KOPScousers написа:Казвам ти, че можеше да бъде полезен и да играе на бека, докато Арнолд се оправи. Не е кой знае какво, но поне е десен бек, а Данчо и той не знае какъв е. Един Рафа Камачо щеше да се справи далеч по-добре. Колкото атаки имахме отдясно, толкова провали я с някой марков пас, я с центриране на ниво ЧШ. Не съм казвал, че това е причината за изпуснатите точки. Причината е в целия отбор, който в последно време върви по много тънък лед - визирам мачовете с Брайтън и Палас и най-после тоя лед се счупи и тепърва ще потъваме, ако не се промени нещо в отбора. На тоя етап добре, че Арнаутович е счупен, иначе не ми се мисли какво щяха да ни правят Уест Хам. Защитата ни в последните мачове напомни за добрата си стара същност от миналия сезон, допреди мача със Сити бяхме пуснали само 8 гола, а само в миналите 2 мача допуснахме 4 и то на Анфийлд. Дано Фелипе Андерсон да няма ден.
Трябва ли да съм женен за някой от отбора, че да съм на това мнение? Или просто не виждаш очевадния спад в играта на отбора от началото на годината? Много по-лесно е да се правиш на играч по форумите и да се мислиш за е*ати фена спрямо останалите, друго си е да погледнеш реално на нещата.

Абе то е ясно, че след всеки мач, който не е спечелен разбирачите почвате с оправянето на състава и да си ги нагласяте все едно Клоп е пред компютъра цяла седмица, а вие сте в съблекалнята. Айде отговори директо с ДА или НЕ на следния въпрос: Мислиш ли, че с Клайн(или Камачо) на бека вчера щяхме да спечелим мача? Отговори с да или не, не да ми шикалкавиш "щеше да бъде полезен". С кое щеше да е полезен, да опази Хари при гола или щеше да изработи гол нещо, дузпа или как точно щеше да ти е полезен Клайн?
За спада казах още предния кръг - гледайте колко точки взима един отбор по време на спад. Спада е ясен и е заради натрупаните контузии в защита и ползването на играчи на непривични за тях постове. Значи имаш Ван Дайк на една тренировка, Фабиньо неползван, защото е на една тренировка, Вайналдум на две тренировки, Хендерсън на бека и Лалана за резерва и искаш всичко да цъка по часовник. Еми не става така. Кое ти е реалния поглед на теб, че излезе след мача и каза, че отбора е с лузърски характер
Това ли ти е реалния поглед, фене! Миналата година точно по същото време, като паднахме от УБА за ФА къп писа, че е по-добре да не сме излизали срещу Порто, само да се срамим и без това със сигурност ще отпаднем

Е как пък не разбрахте, че единствените лузъри тук сте 3,4 фена (ти, понко, реалиста) и самото ползване от вас на тази глупост наложена от чуждите фенчета-тинейджъри е най-голямото ви падение и се излагате повече и от тях вече

При това го ползвате в момент, в който отбора води с 5т. Айде ходи гледай Борнемут, там пускат Клайн титуляр, ще ти е полезен...на нервите