Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот superspiro » 08 сеп 2013 21:08

suareshampion написа:моя човек е искал и тейо ..не е лошо момчето ,но иска в барса да се доказва
http://www.thesportreview.com/tsr/2013/ ... -interest/?

Ако си мисли, че има шанс да е титуляр вместо Неймар, жестоко се лъже. Иначе е много бърз и опасен, но поне засега не е показал нищо повече. Моузес е по-добър вариант, защото е играл във ВЛ и е здрав, а Тейо вятъра го отнася.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 сеп 2013 21:46

superspiro написа:
suareshampion написа:моя човек е искал и тейо ..не е лошо момчето ,но иска в барса да се доказва

Ако си мисли, че има шанс да е титуляр вместо Неймар, жестоко се лъже. Иначе е много бърз и опасен, но поне засега не е показал нищо повече. Моузес е по-добър вариант, защото е играл във ВЛ и е здрав, а Тейо вятъра го отнася.

не е лош вариант за в бъдеще :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 08 сеп 2013 23:02

Avrameca написа:
superspiro написа:

не е лош вариант за в бъдеще :)

Да, но имаме Стърлинг и Айби, а и в академията има страшни крила.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 сеп 2013 11:43

Моузес дали ще играе срещу Суонзи? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2013 11:59

superspiro написа:

Опаа, тука се изказа неподготвен. Кристиан Тейо доста си заздрави физиката последната година и едва ли вятъра ще го носи, за разлика от Неймар. Доста класно крило, за което можеше да се пробвате с някое милионче. Моузес на мен много ми харесваше в Уигън, но в Челси доста му спадна формата, така че не знам как ще се представи при вас. Гледах, че Хапача се завръща срещу циганагите - т'ва ще е интересно за гледане :mrgreen: . Дали няма да отхапе едно парче от Евра? :lol: Иначе сериозно, отбора ви е балансиран и имате шанс дори за титла - единственото нещо, което не ми харесва във вашата игра, е прибирането в задни позиции след вкарване на гол, което води до показване на класа от Миноле, но това е до време, така че треньора трябва да обърне внимание на това.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 09 сеп 2013 12:04

HoUs4oOL написа:Моузес дали ще играе срещу Суонзи? :?

Определено. От привличането му до мача със Суонси ще са минали 2 пълни седмици, така че не виждам причина да не играе. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 сеп 2013 13:41

boabbb написа:
superspiro написа:

Опаа, тука се изказа неподготвен. Кристиан Тейо доста си заздрави физиката последната година и едва ли вятъра ще го носи, за разлика от Неймар. Доста класно крило, за което можеше да се пробвате с някое милионче. Моузес на мен много ми харесваше в Уигън, но в Челси доста му спадна формата, така че не знам как ще се представи при вас. Гледах, че Хапача се завръща срещу циганагите - т'ва ще е интересно за гледане :mrgreen: . Дали няма да отхапе едно парче от Евра? :lol: Иначе сериозно, отбора ви е балансиран и имате шанс дори за титла - единственото нещо, което не ми харесва във вашата игра, е прибирането в задни позиции след вкарване на гол, което води до показване на класа от Миноле, но това е до време, така че треньора трябва да обърне внимание на това.

Да тука спокойно можеш да напишеш един комедиен сериал от мненията на феновете . :) Тейо щял да го отнесе вятъра . :)
А за нещото ,което не ти харесва ,лично мен не ме е.е особено. :) Всичко е тактика момче. Щом Роджърс е преценил,че трябва да се приберем явно си има причини . Примерно ,ако физически нямаме сили ,защо да тръгваме да се надиграваме накрая и да се оголим отзад ,да ни хванат на контра и да изгубим мача . Всеки треньор си има причини . И щом крайния резултат е победа ,значин причините му са били основателни. На Ливърпул в момента не му трябват красиви победи ,с оглед 23 годишната суша .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 09 сеп 2013 13:46

suareshampion написа:
boabbb написа:
superspiro написа:

Да тука спокойно можеш да напишеш един комедиен сериал от мненията на феновете . :) Тейо щял да го отнесе вятъра . :)
А за нещото ,което не ти харесва ,лично мен не ме е.е особено. :) Всичко е тактика момче. Щом Роджърс е преценил,че трябва да се приберем явно си има причини . Примерно ,ако физически нямаме сили ,защо да тръгваме да се надиграваме накрая и да се оголим отзад ,да ни хванат на контра и да изгубим мача . Всеки треньор си има причини . И щом крайния резултат е победа ,значин причините му са били основателни. На Ливърпул в момента не му трябват красиви победи ,с оглед 23 годишната суша .

Той всъщност каза, че Тейо няма да го отнесе вятъра :lol: Иначе за прибирането - да, всеки е съгласен да бием само с по 1:0, обаче като се играе 45 минути в нашата половина това не е сигурно - все някой път ще ни вкарат от някое смешно статично положение. Мен ме притеснява не толкова, че се прибираме, а че го правим срещу отбори, които миналата година биехме с по 4-5 гола. Примерно срещу Вила изглеждахме много по-стреснати през второто полувреме, отколкото срещу мангалите - там изобщо не си и помислих, че може да ни вкарат. Ти сам каза, че футболистите са изглеждали много уморени, което е крайно нелогично - водили са пълноценна подготовка и сезонът е едва в началото, не е като да е април и да сме на полуфинал в ШЛ, че да има от какво да са уморени. Един Стъридж, който тренира от 2 седмици изглежда по-свеж от половината отбор след 60 минута.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 сеп 2013 13:59

Karsa Orlong написа: Той всъщност каза, че Тейо няма да го отнесе вятъра :lol: Иначе за прибирането - да, всеки е съгласен да бием само с по 1:0, обаче като се играе 45 минути в нашата половина това не е сигурно - все някой път ще ни вкарат от някое смешно статично положение. Мен ме притеснява не толкова, че се прибираме, а че го правим срещу отбори, които миналата година биехме с по 4-5 гола. Примерно срещу Вила изглеждахме много по-стреснати през второто полувреме, отколкото срещу мангалите - там изобщо не си и помислих, че може да ни вкарат. Ти сам каза, че футболистите са изглеждали много уморени, което е крайно нелогично - водили са пълноценна подготовка и сезонът е едва в началото, не е като да е април и да сме на полуфинал в ШЛ, че да има от какво да са уморени. Един Стъридж, който тренира от 2 седмици изглежда по-свеж от половината отбор след 60 минута.

Да бе да,ние сме кьорави. :) Моузес бил здрав а тоя бил кекав и вятъра го отнасял ,а камоли играчите във ВЛ. Точно това му беше мисълта на спиро. :)
Кой сме били с по 4-5 гола ? И Сток и Астон Вила и съдийското отборче ни биха миналата година . Сток и Вила ни биха с по три гола . Освен това тия два отбора тая година са по добри от миналата и това ще се убедите през сезона.
Физическата подготовка дава своите най добри резултати в един по късен етап а не веднага . Първо има период на умора и след това вече играчите влизат в най добрата си физическа форма .Ако не си бил спортист ,почети малко ,има доста информация за теория на спортната подготовка.
Стъридж сега може да ти се вижда добре ,но по нататък ,няма да е толкова добре физически ,колкото останалите ,които проведоха пълноцена подготовка.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 09 сеп 2013 14:07

Съгласен съм с горното мнение. Брендо ги е тренирал да навлязат в оптимална форма някъде към декември, когато е най-сгъстен цикъла от мачове. И затова се пестят. Така си мисля, може и да не съм прав, но натам клонят нещата. 8-)
Изображение

Върни се в “Ливърпул”