john barnes написа:Gil-galad написа:john barnes написа:До всички които предлагат недоволните от играта и най-вече от резултатите да станат фенове на Реал, Барса, Сити и т.н.: Дами и Господа, ако на вас Ви харесва по една победа в месеца или максимум две, със същия успех може да сте фенове на Лутън, Форест, Рексъм или Крю Александрия... И феновете пеят YNWA непрекъснато защото обичат клуба, а изпращат играчите с дюдюкания и освирквания...... И трябва да си неповторим идеалист, за да не чуеш и забележиш, че дори от The KOP вече недоволстват от състоянието на отбора...
Е да ама ние не сме...ние сме "копеленца нещастни"Само ти си чистокръвен ариец едва ли не и право на друго мнение никой няма....ти си МЕСИЯТА и ще ни спасиш нас, ще излекуваш заболяванията на очите ни и ще спасиш отбора...защото ти си МЕСИЯТА и знаеш и можеш най-много....и още ми е чудно как не са разбрали всички други милиони фенове на отбора и не са започнали подписка за назначаването ти начело на отбора и не са ти дали неограничен бюджет...ама т'ва е сигурно щото всички са "копеленца нещастни"...
все пак аз съм футболен мастодонт и ще ми отива да съм една месия за всички вас,заблудените овце...ще ви върна доста бързо във правата вяра...иначе ако бях някакъв във отбора,поне щях да привлека маааалко по-добри играчи от тия,дето ги домъкна ТЪПОТО...
за теб играчите кои са ??? щи кажа 80 млн. Хълк, 40 млн. Фалкао, до тук само станаха 120млн., 40 млн. Азар, 50млн. Неймар,40 млн. Агуеро, 43млн. Ди Мария, 25млн. Игуаин е това май е добър отбор за тебе да скалъпим и пак няма да си доволен нали или ще си че един път са взели твоите футболисти а ? самоче това са 325млн. пич а тея пари за отбор извън ШЛ нали се сещаш как ще са, това за отбор със собственик на бейзболен отбор а не на петролна рафинерия нали се сещаш как са, треньор с заплата повече от на всичките играчи в отбора взети заедно нали се сещаш как е... престани да летиш в облаците и да се мислиш за много голямата работа, щото мненията ти са повече от смешни...