Ливърпул - Манчестър Юнайтед (01.09.13 г. ,, 15:30 ч.) 0 -1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kara23
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед (01.09.13 г. ,, 15:30 ч.)

Мнениеот kara23 » 02 сеп 2013 00:59

жалко за кара,тоа парси моеше и некоѝ шамар да отнесе

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2013 01:14

RedMagic написа:
Gil-galad написа:Естествено, че не са казали такива неща....Съвсем ясно се видя как Джерард му казват, че е тъпа п*тка... 8-)

Кой бе, мър*ата Перси ли? Джерард ако е п*тка, този нещастник не го знам какъв ще е, защото както казах в предишния си коментар, капитанът не напуска отбора си за пари и трофеи!

Така де....обратното...едно "т" съм сложил в повече...т'ва Джерард го каза на Перси :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 02 сеп 2013 01:20

Gil-galad написа:
RedMagic написа:
Gil-galad написа:Естествено, че не са казали такива неща....Съвсем ясно се видя как Джерард му казват, че е тъпа п*тка... 8-)

Кой бе, мър*ата Перси ли? Джерард ако е п*тка, този нещастник не го знам какъв ще е, защото както казах в предишния си коментар, капитанът не напуска отбора си за пари и трофеи!

Така де....обратното...едно "т" съм сложил в повече...т'ва Джерард го каза на Перси :lol:

Е така по-става, защото той реално си е такъв. :mrgreen:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2013 02:06

RedMagic написа:
Gil-galad написа:
RedMagic написа:

Е така по-става, защото той реално си е такъв. :mrgreen:

http://www.liverpool-redarmy.com/lfc-vi ... -face.html

Ето го "f*cking prick" и "w*nker" :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 02 сеп 2013 06:25

Не бе хора той Джерард за това го е наспувал, щото т'ва лайно го е питало "къде ти медала на лигата" хич не е колаж.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 сеп 2013 10:25

Честита победа! За мен си беше напълно заслужена. Рядко виждам Ливърпул цяло 2-ро полувреме да мине 3 пъти центъра, но пък и допуснаха пред своята врата само 1 добро положение за Юнайтед. От което следва, че отбора на домакините въобще не е играл в глуха защита. Адмирации за тактиката на Роджърс и начина, по който бе наредил целия отбор! Успех занапред :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 сеп 2013 10:27

MuFc1878 написа:Честита победа! За мен си беше напълно заслужена. Рядко виждам Ливърпул цяло 2-ро полувреме да мине 3 пъти центъра, но пък и допуснаха пред своята врата само 1 добро положение за Юнайтед. От което следва, че отбора на домакините въобще не е играл в глуха защита. Адмирации за тактиката на Роджърс и начина, по който бе наредил целия отбор! Успех занапред :)

Мерси успех и на вас :)

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 сеп 2013 11:20

Изобщо не ме изненада първото място във временното класиране .Аз го очаквах . Винаги съм вярвал в тоя мениджър . Неговите действия ,думи и виждания за играта ..ме впечатлиха още от самото начало . Ако аз водех Ливърпул ,щеше да ги водя по същия начин.
Някои хора ,до ония ден предвиждаха ,че ще изпаднем или 7-8 място с тоя анонимен лебед а сега вече ни слагат сигурни в четворката . :) Плочата се обърна най накрая. Тоя момент съм го предвидил отдавна.
Предлагам на модераторчето да изтрие всичките мнения от две години насам ,иначе ако сега ги прочете някой ще припадне от смях . :) Жалка работа .
През цялото това време,когато аз защитавах Роджърс от вас ..аз бях обявяван за луд ,бях псуван обиждан и какво ли още не . :)
И накрая една жена на име петя ..пуснала специална тема за да реве ,като ученичка за наказание с аргумента ,че аз съм обиждал . Еми разбира се ,че ще се отвърна със същото ...не може некакви обикновени момчета да ми дават акъл за футбол ,да ми говорят смехории 2 години ..да ме обиждат и псуват и аз да им пляскам с ръчички ? Няма как да стане .
Аз съм потребителя ,който най много е обиждан . Сигурно има над хиляда обиди по мой адрес . И в същото време ,наказанието е само за мен .Смях в залата.
Но петя до болка знае ,че не са проблема моите обиди :) ...проблема е ,че всеки ден ви дразня ,като ви повтарям и потретвам ,колко смешни сте били ,когато сте си позволявали да влизате в спор с мен ,на тема футбол :)
Ливърпул ще продължава да мачка и един ден ,тия смешници ,които се молеха всекидневно за уволнение на Роджърс ,ще искат да му се вдигне паметник.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 сеп 2013 11:41

Страхотен мач. Отново целият отбор игра на много високо ниво, не ми се мисли какво ще става като се върне Суарез и добавим и новите попълнения. Разбира се накрая Боби Борисов пак сра по Ливърпул ама не знам дали изобщо някой го слуша тоя. Иначе вчера гледах мача в на едно приятелче в бара и се напълнило с фенове на МЮ, чувството да излезеш с победа - Безценно :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 сеп 2013 12:08

Честита победа и от мен :) Хубавото е че започнахме да печелим такива криви мачове,в които с 1-2 положения вкарваме гол.3 мач, 3 победи, 3 сухи мрежи.Мечтан страт,дано да продължим така.Страхотен отборен дух. YNWA Lads :)

Върни се в “Ливърпул”