Karsa Orlong написа: Той всъщност каза, че Тейо няма да го отнесе вятъра

Иначе за прибирането - да, всеки е съгласен да бием само с по 1:0, обаче като се играе 45 минути в нашата половина това не е сигурно - все някой път ще ни вкарат от някое смешно статично положение. Мен ме притеснява не толкова, че се прибираме, а че го правим срещу отбори, които миналата година биехме с по 4-5 гола. Примерно срещу Вила изглеждахме много по-стреснати през второто полувреме, отколкото срещу мангалите - там изобщо не си и помислих, че може да ни вкарат. Ти сам каза, че футболистите са изглеждали много уморени, което е крайно нелогично - водили са пълноценна подготовка и сезонът е едва в началото, не е като да е април и да сме на полуфинал в ШЛ, че да има от какво да са уморени. Един Стъридж, който тренира от 2 седмици изглежда по-свеж от половината отбор след 60 минута.
Да бе да,ние сме кьорави.

Моузес бил здрав а тоя бил кекав и вятъра го отнасял ,а камоли играчите във ВЛ. Точно това му беше мисълта на спиро.
Кой сме били с по 4-5 гола ? И Сток и Астон Вила и съдийското отборче ни биха миналата година . Сток и Вила ни биха с по три гола . Освен това тия два отбора тая година са по добри от миналата и това ще се убедите през сезона.
Физическата подготовка дава своите най добри резултати в един по късен етап а не веднага . Първо има период на умора и след това вече играчите влизат в най добрата си физическа форма .Ако не си бил спортист ,почети малко ,има доста информация за теория на спортната подготовка.
Стъридж сега може да ти се вижда добре ,но по нататък ,няма да е толкова добре физически ,колкото останалите ,които проведоха пълноцена подготовка.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.