http://liverpoolfc.com/news/media-watch ... oined-redsЕто и Коща потвърждава за офертата от Ливърпул и казва ,че иска да играе още дълги години в Атлетико.
Роджърс беше готов да даде близо 30 млн евра както за него ,така и за Мхитарян и Вилиан . Но отказаха и тримата . Тейо също е отказал ,както и левия бек Сикуера от Гранада. Това разбира се означава ,че Сисоко е бил втори вариант а Моузес ..пети..което не говори добре за желанията на мениджъра. Заради далглиш ,всички ни отказват.Заради него сме на тоя хал.Кога е било това преди ? Никога. Всички искаха да играят за тоя голям клуб. Но още тая година като влезем в ШЛ..отново ще предизвикаме голям интерес от класните играчи.
За Сикурера Брендън беше готов да даде 6 млн ,но Гранада искаха мисля ,двойно повече . С една дума Брендън е имал отпуснати 30 млн евра за крило плюс 8 млн евро за ляв бек ...това означава ,че близо към 38 млн евра ,стоят и чакат .

Тук отново искам да похваля собствениците !
Ако предположим ,че Сисоко се представи добре и го закупим за 4 млн мисля че беше . Значи остават за крило доста добра сумичка ,която се надявам да се използва през януари.Но ако Брендън не може да вземе през януари желаното набелязано крило за първи вариант ..много е вероятно ,да го вземе чак лятото ,като се класираме в ШЛ. Но пък ,ако се класираме ,сумата за нови играчи ще е доста по голяма вече ...и всичко ще си дойде на мястото !
Той за това взима наеми ,защото му бягат първите варианти .И си е прав моя човек. И аз да съм и аз така ще действам. Няма смисъл да влагам пари в недостатъчно желани играчи и с недостатъчно качества ..за целите ми .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.