КПР - Ливърпул 19.10.2014

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: КПР - Ливърпул 19.10.2014

Мнениеот iliev72 » 19 окт 2014 22:50

daduradam написа:
Alonso_Massa написа:Мале не ми се мисли какъв рев щеше да е тук ако бяхме направили равен или пък бяхме паднали...

Дай да се радваме на "невероятната" игра и многото положения, които създаваме напоследък.Нещо не върви, трябва да се направи промяна, за да тръгнем в различна посока, ако Роджърс не може да се справи значи трябва да си ходи.Имаше прекалено много средства, за да направи един невероятен отбор, но той купи хора, които нямат класа, а без Стъридж духаме супата.

Никой не казва да се радваме на "невероятната" игра , но да се откажеш от любимият отбор е прекалено.Явно това не ти е любимият отбор.Или само така си си мислил.Един път фен , завинаги фен !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 окт 2014 22:52

Не знам обаче след този мач аз съм горд, че съм фен на този велик отбор!!! За пореден път този отбор ми дава уникална емоция, която не съм изпитвал от нищо друго!!! 2 пъти от единия полюс с емоции на другия и това в рамките на 8 минути!!! 8 магически минути с марката Ливърпул!!! 87-ма минута бях съкрушен... В 90-тата ликувах! В 91-вата ми се доплака... В 95-тата крещях!!! Няма такава емоция просто!!! Една такава магическа вечер ме направи фен на този велик отбор с онова 5:4 през 2001-ва!!! 4 години по-късно през 2005 всички помним онази незабравима нощ!!! 2 години след това всички помним онази бомба на Джерард в 90-тата минута когато изоставахме с 3:2 във финала за ФА Къп!!! Преди 2 години онази драматична победа срещу Кардиф!!! И това са само финали на турнири!!! Колко още такива драматични мачове имахме??? Колко??? Колко пъти този велик отбор ви е карал да се радвате? Да има ги и лошите моменти, но това е футбола!!! Не може да се печели винаги!!! Ако не може да оцените тази уникална емоция, която ви дава този велик клуб, то тогава жалко за вас!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 19 окт 2014 22:53

Alonso_Massa написа:Не знам обаче след този мач аз съм горд, че съм фен на този велик отбор!!! За пореден път този отбор ми дава уникална емоция, която не съм изпитвал от нищо друго!!! 2 пъти от единия полюс с емоции на другия и това в рамките на 8 минути!!! 8 магически минути с марката Ливърпул!!! 87-ма минута бях съкрушен... В 90-тата ликувах! В 91-вата ми се доплака... В 95-тата крещях!!! Няма такава емоция просто!!! Една такава магическа вечер ме направи фен на този велик отбор с онова 5:4 през 2001-ва!!! 4 години по-късно през 2005 всички помним онази незабравима нощ!!! 2 години след това всички помним онази бомба на Джерард в 90-тата минута когато изоставахме с 3:2 във финала за ФА Къп!!! Преди 2 години онази драматична победа срещу Кардиф!!! И това са само финали на турнири!!! Колко още такива драматични мачове имахме??? Колко??? Колко пъти този велик отбор ви е карал да се радвате? Да има ги и лошите моменти, но това е футбола!!! Не може да се печели винаги!!! Ако не може да оцените тази уникална емоция, която ви дава този велик клуб, то тогава жалко за вас!!!

Тези емоции ми скъсяват живота с поне 6 месеца всяка :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 окт 2014 22:55

9lives написа:
Alonso_Massa написа:Не знам обаче след този мач аз съм горд, че съм фен на този велик отбор!!! За пореден път този отбор ми дава уникална емоция, която не съм изпитвал от нищо друго!!! 2 пъти от единия полюс с емоции на другия и това в рамките на 8 минути!!! 8 магически минути с марката Ливърпул!!! 87-ма минута бях съкрушен... В 90-тата ликувах! В 91-вата ми се доплака... В 95-тата крещях!!! Няма такава емоция просто!!! Една такава магическа вечер ме направи фен на този велик отбор с онова 5:4 през 2001-ва!!! 4 години по-късно през 2005 всички помним онази незабравима нощ!!! 2 години след това всички помним онази бомба на Джерард в 90-тата минута когато изоставахме с 3:2 във финала за ФА Къп!!! Преди 2 години онази драматична победа срещу Кардиф!!! И това са само финали на турнири!!! Колко още такива драматични мачове имахме??? Колко??? Колко пъти този велик отбор ви е карал да се радвате? Да има ги и лошите моменти, но това е футбола!!! Не може да се печели винаги!!! Ако не може да оцените тази уникална емоция, която ви дава този велик клуб, то тогава жалко за вас!!!

Не бъди дребнав :lol: :lol: :lol: Какво са 6 месеца скука в сравнение с тези магически моменти а ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 19 окт 2014 22:58

9lives написа:

Ама си струват нали? Ако не си струваха отдавна щяхме да сме се отказали от клуба. За това ми е тъжно, когато фенове от 30 години насам като Джони говорят така...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 окт 2014 23:05

Alonso_Massa написа:
9lives написа:

Ама си струват нали? Ако не си струваха отдавна щяхме да сме се отказали от клуба. За това ми е тъжно, когато фенове от 30 години насам като Джони говорят така...

ти имаш емоции с отбора от 2001г. а аз от 1984г.не съм на твоите години,за да се нервя толкова,има мнооого по-важни неща в живота от футбола.като дойдеш на моята,ще разбереш.отбора ще остане винаги в сърцето ми,но нямам намерение да си троша нервите с него...достатъчно го правих вече 25 години.ако си ме разбрал,добре-ако ли не,толкова по-зле за теб.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 окт 2014 00:10

Ами когато дойда на твоята Джони може и да те разбера. Сега и да искам не мога.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 окт 2014 00:11

iliev72 написа:
daduradam написа:
Alonso_Massa написа:Мале не ми се мисли какъв рев щеше да е тук ако бяхме направили равен или пък бяхме паднали...

Дай да се радваме на "невероятната" игра и многото положения, които създаваме напоследък.Нещо не върви, трябва да се направи промяна, за да тръгнем в различна посока, ако Роджърс не може да се справи значи трябва да си ходи.Имаше прекалено много средства, за да направи един невероятен отбор, но той купи хора, които нямат класа, а без Стъридж духаме супата.

Никой не казва да се радваме на "невероятната" игра , но да се откажеш от любимият отбор е прекалено.Явно това не ти е любимият отбор.Или само така си си мислил.Един път фен , завинаги фен !

Точно това казвате, и откъде да го измъкна тоя оптимизъм, като виждам, че не вървят нещата.

П.С : Кой се е октазал от Ливърпул, че не виждам.Мерете си малко приказките ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 окт 2014 00:57

Аз в тоя мач си казах две неща - "имаме ебати некадърния екип /треньори + футболисти/ и това е мач за тотото. Нищо друго, никаква друга емоция. Писна ми от емоциите, от глупостите и от всичко друго. Искам КУПИ, тоя отбор докато не започне да печели редовно трофеи просто забрави да се надгради каквото и да било. Футболист без трофеи ще си остане със средняшко мислене.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 окт 2014 10:25

Малък,не е въпроса в резултата а в играта . Играта я няма ..игратааааааааааааа....днес бихме с късмет а утре ? Нека да мислим за утрешния ден ,нека да погледнем по далече от носа си ? Дори и аз ,който съм най големия оптимист се отчаях . Яд ме е най много ,че се разби атаката .Продаде се най добрия ни нападател а най добрия ни халф стои на пейката ?! Купиха се слаби нападатели за заместници .Защо не се дадоха тия 80 млн от Суарес само за един нападател ? Щом махаш ,толкова добър играч ,не е ли нормално да се вземе адекватен заместник ? Кви са тия бизнес интереси ? Продаваш скъпо ,взимаш евтино ? Не става така . Освен това ,ти казваш ,че сме близо до топ 4 .Да ,но аз не искам 4етвърто място а първото ,разбра ли сега ,къде е разликата ?? Чакам първото място 25 години а ти колко ? Нека да дойдеш на мойта и тогава ,ще те питам дали са ти останали нерви ?
Освен това ,се бърка състава .Играят хора ,които не заслужават да играят. Започвам да виждам неадекватни ходове от Роджърс ,същите които правеше Далглиш !!!
Той също даде много пари за слаби играчи и пускаше в игра футболисти ,които предния мач са играли ганкиното.Освен това ,слушаше мнението на легендите .Виждам ,че и сега това се прави от Роджърс. Това мен ме дразни . Този човек си бяга от принципите .Преди не работеше така .
Освен това ,всяко статично положение е гол в нашата врата или високо центриране от игра ???? И това е проблем още от миналата година ??? И няма реакция ??? Еми смени вратаря бе ? Вземи лятото добър заместник ? Смени централните защитници ? Но не се сменят ,продължаваме да треперим при всяко центриране . Хората ни научиха ,че сме трагедия при високи топки и не спират да центрират .Сако и Туре правят една грешка и веднага сядат на пейката а Ловрен и Шкъртел правят 20 грешки и не сядат ? Е кво е тва ?
Освен това ,вижда ,че Балотели не е ефективен сам в нападение и не сменя схемата ? Е какво още трябва да стане ? Ялов ли е Балотели ? Ялов е ? Колко мача вече е без гол ? Много. Еееееееееееее . Борини е раздвижен нападател ,трябва да го сложи до него .Да пробва .Но нашия му дигнал мерника ,за сметка на доброто за Ливърпул .
Защо лицето Данчо стреса играе всеки мач ,без значение слабата му игра а примерно Коутиньо направи един слаб мач и веднага сяда на пейката ?
Миналия месец ,веднага се сещам за единия гол на Уест Хям ,за който тоя некадърник беше виновен ..вчера пак си изтърва човека ,втория гол беше негов . И чак вече вице капитан го правим и го избираме за играч на месеца . Това е халф ,който от десет пъти сам срещу вратаря ще вкара един път .Това е халф ,на който не можем да разчитаме да ни решава мачове и да вкарва голове ..вчера пак имаше едно положение и пак уцели гаргите ...е щом имаме ялов Балотели и нямаме втори нападател ,то тогава поне да се пускат резултатни халфове ,от които можем да очакваме голове ,като Коутиньо. Ще го намразя Роджърс . Щом не работи правилно ,както до скоро работеше ,той ми става враг . Още малко ще го почакам и ще ми се изчерпа търпението.Минали години ,отбора му тръгва да играе силно чак към ноември ,е ноември наближава ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”