Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 авг 2011 19:11

Честита победа пичове!!! ;)

styopa написа:По принцип нямах в предвид само един човек,а почти всички.
Според мен поне когато сме победили в доста труден мач,а повечето мнения са някакви негативни си е някакво... странно.
Още повече,че нещата със сигурност не са някакви чак толкова негативни.Просто в момента отбора не е в най-добрата си форма,но и това ще се промени рано или късно.

Човек в изблик на нерви може да каже всичко. Е и аз бях бесен след първият ни мач със Съндърланд и надрънках какви ли не глупости. Но наистина е странно, когато след победа в гостуване над един от грандовете в Англия и то с 0-2, почват да се сипят критики.

А относно хората, които казаха, че Адам днес нищо не направил. Страхотна игра на ЧАРЛИ. Отне доста топки в средата на терена, направи няколко пробива от центъра към наказателното поле, даде страхотен извеждащ пас към Керъл, но за жалост бързина не стигна на тарана ни. Хендо също игра добре, след като беше в центъра на терена. На него му трябва просто опит и смелост, защото днес имаше шанс да стреля към вратата, а той реши да подава, но пък го правеше перфектно.
Само едно ме притеснява. Как Кени ще използва Керъл и кога най-сетне ще се отпуши и ще започне да върши работа на отбора.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 20 авг 2011 19:49

styopa написа:По принцип нямах в предвид само един човек,а почти всички.
Според мен поне когато сме победили в доста труден мач,а повечето мнения са някакви негативни си е някакво... странно.
Още повече,че нещата със сигурност не са някакви чак толкова негативни.Просто в момента отбора не е в най-добрата си форма,но и това ще се промени рано или късно.

Какво като сме победили? Не всичко е цветя и рози и нещата трябва да се казват такива, каквито са, а не да се главозамайваме, че сме били детската градина на Арсенал. Имаше и хубави неща в играта ни, но честно ми кажи, всичко ли ти хареса?

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 20 авг 2011 19:55

Леле, к'во става тука бре ?!? :shock:

Язе си поливам победата, независимо как бе постигната, скучно, ялово, късметлийски, както искате, така я наречете, пък вие си АНАЛизирайте и хранете момчетата в черно-сиво.
Засади или не - всички плюете как съдиите режат 'Пуул постоянно, 'ми като недовиждат - що храчите по играчите ?!?

п.с.На "Лъвчетата" имаше доста добра скаузърска банда + 1 топчия и 2-ма заблудени манчовци, единия от които искаше да гледа джордитата ?!? :mrgreen:
Т'ва сайдера Somersby (от рекламата по ТВ) мно'о го бива ...

C'mon Reds !!!
Последна промяна от Mighty Reds на 20 авг 2011 19:59, променено общо 1 път.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 авг 2011 19:58

Frankie Lampard написа:Честита победа на феновете на Ливърпул!
smoothc, самоубий се бе, кретен! И ти и твоя въображаем приятел от Сингапур. Дразниш.

Брат,по-добре не се занимавай с мен,пиши си коментари,мнения,пускай си теми,които ти харесват,но с мен не се занимавай ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2011 20:11

smoothc написа:
Frankie Lampard написа:Честита победа на феновете на Ливърпул!
smoothc, самоубий се бе, кретен! И ти и твоя въображаем приятел от Сингапур. Дразниш.

Брат,по-добре не се занимавай с мен,пиши си коментари,мнения,пускай си теми,които ти харесват,но с мен не се занимавай ;)

[offtopic]Моля те обясни снимката в подписа си, че от известно време се чудя и не мога да я разбера :)[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 авг 2011 20:31

Mighty Reds написа:Леле, к'во става тука бре ?!? :shock:

Язе си поливам победата, независимо как бе постигната, скучно, ялово, късметлийски, както искате, така я наречете, пък вие си АНАЛизирайте и хранете момчетата в черно-сиво.
Засади или не - всички плюете как съдиите режат 'Пуул постоянно, 'ми като недовиждат - що храчите по играчите ?!?

п.с.На "Лъвчетата" имаше доста добра скаузърска банда + 1 топчия и 2-ма заблудени манчовци, единия от които искаше да гледа джордитата ?!? :mrgreen:
Т'ва сайдера Somersby (от рекламата по ТВ) мно'о го бива ...

C'mon Reds !!!

ти като си бил там,що не се обади бе...бях на бара,после се преместих на първата маса.имаше наистина бая наши фенове,но пъба е виждал и други рекорди откъм публика...например мача с мангала:1-4...ей тогава беше пълна лудница!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 20 авг 2011 20:36

john barnes написа:ти като си бил там,що не се обади бе...бях на бара,после се преместих на първата маса.имаше наистина бая наши фенове,но пъба е виждал и други рекорди откъм публика...например мача с мангала:1-4...ей тогава беше пълна лудница!

[offtopic]На бара ?!? :shock:
И аз бях на бара :mrgreen: , кой си бре, ще се окаже, че сме били един до друг ... дай на лични, че ше излезем роднини ;)
на първата маса имаше нек'ъв пич с адидаса от 2009-2010 и до него нек'ъв с тениска сива на 'Пуул, на другата маса до бара беха 2 черни тениски - екипа и една фенска ?!?[/offtopic]
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 20 авг 2011 20:43

Честита победа ливърпулци,вярно не играхме както трябва на моменти ,но победихме нали!!Ако питате мен играчите не са слаби просто се изисква сработване . Не може за 2-3 мача заедно да искаме да са машини,еми нестава така.Трябва да сме търпеливи!!Всичко ще си дойде на мястото с времето.Краля знае най-добре!! Айде със здраве и незабравяйте:

You'll never walk alone
RED OR DEAD

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 авг 2011 22:01

Sardukar написа:
smoothc написа:
smoothc написа:Току що направих следния залог:Червен картон в мача,коеф.5.00 ;)

Честита победа на феновете на Ливърпул! Определено се получи стойностен мач,въпреки че нямаше много опасности пред двете врати.
Ливърпул изигра тактически блестящо второто полувреме и напълно заслужено спечели!

Браво и на Фримпонг,който в случая ми донесе страхотна печалба :)

пс:При толкова напрегнат мач и съдия Аткинсън,просто нямаше как да не опитам залог-червен картон...и в случая познах! ;)

поздравления ;)
Благодаря!

ПП Чесита победа и на червените фенове. А на тези на Арсенал: дано вземете нещо от МЮ, но не виждма как ще стане с наличните футболисти...

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 20 авг 2011 22:17

А на тези на Арсенал: дано вземете нещо от МЮ, но не виждма как ще стане с наличните футболисти...

Ооо, ще вземем...едни незабравими моменти на Олд Трафорд :lol: :lol: :oops:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Ливърпул”