Ливърпул - Евертън - 1:1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Ливърпул - Евертън 27.09.2014, 14:45 ч.
борини може да не е лош,ама за съндърланд...за нас е трагична муха без глава.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
iliev72 написа:Като ви чета писанията си мисля , че сте гледали футбол само 1г и никой не сеща как изглеждаше преди тази 1г Суарез. Трябва му време на Бало за да стане играча който всички искаме.
Замислете колко време му трябваше на Суарез за да стане голова машина в Ливърпул.Не виждам защо толкова плюете по новите.Единственият който за мен е разочарование си е Рики.
Манкийо,Морено,Маркович,Емре,Ловрен се включват добре и се вижда , че им трябва малко време за да стане отбора такъв какъвто всичко го искаме.
Въобще не може да става въпрос за сравнение с Тотнъм.Солдадо още си остава бледa сянка на това което беше преди да отиде в Тотнъм и не само той.
Имайте малко вяра !
Суарез и преди миналата година си личеше че е класен играч, върху него нямахме бог знае какви наблюдения защото идваше от Холандия.Знаеше се че може да вкарва и че има потенциал но никой нямаше много добра идея що за птица е.Прегледай коментарите на хората когато го взехме и ще разбереш какво имам предвид.Много хора го смятаха за крило и го слагаха зад Торес без да знаят ще той ще иде в Челси.Балотели за разлика от Суарез сме го гледали доста, това което показва не е нещо различно от това което беше в Сити а то е доста по-малко от това което показваше Суарез като дойде.А честно Рики е най-малкото разочарование предвид малкото игрови минути.Маркович не мога да се сетя едно свястно отиграване,Манкийо се включва добре ама не е дал един читав пас или центриране,Емре има 10-на игрови минути,Ловрен днес му беше първия стабилен мач само Морено се включи силно както ни се искаше.
За Балотели... аз не обичам такива играчи, всичко интересно с него не е свързано с футбол,футболист който няма абсолютно никаква спортна злоба,това да не се зарадваш при гол ....Предпочитам някой който няма проблем с глупост като това да ухапе,ритне,удари някои от яд че играта не му върви или отбора пада отколкото леке което реагира само ако го провокират лично и не му дреме за играта му и за резултата за него това е просто работа.Разбира се няма футболист който да не знае що за птица е Балотели и е лесно да го провокират често а той не е от тези с здравите нерви и това рефлектира силно на играта му.Дано е верен слуха за Бензема или за някой друг по-уравновесен нападател инак лошо поне според мен.Балотели още не бяхме подписали с него и споменах че го виждам най-късно 2016 в Наполи или Фиорентина нещо от сорта като следващия сезон ще смени Чики-Рики на скамейката.Създал си е репутация от която не може да избяга и всеки ще злоупотребява с нея.
we are the champions написа:john barnes написа:we are the champions написа:Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...
явно условието да го дадат на нас е било,да го оставим под наем за целия сезон...а и нали си имаме мушкачите чики рики и борини? за кво ни е ориги?
Борини не е изобщо лош според мен... относно Ламбърт така и не разбрах защо изобщо го взехме може би да му плащаме заплатата.
Намери ми видео с едно добро отиграване на Борини като футболист на Ливърпул(не си прави труда няма такова)...Ламбърт го взехме да има резерва този сезон преди да дойде Ориги.Лично аз ако съм мениджър и имам футболист(нападател) който ще направи 33 и някой ми предложи за него 4-5 млн ще го дам без никакво значение как се казва.С парите които дадохме за Ламбърт съм убеден че беше доста по-добре да вземем Ето - същите
години но поне знаем че има класа и опит в него.
chakalat написа:Суарез и преди миналата година си личеше че е класен играч, върху него нямахме бог знае какви наблюдения защото идваше от Холандия.Знаеше се че може да вкарва и че има потенциал но никой нямаше много добра идея що за птица е.Прегледай коментарите на хората когато го взехме и ще разбереш какво имам предвид.Много хора го смятаха за крило и го слагаха зад Торес без да знаят ще той ще иде в Челси.Балотели за разлика от Суарез сме го гледали доста, това което показва не е нещо различно от това което беше в Сити а то е доста по-малко от това което показваше Суарез като дойде.А честно Рики е най-малкото разочарование предвид малкото игрови минути.Маркович не мога да се сетя едно свястно отиграване,Манкийо се включва добре ама не е дал един читав пас или центриране,Емре има 10-на игрови минути,Ловрен днес му беше първия стабилен мач само Морено се включи силно както ни се искаше.
За Балотели... аз не обичам такива играчи, всичко интересно с него не е свързано с футбол,футболист който няма абсолютно никаква спортна злоба,това да не се зарадваш при гол ....Предпочитам някой който няма проблем с глупост като това да ухапе,ритне,удари някои от яд че играта не му върви или отбора пада отколкото леке което реагира само ако го провокират лично и не му дреме за играта му и за резултата за него това е просто работа.Разбира се няма футболист който да не знае що за птица е Балотели и е лесно да го провокират често а той не е от тези с здравите нерви и това рефлектира силно на играта му.Дано е верен слуха за Бензема или за някой друг по-уравновесен нападател инак лошо поне според мен.Балотели още не бяхме подписали с него и споменах че го виждам най-късно 2016 в Наполи или Фиорентина нещо от сорта като следващия сезон ще смени Чики-Рики на скамейката.Създал си е репутация от която не може да избяга и всеки ще злоупотребява с нея.
Бензема
Ако не си забелязал Бало го дразнят всеки мач , но засега се държи и не избухва и показва стабилността която по-рано я нямаше и според мен и головете ще дойдат.И май забравяш , че Наполи си имат таран който едва ли ще се махне скоро.Мисли малко и не драскай наизуст !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Кофти гол ни вкараха накрая, момчета... Всичко притихна на стадиона и след гола се чуваха само феновете на Евертън...
Тази вечер ще нощувам пак в Англия и утре по живо по здраво като се прибера ще ви пусна линк за Докс за клипчета и снимки и ще разказвам.
Тази вечер ще нощувам пак в Англия и утре по живо по здраво като се прибера ще ви пусна линк за Докс за клипчета и снимки и ще разказвам.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
john barnes
Alonso_Massa написа:Кофти гол ни вкараха накрая, момчета... Всичко притихна на стадиона и след гола се чуваха само феновете на Евертън...
явно си карък за отбора...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- paceto
- Контакти:
Hohohoho написа:Предвид слабите Пул и Юнайтед, по-добър шанс да се докопаме до четворката няма да се отдаде скоро. Ама отборът е в ужасна форма, особено в защита.
Не знам какво толкова се успокояваш с това за Манчестър, ама те започват да се оправят малко по-малко и още по-големият им плюс е че имат нужните играчи затова за разлика от Ливърпул. Фалкао няма да стои на терена дълго време само с асистенции и скоро ще започне да вкара, така че с оглед играчите те лек по-лек тръгват нагоре, ама за съжаление вие май слизате надолу. Манчестър трудно би повторил втори подобен сезон като миналият, ама вие трудно бихте повторили такъв силен като миналият и сега се вижда, че вървите надолу. Имаше някакви мнения, че ще навлезете във форма през октомври-ноември, ама те като дръпнат с точки другите каква файда, че ще навлезете във форма.
Накупихте играчи, които са на ниво Лига Европа, а можехте да бъдете къде по активни и да вземете качествена "стока". За съжаление шефовете ви искат качествено за малко пари, ама така няма как да стане. Само като се сетя как се циганяха за Морено и накрая го взехте за супер ниска пара не ми се мисли какво щеше да бъде например за Ройс, Ди Мария, Фалкао и пр. Като не искат да купуват играчи за над 50 млн като останалите нека взимат средна класа за 10-15 и да си мислят, че нещо ще се получи. Не е като да нямахте пари това лято след продажбата на Суарес и вместо да подсилите състава и да атакувате първите места след успешният минал сезон вие направихте точно обратното. Може и да бъркам, ама за съжаление този симпатичен и велик клуб за поредна година няма да постигне нищо и феновете за пореден път ще останат с празни ръце. Не ми се мисли какво ще е като се махне Стиви, защото той не е вечен и дните му са преброени така да се каже.
paceto написа:Hohohoho написа:Предвид слабите Пул и Юнайтед, по-добър шанс да се докопаме до четворката няма да се отдаде скоро. Ама отборът е в ужасна форма, особено в защита.
Не знам какво толкова се успокояваш с това за Манчестър, ама те започват да се оправят малко по-малко и още по-големият им плюс е че имат нужните играчи затова за разлика от Ливърпул. Фалкао няма да стои на терена дълго време само с асистенции и скоро ще започне да вкара, така че с оглед играчите те лек по-лек тръгват нагоре, ама за съжаление вие май слизате надолу. Манчестър трудно би повторил втори подобен сезон като миналият, ама вие трудно бихте повторили такъв силен като миналият и сега се вижда, че вървите надолу. Имаше някакви мнения, че ще навлезете във форма през октомври-ноември, ама те като дръпнат с точки другите каква файда, че ще навлезете във форма.Ако скоро не излезете от тази криза ако мога да я нарека така няма да стигнете 4-то място и ще трябва да се борите за зона Лига Европа.
Накупихте играчи, които са на ниво Лига Европа, а можехте да бъдете къде по активни и да вземете качествена "стока". За съжаление шефовете ви искат качествено за малко пари, ама така няма как да стане. Само като се сетя как се циганяха за Морено и накрая го взехте за супер ниска пара не ми се мисли какво щеше да бъде например за Ройс, Ди Мария, Фалкао и пр. Като не искат да купуват играчи за над 50 млн като останалите нека взимат средна класа за 10-15 и да си мислят, че нещо ще се получи. Не е като да нямахте пари това лято след продажбата на Суарес и вместо да подсилите състава и да атакувате първите места след успешният минал сезон вие направихте точно обратното. Може и да бъркам, ама за съжаление този симпатичен и велик клуб за поредна година няма да постигне нищо и феновете за пореден път ще останат с празни ръце. Не ми се мисли какво ще е като се махне Стиви, защото той не е вечен и дните му са преброени така да се каже.
Само да се уточни, че си цитирал мнение на фен на Евертън тук
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- paceto
- Контакти:
Re: Ливърпул - Евертън - 1:1
Няма значение, защото повечето от вас мислите като него именно, че Юнайтед са слабички 
Срещал съм вече такива мнения, така че не е кой знае колко фатално, че цитирам фен на Евертън
Срещал съм вече такива мнения, така че не е кой знае колко фатално, че цитирам фен на Евертън
Re: Ливърпул - Евертън - 1:1
paceto написа:Няма значение, защото повечето от вас мислите като него именно, че Юнайтед са слабички
Не съм съгласен , че няма да се получат нещата. Ще ти дам пример , че американците много добре знаят какво правят.
Какво ще кажеш за това което направиха с Boston RedSox а ?! 3 титли след дълга суша а
А за МЮ само мога да кажа - гледай им мача с Лестър и ще разбереш , че въобще на етап възстановяване.
Да не говорим , че техните играчи имат 2-3 макс 5г футбол на високо ниво.Този сезон ако не са в топ4 при тях лятото ще е повече от забавно.
Ако са топ6 ще трябва да не купуват нищо щото може да се окажат под ФФП
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]