ШЛ | Ливърпул - Реал Мадрид - 0:3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Eric_Cantona
- Контакти:
Re: ШЛ | Ливърпул - Реал Мадрид - 0:3 FT
Рутинна победа за Реал. Ливърпул без Стъридж и Суарес отпред няма изявен нападател не може да дадеш толкова много пари за нападател, а той да е отбелязал само един гол до момента, сещам се за една подобна случка при нас с Форлан който не можеше да се отпуши доста дълго време, просто с тази мотивация в състава трудно ви виждам да минете групата.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
suareshampion
Пак казвам ,много се радвам ,че има такива мачове срещу големи отбори .Точно в тия мачове ,лъсват голите гъзове на мишките .Мишките ,които аз плюя от години насам . Данчо стреса , Шкъртеловци ,Джонсъновци !! На вижте си ги вашите любимци ,заради които ме псувахте като цигани три години .Добре ,че и другата мишка Енрике го няма .Добре ,че и останалите ,като Керъловци,Даунинговци и т.н вече ги няма .Освен това ,имаме вече и нови мишки Ловрен и Миньоле . И аз искам титла ,ква титла ве братче ???????? В тия мачове също така лъсват и качествените играчи ,като моите любимци Коутиньо ,Стърлинг. Няма ги Суарес ,Стъридж . Тия 4мата бяха една от най силните атаки в света .Но тая атака се разби .Разбиха я ,все едно ние взимаме титлата всяка година или през година .Тоя отбор е обречен ,кой каквото да ми говори ...тоя отбор е обречен на мъки и провали .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Искам да поздравя Лудогорец ,евала на момчетата ,треньор ,президент.Едно голямо браво .Отдавна се виждаше добрата игра и организация и беше въпрос на време да се стигне до този голям успех.
Барсн ,обясни ми как може толкова некадърен халф ,като Данчо стреса да играе в Ливърпул ? Че и всички са влюбени в него ? На къде отива тоя отбор бе нашия ? И тоя Роджърс гради играта на отбора ,около него ? Вицекапитан ми го прави ,пуска го всеки мач ,даже и не го сменя за една минутка ...всеки мач играе до края ????!! Вчера за първи път го извади ? Смях . Тоя некадърен халф ,в сравнение с големите халфове класни е слаб ,не среден а слаб !!! Радвам се че има такива мачове .Даже искам всяка седмица да играем срещу Реал,Барса или Байерн ,да видат хубаво малоумниците ,техните любимци .Роджърс ще го намразя ,заради Данчо стреса .Ми ние ,ще се родим с един класен халф на негово място бе ? Исках Кроос ,но явно вече сме мноого малки ,да искаме толкова големи играчи . Добре ,че беше Суарес ,че некадърници ,като Данчо стреса да запишат едно второ място в умрялата си визитка . И ако всички бяха ,като Суарес ,ние щяхме да сме шампиони всяка година .А ние отидохме го продадохме и оставихме некадърниците да ми късат пак нервите .СМях .
Шкъртел ,дето ми го защитаваше и ти ? Я ми кажи и той кво прай в тоя отбор вече 6 или 7ма година ????? Тоя отбор е обречен на мъки .Ето вчера сверихме часовниците ,видя ли колко сме назад с нещата ? Ебати трагедията . А можеше да стане работата . Оставаш най добрия и градиш около него бе малоумнициииии ????!!! Миналия сезон си викам,брех мама му стара ,най накрая пиленцето кацна и на нашето рамо .Викам си ,хванахме най накрая правилния път .Да ама не ,те ебаха майката на всичко .
Барсн ,обясни ми как може толкова некадърен халф ,като Данчо стреса да играе в Ливърпул ? Че и всички са влюбени в него ? На къде отива тоя отбор бе нашия ? И тоя Роджърс гради играта на отбора ,около него ? Вицекапитан ми го прави ,пуска го всеки мач ,даже и не го сменя за една минутка ...всеки мач играе до края ????!! Вчера за първи път го извади ? Смях . Тоя некадърен халф ,в сравнение с големите халфове класни е слаб ,не среден а слаб !!! Радвам се че има такива мачове .Даже искам всяка седмица да играем срещу Реал,Барса или Байерн ,да видат хубаво малоумниците ,техните любимци .Роджърс ще го намразя ,заради Данчо стреса .Ми ние ,ще се родим с един класен халф на негово място бе ? Исках Кроос ,но явно вече сме мноого малки ,да искаме толкова големи играчи . Добре ,че беше Суарес ,че некадърници ,като Данчо стреса да запишат едно второ място в умрялата си визитка . И ако всички бяха ,като Суарес ,ние щяхме да сме шампиони всяка година .А ние отидохме го продадохме и оставихме некадърниците да ми късат пак нервите .СМях .
Шкъртел ,дето ми го защитаваше и ти ? Я ми кажи и той кво прай в тоя отбор вече 6 или 7ма година ????? Тоя отбор е обречен на мъки .Ето вчера сверихме часовниците ,видя ли колко сме назад с нещата ? Ебати трагедията . А можеше да стане работата . Оставаш най добрия и градиш около него бе малоумнициииии ????!!! Миналия сезон си викам,брех мама му стара ,най накрая пиленцето кацна и на нашето рамо .Викам си ,хванахме най накрая правилния път .Да ама не ,те ебаха майката на всичко .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Да..., не е само до Данчо стреса, ами ни няма никакви в разиграванията - на един крак се въртим и се чудим на кого да подадем.Ловрен се оказа един надут балон , а Де Вризе беше на ниска цена. Самия начин на разиграване пак повтарям е отвратителен и не носи никаква изненада. БР не знам на какво се надява по нататък с тази игра, но още в събота си мисля, че Хъл ще ни попари отново.Може би е прав Suareshampion , че не трябваше да изтърват Суарес, но пък само какви трансфери осъществи БР за тези пари. 1:1 с Тотнъм след като продадоха Бейл. Според мен трябва коренна промяна - нов треньор с нова постановка на играта иначе ще има още много мъки.
Не вярвах, че ще го кажа ама дано да видим Борини в игра, дали сам на върха на атака или до Балотели/Ламбърт със сигурност ще донесе позитиви, ама мениджера няма да го пусне заради тъпотията си. Да заради него се отказахме от други нападатели ама като виждаш, че не се получава трябва да направиш нещо. Всички разбраха, че ни трябва треньор на вратарите и защитниците само той 3 сезона повтаря една и също - "да да има проблем". Еми реши го или си събирай куфарите. Не знам гледахте ли интервюто след мача какви нещо бръщолеви. Че при 3-0 играчите играели просто ей така...какво като падаш от 3-0 от мадрид, надъхваш ги и играят и си оставят телата на терена, не сме Суонзи, че при негативен резултат да се откажем. Говорим че ни трябват играчи с манталитет на победители, но май нашият мениджър няма такъв!
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Проблемът според мен е, че ливърпул няма поведението на гранд, поведение не само на терена ами и извън него, как искате големите играчи да искат да дойдат, как да иска Суарес да остане-той го забелязва това, всеки голям играч има амбиции, иска да си партрнира с такива като него, така може и да се развива-да научи нещо. Другият вариант е нашите да ги е страх да инвестират в скъпи наистина качествени футболисти, дали няма да се провалят, но това е част от играта, има рискове, големите отбори рискуват, удрят греди с футболисти като Ибрахимович, Шевченко, Кака, Торес и тн тн много други.. но това не ги спира или плаши и в крайна сметка постигат успехи.
Има нещо в ръководството(дано да не съм прав) което отблъсква големите играчи, не знам как преговарят с тях(изобщо преговарят ли стакива), какви условия им поставят, че да не щат да чуят за Ливърпул, но фактите са такива без играчи не става, понякога и с играчи не става, но поне има някаква надежда. Като ги погледнеш двата отбора от вчера, на една позиция(може би само Стърлинг до някаква степен) няма човек, който поне да е равностоен на опонента от Реал. И Балотели, който има 3 пъти повече талант от един Бензема например, не знам това момче какво го мотивира(дали нещо въобще може да го мотивира) един единствен път показа какво може когато размина Марсело и го остави да му диша прахта, така да си пропилява таланта, дано да е закътал парички и да има предприемачески талант,, защото както е тръгнал скоро ще трябва да му пожелаем успех на модния подиум или в киното, не на футболният терен, дано се стегне- някакси.
За съжаление Ман Ю, които са в трагикомично състояние като нас се държат като гранд и добавят леко по леко, лятото трима, сега зимата ще добавят още толкова и след известно време ще имат един отбор пълен с качествени играчи.
Мен лично ме притесни изказването на Хенри, че сме се развивали по-бързо от очакванията(може би сега вече сме влезнали в очакванията), явно има разлика в очакванията на фенове и ръководство. Според мен и целите май не са ясно дефинирани, ако нямат пари хубаво(да си знаем, че Ливърпул ще си е средняк-като 4-то място също е за средняци не може да е цел на голям отбор, от време на време там влизат и Евертън и Тотнъм), ако парите отиват за разширяването на стадиона добре ще чакаме, но това тярбва ясно да се каже.
Има нещо в ръководството(дано да не съм прав) което отблъсква големите играчи, не знам как преговарят с тях(изобщо преговарят ли стакива), какви условия им поставят, че да не щат да чуят за Ливърпул, но фактите са такива без играчи не става, понякога и с играчи не става, но поне има някаква надежда. Като ги погледнеш двата отбора от вчера, на една позиция(може би само Стърлинг до някаква степен) няма човек, който поне да е равностоен на опонента от Реал. И Балотели, който има 3 пъти повече талант от един Бензема например, не знам това момче какво го мотивира(дали нещо въобще може да го мотивира) един единствен път показа какво може когато размина Марсело и го остави да му диша прахта, така да си пропилява таланта, дано да е закътал парички и да има предприемачески талант,, защото както е тръгнал скоро ще трябва да му пожелаем успех на модния подиум или в киното, не на футболният терен, дано се стегне- някакси.
За съжаление Ман Ю, които са в трагикомично състояние като нас се държат като гранд и добавят леко по леко, лятото трима, сега зимата ще добавят още толкова и след известно време ще имат един отбор пълен с качествени играчи.
Мен лично ме притесни изказването на Хенри, че сме се развивали по-бързо от очакванията(може би сега вече сме влезнали в очакванията), явно има разлика в очакванията на фенове и ръководство. Според мен и целите май не са ясно дефинирани, ако нямат пари хубаво(да си знаем, че Ливърпул ще си е средняк-като 4-то място също е за средняци не може да е цел на голям отбор, от време на време там влизат и Евертън и Тотнъм), ако парите отиват за разширяването на стадиона добре ще чакаме, но това тярбва ясно да се каже.
Тъй не бях сигурен какво казва БР и се порових и май не е това което казваш
I’ve Got To Give Players Credit – Liverpool Boss Brendan Rodgers On Loss To Real Madrid
Spielberg виж сега къде са Милан след като 5г подред удрят греди с големи играчи.Миналият сезон бяха по едно време на дъното на класирането.
Това с гредите си е опасно.Още миналият сезон БР каза , че плана е бил изпреварен.Не знам дали сега влизаме в плана.
Стига със Суарез.Дори да не го бяхме продали в момента нямаше да играе ! И ако може да се вярва на Таварес Суарез е бил договорен много преди лятото.
I’ve Got To Give Players Credit – Liverpool Boss Brendan Rodgers On Loss To Real Madrid
Spielberg виж сега къде са Милан след като 5г подред удрят греди с големи играчи.Миналият сезон бяха по едно време на дъното на класирането.
Това с гредите си е опасно.Още миналият сезон БР каза , че плана е бил изпреварен.Не знам дали сега влизаме в плана.
Стига със Суарез.Дори да не го бяхме продали в момента нямаше да играе ! И ако може да се вярва на Таварес Суарез е бил договорен много преди лятото.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
http://www1.skysports.com/football/news ... -carragher
20 секунда от второто клипче- And second half we are obviously playing for pride. - Аз това може и да го разбирам по грешен начин....
20 секунда от второто клипче- And second half we are obviously playing for pride. - Аз това може и да го разбирам по грешен начин....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Абсолютно тренировъчно темпо на мача.По лицата на Бензема и Роналдо се виждаше че се забавляват искрено.Това е ситуацията.Направиха се добра тренировка преди голямото дерби и е цяло щастие че не стигна до срамен резултат.Все повече се убеждавам че Лудогорец има шансове за 2ро или 3то място.