ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 19:51

Ponko написа:Значи ще си доволен от поредното второ място, отколкото на титла! Няма да те мисля тогава... :lol: Да си runner-up си е престижно! Определено ще се възприеме като прогрес спрямо предходните два сезона, в които завършихме четвърти! С това второ място ще си спестим квалификация в ШЛ! Уникално постижение! Все пак плана да сме шампиони на Англия е 2020 г., а не 2019 за това няма да си даваме зор този сезон, за да не изпреварим графика! А шампионската лига е планувана за 2021 г.! Бил Шенкли е казал: "Ако си първи, си първи. Ако си втори си нищо.", но пък на теб второто място ти стига де... това което го е казал Шенкли е отдавна и не е вярно!

:lol: :lol: :lol: :lol: С цитати на Шенкли ще излизаш? А какво ще кажеш за великото " Ако не можете да ни подкрепяте при равен или загуба, не ни подкрепяйте след победа" Дали не го е казал заради такива, като теб? Дали го е казал преди първата си титла на 5ата година или след това? Защо мислиш, че точно той има паметник без да е най-титулования ни треньор? Дали защото е спечелил две титли или защото е променил мисленето на хората?
Защо ти е трудно да приемеш, че не ми е такава фикс идея тази титла, както на теб и че няма да изпадам в тъпите истерии съпровождащи всяко едно наше намесване в борбата за нея? Първи, втори...аз съм фен на Ливърпул и аз си преценям за себе си дали съм доволен от даден сезон или не. Ти си врякай за купи и издънки. Може ли, Господин Шампионе :lol:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 31 яну 2019 19:52

Направихте грешна стъпка! :oops:
Левски завинаги в моето сърце![

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 яну 2019 19:56

Почнахте да изтрещявате ми се струва. Понковци, монковци със 100 % сигурност твърдят, че вече сме изгубили шансове и сме следващия Тотнъм. Още сме средата на сезона, толкова неща могат да се случат, че не е истина. Тва при KOPScousers - си е чист песимизъм, на Понко е нихилизъм, а при реалиста си е мазохизъм направо.
Откачате от едно равенство, и действително това е може би е най-слабия ни мач през сезона в шампионата, но е първия ни такъв откровено слаб мач. Но въпроса е какво ви навежда на мисълта, че ще се провалим - аналогия с Волсбург, е несериозно е.
Аз пък съм оптимист, първо, че имаме страхотен отбор, второ, че имаме по-малко мачове от Сити, имам предвид за купите и трето, че имаме 5 точки преднина. И не на последно място, ключа към успеха ни е Гуардиола. Тоя испанец е болен колкото Понко поне и е толкова амбициран да докаже, че е най-великия, че Сити-то ще ги хвърли в ШЛ, както никога до сега. Даже се радвам, че им се падна Шалке щото като ги отстранят, вече леко няма да има. ШЛ им е болната амбиция и на него и на собствениците на Сити.
Това, че съм оптимист не означава, че 100% сме шампиони, но аз вярвам, че можем да станем. Трябва ни малко късмет и спортен шанс и това е.

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 20:14

Играта от последните три мача с нищо не предполага хубаво развитие за нас, но щом ще сте доволни на поредното второ място... иначе отбора си го гледам и подкрепям във всеки мач, но не значи, че трябва да вярвам сляпо в нещо което на терена е видно, че не се получава! Сити падна и ние не се възползвахме, а те са и вече на финал... по средата на сезона. А ние имаме точно 8 качествени единици, които нямат заместници и с които ще се мъчим да удържим в Англия и да се борим в ШЛ... очаквам дубъл!

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 31 яну 2019 20:19

Ponko написа:Играта от последните три мача с нищо не предполага хубаво развитие за нас, но щом ще сте доволни на поредното второ място... иначе отбора си го гледам и подкрепям във всеки мач, но не значи, че трябва да вярвам сляпо в нещо което на терена е видно, че не се получава! Сити падна и ние не се възползвахме, а те са и вече на финал... по средата на сезона. А ние имаме точно 8 качествени единици, които нямат заместници и с които ще се мъчим да удържим в Англия и да се борим в ШЛ... очаквам дубъл!

Ти си пълен шаран пич. Аз ти казвам, че вярвам че можем да станем шампиони, ти ми говориш, че ще се радвам на второто място. Нещо като Ямбол и Япония, но не съвсем.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 20:20

KOPScousers написа:Казвам ти, че можеше да бъде полезен и да играе на бека, докато Арнолд се оправи. Не е кой знае какво, но поне е десен бек, а Данчо и той не знае какъв е. Един Рафа Камачо щеше да се справи далеч по-добре. Колкото атаки имахме отдясно, толкова провали я с някой марков пас, я с центриране на ниво ЧШ. Не съм казвал, че това е причината за изпуснатите точки. Причината е в целия отбор, който в последно време върви по много тънък лед - визирам мачовете с Брайтън и Палас и най-после тоя лед се счупи и тепърва ще потъваме, ако не се промени нещо в отбора. На тоя етап добре, че Арнаутович е счупен, иначе не ми се мисли какво щяха да ни правят Уест Хам. Защитата ни в последните мачове напомни за добрата си стара същност от миналия сезон, допреди мача със Сити бяхме пуснали само 8 гола, а само в миналите 2 мача допуснахме 4 и то на Анфийлд. Дано Фелипе Андерсон да няма ден. :shock:

Трябва ли да съм женен за някой от отбора, че да съм на това мнение? Или просто не виждаш очевадния спад в играта на отбора от началото на годината? Много по-лесно е да се правиш на играч по форумите и да се мислиш за е*ати фена спрямо останалите, друго си е да погледнеш реално на нещата. 8-)

Абе то е ясно, че след всеки мач, който не е спечелен разбирачите почвате с оправянето на състава и да си ги нагласяте все едно Клоп е пред компютъра цяла седмица, а вие сте в съблекалнята. Айде отговори директо с ДА или НЕ на следния въпрос: Мислиш ли, че с Клайн(или Камачо) на бека вчера щяхме да спечелим мача? Отговори с да или не, не да ми шикалкавиш "щеше да бъде полезен". С кое щеше да е полезен, да опази Хари при гола или щеше да изработи гол нещо, дузпа или как точно щеше да ти е полезен Клайн?
За спада казах още предния кръг - гледайте колко точки взима един отбор по време на спад. Спада е ясен и е заради натрупаните контузии в защита и ползването на играчи на непривични за тях постове. Значи имаш Ван Дайк на една тренировка, Фабиньо неползван, защото е на една тренировка, Вайналдум на две тренировки, Хендерсън на бека и Лалана за резерва и искаш всичко да цъка по часовник. Еми не става така. Кое ти е реалния поглед на теб, че излезе след мача и каза, че отбора е с лузърски характер :?:
Това ли ти е реалния поглед, фене! Миналата година точно по същото време, като паднахме от УБА за ФА къп писа, че е по-добре да не сме излизали срещу Порто, само да се срамим и без това със сигурност ще отпаднем :mrgreen: Е как пък не разбрахте, че единствените лузъри тук сте 3,4 фена (ти, понко, реалиста) и самото ползване от вас на тази глупост наложена от чуждите фенчета-тинейджъри е най-голямото ви падение и се излагате повече и от тях вече :!: При това го ползвате в момент, в който отбора води с 5т. Айде ходи гледай Борнемут, там пускат Клайн титуляр, ще ти е полезен...на нервите :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 20:24

kircho_baretata написа:
Ponko написа:Играта от последните три мача с нищо не предполага хубаво развитие за нас, но щом ще сте доволни на поредното второ място... иначе отбора си го гледам и подкрепям във всеки мач, но не значи, че трябва да вярвам сляпо в нещо което на терена е видно, че не се получава! Сити падна и ние не се възползвахме, а те са и вече на финал... по средата на сезона. А ние имаме точно 8 качествени единици, които нямат заместници и с които ще се мъчим да удържим в Англия и да се борим в ШЛ... очаквам дубъл!

Ти си пълен шаран пич. Аз ти казвам, че вярвам че можем да станем шампиони, ти ми говориш, че ще се радвам на второто място. Нещо като Ямбол и Япония, но не съвсем.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Аз ти казах- компютри с компоти сравняват вече няколко години, ето сам се убеди. Събрали се от кол и въже разбирачи и искат да станат шампиони, като през 80те, толкова е просто всичко :mrgreen:

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 яну 2019 20:26

А бе, вие не сте нормални сериозно. Тук винаги се надува балона до откат и след като не се сбъднат розовите сънища, почват плюнки по вся и всьо. Който вчера си е мислел, че победата ще е лесна, нито е гледал Лестър, нито е гледал мачове между Ливърпул и Лестър, които винаги са изключително напрегнати и трудни с изключение на едно 4:1 от преди 2 години. Ще кажете, че ако преди 3 дни ви бяха предложили Ливърпул да има с точка повече от Сити след кръга щяхте да откажете. Осъзнайте се малко, тази година никой не иска един отбор да се откъсне, ФА са за битка за титлата докрай, затова и подпираха и двата отбора в ключови моменти, когато можеше да приключи. Ако мислите, че всичко ще свърши лесно, няма да е така, затова спрете да хленчите като жени.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 20:32

kircho_baretata написа:

Кой пък говори за тебе... къде се салаш ти? Да съм говорил с теб? Не си спомням.. Говоря за Liverpool_EC, който иска да ме обеди, че дори да завършим втори ще е доволен от сезона и великодушно искал титлата заради мен и още няколко човека... айде бе...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2019 20:47

Пийте си хапчетата. Ние ще празнуваме скоро

Върни се в “Ливърпул”