Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:27

john barnes написа:
Gil-galad написа:
john barnes написа:До всички които предлагат недоволните от играта и най-вече от резултатите да станат фенове на Реал, Барса, Сити и т.н.: Дами и Господа, ако на вас Ви харесва по една победа в месеца или максимум две, със същия успех може да сте фенове на Лутън, Форест, Рексъм или Крю Александрия... И феновете пеят YNWA непрекъснато защото обичат клуба, а изпращат играчите с дюдюкания и освирквания...... И трябва да си неповторим идеалист, за да не чуеш и забележиш, че дори от The KOP вече недоволстват от състоянието на отбора... :mrgreen:

Е да ама ние не сме...ние сме "копеленца нещастни" :) Само ти си чистокръвен ариец едва ли не и право на друго мнение никой няма....ти си МЕСИЯТА и ще ни спасиш нас, ще излекуваш заболяванията на очите ни и ще спасиш отбора...защото ти си МЕСИЯТА и знаеш и можеш най-много....и още ми е чудно как не са разбрали всички други милиони фенове на отбора и не са започнали подписка за назначаването ти начело на отбора и не са ти дали неограничен бюджет...ама т'ва е сигурно щото всички са "копеленца нещастни"...

все пак аз съм футболен мастодонт и ще ми отива да съм една месия за всички вас,заблудените овце...ще ви върна доста бързо във правата вяра...иначе ако бях някакъв във отбора,поне щях да привлека маааалко по-добри играчи от тия,дето ги домъкна ТЪПОТО...

за теб играчите кои са ??? щи кажа 80 млн. Хълк, 40 млн. Фалкао, до тук само станаха 120млн., 40 млн. Азар, 50млн. Неймар,40 млн. Агуеро, 43млн. Ди Мария, 25млн. Игуаин е това май е добър отбор за тебе да скалъпим и пак няма да си доволен нали или ще си че един път са взели твоите футболисти а ? самоче това са 325млн. пич а тея пари за отбор извън ШЛ нали се сещаш как ще са, това за отбор със собственик на бейзболен отбор а не на петролна рафинерия нали се сещаш как са, треньор с заплата повече от на всичките играчи в отбора взети заедно нали се сещаш как е... престани да летиш в облаците и да се мислиш за много голямата работа, щото мненията ти са повече от смешни...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2012 22:28

KingKenny написа:
john barnes написа:квото и да ми говориш,хидинк си е 10 класи над ТЪПОТО...дешан и клоп може и да не се наложат при нас,ама гуус е доказана марка!

и цялата статистика го показва най-добре ама ти си го искаш него, както си искаш и Макси, както и всички звезди в Ливърпул е тва си ти... ако имаш някаква неосъществена мечта дай да направим нещо по върпоса, дето вика Гил дай да направим една подписка да те назначим най-накрая ние нещастните копеленца

К'во недоволстваш от Макси бе?!? Той е класи над мършата Даунинг, много по-комбинативен и интелигентен е, влиза навътре, а не се забива на тъча като Даунинг...к'во му скачаш на човека, много ли ти харесват боклуците, които клоуна ни доведе?!?

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:30

Liverpool forever_95 написа:
KingKenny написа:
john barnes написа:квото и да ми говориш,хидинк си е 10 класи над ТЪПОТО...дешан и клоп може и да не се наложат при нас,ама гуус е доказана марка!

и цялата статистика го показва най-добре ама ти си го искаш него, както си искаш и Макси, както и всички звезди в Ливърпул е тва си ти... ако имаш някаква неосъществена мечта дай да направим нещо по върпоса, дето вика Гил дай да направим една подписка да те назначим най-накрая ние нещастните копеленца

К'во недоволстваш от Макси бе?!? Той е класи над мършата Даунинг, много по-комбинативен и интелигентен е, влиза навътре, а не се забива на тъча като Даунинг...к'во му скачаш на човека, много ли ти харесват боклуците, които клоуна ни доведе?!?

кво направи неска Макси бе ? кво направи срещу Юнайтед,Сити,Арсенал ????? кво направи недей знае много и ти видяхме го неска палячото не може топката да си спре, 2 часа си я наглася на десния крак щото е много добър и може да играе с двата крака, а кажи ми ти тогава кой футболист харесваш бе ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2012 22:35

KingKenny написа:кво направи неска Макси бе ? кво направи срещу Юнайтед,Сити,Арсенал ????? кво направи недей знае много и ти видяхме го неска палячото не може топката да си спре, 2 часа си я наглася на десния крак щото е много добър и може да играе с двата крака, а кажи ми ти тогава кой футболист харесваш бе ?

К'во направил днес ли...днес отбора игра зле, както винаги, но в много други мачове ни е вкарвал важни голове. Я ти ми кажи какво правят Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адам след трансферите си в Ливърпул?!? И кой футболист харесвам ли...ех, че нямам приятели в тоя форум да разбереш как ми викат бе, с коя дума най-добре ме описват...жалко мой човек :cry:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:38

KingKenny написа:кво направи неска Макси бе ? кво направи срещу Юнайтед,Сити,Арсенал ????? кво направи недей знае много и ти видяхме го неска палячото не може топката да си спре, 2 часа си я наглася на десния крак щото е много добър и може да играе с двата крака, а кажи ми ти тогава кой футболист харесваш бе ?

К'во направил днес ли...днес отбора игра зле, както винаги, но в много други мачове ни е вкарвал важни голове. Я ти ми кажи какво правят Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адам след трансферите си в Ливърпул?!? И кой футболист харесвам ли...ех, че нямам приятели в тоя форум да разбереш как ми викат бе, с коя дума най-добре ме описват...жалко мой човек :cry:

кажи кажи няма проблем

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2012 22:43

KingKenny написа:

кажи кажи няма проблем

Един анонимник ми е любимеца и идола...май се казваше Стивън Джордж Джерард :)

П.С. Rebecca Lowe
Kenny Dalglish just said some players won't be in red shirts much longer if play like that again. Said they were disrespectful. Strong

Клоуна ще изгони и малкото качествени играчи, които притежаваме. Дано Хенри при още 2-3 провала го уволни тоя кретен!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:46

явно нещо не щеш да кажеш кой ти харесва ама се сещам за един латинос :mrgreen: ок тогава като само той ти харесва всички други са боклуци, коне нещастници бездушници, защо подкрепяш Ливърпул, четеш статии за Ливърпул, интересуваш се от Ливърпул, пишеш за Ливърпул ? аз не мога да харесвам отбор без играчите да ми харесват, и ти си така ти не харесваш Ливърпул заради Ливърпул, а заради отделни личности, ето това бяха първите думи на Далглиш след раздялата с Торес, няма да се поставя човек от клуба на по важна позиция от клуба, ето това явно не можеш да разбереш а и не само ти ...

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 21 яну 2012 22:47

Чудя се какви нерви има Хенри.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:49

KingKenny написа:явно нещо не щеш да кажеш кой ти харесва ама се сещам за един латинос :mrgreen: ок тогава като само той ти харесва всички други са боклуци, коне нещастници бездушници, защо подкрепяш Ливърпул, четеш статии за Ливърпул, интересуваш се от Ливърпул, пишеш за Ливърпул ? аз не мога да харесвам отбор без играчите да ми харесват, и ти си така ти не харесваш Ливърпул заради Ливърпул, а заради отделни личности, ето това бяха първите думи на Далглиш след раздялата с Торес, няма да се поставя човек от клуба на по важна позиция от клуба, ето това явно не можеш да разбереш а и не само ти ...

оо извинявай тогава, а този анонимник Стивън Джордж Джерард не съм видял да си сложиш нещо за аватар ама карай... плюеш всички нови ок плюеш треньора ок плюеш и клуба, но това вече не е ок, и въпроса ми защо си фен на Ливърпул остава актуален и даже е много по интересно да ти чуя отг. като единствения играч на Ливърпул който ти харесва е Джерард, чакам с нетърпение да ти прочета отговора утре сутрин ... !

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 яну 2012 22:51

KingKenny написа: аз не мога да харесвам отбор без играчите да ми харесват

Значи всеки новопривлечен автоматично започваш да го харесваш, само защото никът ти го е купил? Или пък, ако не ти харесват играчите понякога друг отбор ли подкрепяш? В момента за кой си? Не те разбирам нещо ...

Върни се в “Ливърпул”