Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 09 сеп 2013 14:25

superspiro написа:
Avrameca написа:
superspiro написа:
suareshampion написа:моя човек е искал и тейо ..не е лошо момчето ,но иска в барса да се доказва
http://www.thesportreview.com/tsr/2013/ ... -interest/?

Ако си мисли, че има шанс да е титуляр вместо Неймар, жестоко се лъже. Иначе е много бърз и опасен, но поне засега не е показал нищо повече. Моузес е по-добър вариант, защото е играл във ВЛ и е здрав, а Тейо вятъра го отнася.

не е лош вариант за в бъдеще :)

Да, но имаме Стърлинг и Айби, а и в академията има страшни крила.

И кои са тия крила в академията? Айде да не говорим наизуст много моля. :) Там имаме само Петерсън ,който не е лош,но на тоя етап не го виждам да пробие и ...това е . Това са ни страшните крила в академията ,които на тоя етап биха помогнали по някакъв начин на мъжкия отбор. А Тейо със сигурност щеше да помогне повече.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2013 14:44

suareshampion написа:
superspiro написа:
Avrameca написа:
superspiro написа:
suareshampion написа:моя човек е искал и тейо ..не е лошо момчето ,но иска в барса да се доказва
http://www.thesportreview.com/tsr/2013/ ... -interest/?

Ако си мисли, че има шанс да е титуляр вместо Неймар, жестоко се лъже. Иначе е много бърз и опасен, но поне засега не е показал нищо повече. Моузес е по-добър вариант, защото е играл във ВЛ и е здрав, а Тейо вятъра го отнася.

не е лош вариант за в бъдеще :)

Да, но имаме Стърлинг и Айби, а и в академията има страшни крила.

И кои са тия крила в академията? Айде да не говорим наизуст много моля. :) Там имаме само Петерсън ,който не е лош,но на тоя етап не го виждам да пробие и ...това е . Това са ни страшните крила в академията ,които на тоя етап биха помогнали по някакъв начин на мъжкия отбор. А Тейо със сигурност щеше да помогне повече.

И аз това си мисля, обаче за Тейо биха искали поне 20 милиона, при тези надути цени на играчите.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 сеп 2013 23:09

messi7 написа:Съгласен съм с горното мнение. Брендо ги е тренирал да навлязат в оптимална форма някъде към декември, когато е най-сгъстен цикъла от мачове. И затова се пестят. Така си мисля, може и да не съм прав, но натам клонят нещата. 8-)

е чак от сега да се пестим за декември не ми се вярва.Но се вижда , че отбора сериозно е наблегнал на физическата подготовка и разбира се начина на игра :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 сеп 2013 23:14

За зимата се говори, че трансферните цели са Коща и Мата!!! :o Дано!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 сеп 2013 23:19

http://liverpoolfc.com/news/media-watch ... oined-reds
Ето и Коща потвърждава за офертата от Ливърпул и казва ,че иска да играе още дълги години в Атлетико.
Роджърс беше готов да даде близо 30 млн евра както за него ,така и за Мхитарян и Вилиан . Но отказаха и тримата . Тейо също е отказал ,както и левия бек Сикуера от Гранада. Това разбира се означава ,че Сисоко е бил втори вариант а Моузес ..пети..което не говори добре за желанията на мениджъра. Заради далглиш ,всички ни отказват.Заради него сме на тоя хал.Кога е било това преди ? Никога. Всички искаха да играят за тоя голям клуб. Но още тая година като влезем в ШЛ..отново ще предизвикаме голям интерес от класните играчи.
За Сикурера Брендън беше готов да даде 6 млн ,но Гранада искаха мисля ,двойно повече . С една дума Брендън е имал отпуснати 30 млн евра за крило плюс 8 млн евро за ляв бек ...това означава ,че близо към 38 млн евра ,стоят и чакат . :) Тук отново искам да похваля собствениците !
Ако предположим ,че Сисоко се представи добре и го закупим за 4 млн мисля че беше . Значи остават за крило доста добра сумичка ,която се надявам да се използва през януари.Но ако Брендън не може да вземе през януари желаното набелязано крило за първи вариант ..много е вероятно ,да го вземе чак лятото ,като се класираме в ШЛ. Но пък ,ако се класираме ,сумата за нови играчи ще е доста по голяма вече ...и всичко ще си дойде на мястото !
Той за това взима наеми ,защото му бягат първите варианти .И си е прав моя човек. И аз да съм и аз така ще действам. Няма смисъл да влагам пари в недостатъчно желани играчи и с недостатъчно качества ..за целите ми .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2013 09:55

suareshampion написа:http://liverpoolfc.com/news/media-watch/insidefutbol-striker-nearly-joined-reds
Ето и Коща потвърждава за офертата от Ливърпул и казва ,че иска да играе още дълги години в Атлетико.
Роджърс беше готов да даде близо 30 млн евра както за него ,така и за Мхитарян и Вилиан . Но отказаха и тримата . Тейо също е отказал ,както и левия бек Сикуера от Гранада. Това разбира се означава ,че Сисоко е бил втори вариант а Моузес ..пети..което не говори добре за желанията на мениджъра. Заради далглиш ,всички ни отказват.Заради него сме на тоя хал.Кога е било това преди ? Никога. Всички искаха да играят за тоя голям клуб. Но още тая година като влезем в ШЛ..отново ще предизвикаме голям интерес от класните играчи.
За Сикурера Брендън беше готов да даде 6 млн ,но Гранада искаха мисля ,двойно повече . С една дума Брендън е имал отпуснати 30 млн евра за крило плюс 8 млн евро за ляв бек ...това означава ,че близо към 38 млн евра ,стоят и чакат . :) Тук отново искам да похваля собствениците !
Ако предположим ,че Сисоко се представи добре и го закупим за 4 млн мисля че беше . Значи остават за крило доста добра сумичка ,която се надявам да се използва през януари.Но ако Брендън не може да вземе през януари желаното набелязано крило за първи вариант ..много е вероятно ,да го вземе чак лятото ,като се класираме в ШЛ. Но пък ,ако се класираме ,сумата за нови играчи ще е доста по голяма вече ...и всичко ще си дойде на мястото !
Той за това взима наеми ,защото му бягат първите варианти .И си е прав моя човек. И аз да съм и аз така ще действам. Няма смисъл да влагам пари в недостатъчно желани играчи и с недостатъчно качества ..за целите ми .

Чакай, бе, септември месец е, ти в ШЛ влезна :mrgreen: Дай, земете някой и друг мач, дръпнете някоя точица, ти след 3-ти кръг шампион ще ставаш. :lol: Сериозно, тоя Сикуера едва ли ще дойде, тъй като се говореше за интерес на Реал към него, а тука вече нямате шанс ако е така. 30-те милиона за Мата ще са малко, а и заплататга му е една торба пари - бахти наглеца :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 сеп 2013 10:31

Alonso_Massa написа:За зимата се говори, че трансферните цели са Коща и Мата!!! :o Дано!!!

Ами ако Моуриньо продължава да не пуска Мата съм сигурен,че ще го накара да напусне.
А ако дойде при нас ще е страхотно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 сеп 2013 10:51

HoUs4oOL написа:
Alonso_Massa написа:За зимата се говори, че трансферните цели са Коща и Мата!!! :o Дано!!!

Ами ако Моуриньо продължава да не пуска Мата съм сигурен,че ще го накара да напусне.

Последно видях информация(естествено слух), че Мата ще подписва нов договор с Челси, който щял да му вдигне заплатата на 80 000 паунда на седмица, но не ми се стори реално и затова го подминах...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 сеп 2013 10:59

Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:

Последно видях информация(естествено слух), че Мата ще подписва нов договор с Челси, който щял да му вдигне заплатата на 80 000 паунда на седмица, но не ми се стори реално и затова го подминах...

Те не го пускат титуляр, а ще му вдигат заплатата с 80к ... Няма да стане :lol: Иначе едва ли ще го вземем ние, ПСЖ и Сити сигурно много бързо ще го офертират.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2013 11:36

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:

Те не го пускат титуляр, а ще му вдигат заплатата с 80к ... Няма да стане :lol: Иначе едва ли ще го вземем ние, ПСЖ и Сити сигурно много бързо ще го офертират.

Не "със", а "на". Той взимал 3М на година :mrgreen: Другите дърводелци от моста взимат в пъти повече :lol: Вашето момче Торчо взима близо 14М на година :lol: Ако съм аз, досега да съм пуснал молба за трансфер, не може Франки Пенсионера да взима 2 пъти и повече от мене :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”