Ливърпул - Манчестър Сити, 27.11.2011, 18:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 27.11.2011, 18:00 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 ное 2011 22:50

Жоржиньо написа:
Kotzata написа:
Liverpool forever_95 написа:Пак казвам, па живьом, у видим. :) Затягайте коланите, следва победа над Фулъм като гост и Х със КПР на Анфийлд, тежки дни се очертават.

[offtopic]Поживём — увидим ;)[/offtopic]

И той малко като Стоичков го докара :lol: :lol:

Комик :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2011 22:52

Като гледам класирането:
13 мача,6-то място,23т.,19 гола
някой може ли да ми обясни защо бяха похарчени 73 млн. лири :!: :!: :!: за Каръл,Хендерсън,Адам и Даунинг?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 ное 2011 22:58

blue avalanche написа:Като гледам класирането:
някой може ли да ми обясни защо бяха похарчени 73 млн. лири :!: :!: :!: за Каръл,Хендерсън,Адам и Даунинг?

Не разбирам защо слагаш Адам в това число като той се справя най-добре от 4-мата и цената му беше реална за разлика от цените на другите трима.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 27 ное 2011 23:00

Да не си ги давал ти, че толкова си се притеснил? :)
Хамериканците имат пари, дават ги на Краля, а той от своя страна разполага както реши с тях. Плюс това бяха продадени Торес, Мейрелеш, Бабел и другите ненужни, така, че не е толкова страшно. А че можеше и да не се дават толкова за Керъл и другите също е вярно.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 ное 2011 23:01

Alonso_Massa написа:

Не разбирам защо слагаш Адам в това число като той се справя най-добре от 4-мата и цената му беше реална за разлика от цените на другите трима.

така е - в Ливърпул парадокса е, че цената на футболистите е обратнопропорционална на качествата им...най-евтинките: Адам и Енрике са примера...така че дано през зимата нямаме пари ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 ное 2011 23:02

извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 ное 2011 23:03

RedMagic написа:
Dzheff написа:спокойно, това че сме най-добрия отбор във ВЛ все пак много скоро ще бъде доказано ;) Най-важното е, че запазваме разликата от 7т до основния ни конкурент за титлата (по-рано бях казал и сега потвърждавам, че според мен Сити няма да станат шампиони тази година). Да, вярно е че 7т не са малко и в момента звучи твърде оптимистично да се говори, че ще спечелим титлата този сезон, но съм напълно убеден че няма да бъдем никак далеч от нея или поне не по-далеч от сезон 2008/09. От загубата ни срещу Тотнъм за мен всеки следващ мач е потвърждение на думите ми...

Има само един начин, по който ще се окажеш прав. Всъщност са два. Първият е следният: ако купим изявен голаджия, който да вкарва 2 от 4 положения, а вторият е Кени да излиза със състава, който посочих преди няколко мнения. Естествено, той разбира много повече както от мен, така и от теб, така и от всеки съфорумник, това си го признавам, но от това, което виждам, това е рецептата за успех през този сезон - състав със следните играчи. Само дето трябва Суарес и Керъл да влязат в по-добра форма, и положението за нас ще стане розово. Ето го още веднъж най добрия състав за мен с наличните играчи:

РЕЙНА
Джонсън Шкъртел Агер Енрике

Лукас Адам

Суарес Джерард Белами

Керъл

Не е само до това кои ще са титулярите. Важно е как ще бъдат построени, как ще си взаимодействат, как ще се припокриват и т.н. Една и съща 11ка при една тактика може да играе по един начин, а при друга по съвсем друг. Освен това рядко една и съща тактика има успех срещу два различни отбора. Точно в тези тънкости Далглиш не само че е по-добър от всички нас взети заедно, но е и световно признат за един от най-големите мозъци в историята на футбола в тази област. Точно заради това с футболистите, които се бориха да не изпаднат от ВЛ миналата година по това време, той успя да направи такива чудеса. Но тогава те се познаваха, бяха играли заедно макар и при други мениджъри и при други тактики и затова беше по-лесно. А сега Кени първо трябва да ги научи да играят заедно и след това да ги научи да играят по начина по който той иска вече като отбор. И виждаме, че от мач на мач това се получава все по-добре. Така че щом Кени е преценил, че в дадения мач трябва да излязат точно определени футболисти и те са построени по определен начин значи просто е преценил, че така Ливърпул изглежда най-опасен срещу конкретния съперник. Дали винаги ще се оказва прав в избора си? Със сигурност - НЕ! И ако сметнете, че в това има нещо лошо и нередно вижте какви писания има във форумите на МЮ, Челси и Барселона по отношение на техните мениджъри, които според доста хора тук са нещо повече от Кени и ще видите че и там определено не се сипят похвали след всеки мач за изборите правени от мениджъра... А ако това не ви е достатъчно Пейсли за 9 сезона печели 6 титли. Това означава, че в три сезона е правил достатъчно много грешки за да изгуби титлата. А щом най-успелия мениджър на 20 век може да греши, очевидно безгрешни хора няма....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 ное 2011 23:03

john barnes написа:извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....

и аз точно тва си виках като изгониха маймуната - почти се изравнихме вече 8-)

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 ное 2011 23:04

До устата лавина: За да може форумни мрънкалници като теб и 95 да си чешете езиците по цял ден.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 ное 2011 23:08

john barnes написа:извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....

сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач :?:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”