc
Контакти:

Мнениеот stan_lfc » 01 яну 2014 16:26

Да се надяваме да видим Сала сред публиката на Анфийлд :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 яну 2014 19:01

http://www.sportal.bg/news.php?news=465077
И тоя ще го проспим естествено :mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 яну 2014 19:43

wolf написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=465077

Мен пък тоя не ми харесва, ялов е, а и много картони си вади от простотия :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 яну 2014 00:28

Честит първи ден на отворения трансферен прозорец :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 яну 2014 00:59

9lives написа:Честит първи ден на отворения трансферен прозорец :mrgreen:

Ха-ха честит да ни е. :mrgreen:
Дано до затварянето му да си честитим Дракслер или Хуан Мата. :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 яну 2014 02:51

daduradam написа:
wolf написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=465077

Мен пък тоя не ми харесва, ялов е, а и много картони си вади от простотия :)

Ялов вика, да ме умориш от смях ли искаш?

Върни се в “Ливърпул”