styopa написа:По принцип нямах в предвид само един човек,а почти всички.
Според мен поне когато сме победили в доста труден мач,а повечето мнения са някакви негативни си е някакво... странно.
Още повече,че нещата със сигурност не са някакви чак толкова негативни.Просто в момента отбора не е в най-добрата си форма,но и това ще се промени рано или късно.
Човек в изблик на нерви може да каже всичко. Е и аз бях бесен след първият ни мач със Съндърланд и надрънках какви ли не глупости. Но наистина е странно, когато след победа в гостуване над един от грандовете в Англия и то с 0-2, почват да се сипят критики.
А относно хората, които казаха, че Адам днес нищо не направил. Страхотна игра на ЧАРЛИ. Отне доста топки в средата на терена, направи няколко пробива от центъра към наказателното поле, даде страхотен извеждащ пас към Керъл, но за жалост бързина не стигна на тарана ни. Хендо също игра добре, след като беше в центъра на терена. На него му трябва просто опит и смелост, защото днес имаше шанс да стреля към вратата, а той реши да подава, но пък го правеше перфектно.
Само едно ме притеснява. Как Кени ще използва Керъл и кога най-сетне ще се отпуши и ще започне да върши работа на отбора.