Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот superspiro » 02 сеп 2013 16:39

Mighty Reds написа:Ти стига си искал, че който поискаш - отива в друг отбор :mrgreen:

Вилаш-Боаш е клекнал на стола пред компютъра и дебне по форумите за някой играч. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от superspiro на 02 сеп 2013 16:40, променено общо 1 път.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 сеп 2013 16:40

Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае ;)

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 02 сеп 2013 16:41

we are the champions написа:Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае ;)

Ми има слухове, че ни остават още пари, а и досега не сме изхарчили толкова много.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2013 16:44

we are the champions написа:Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае ;)

Едва ли. Според Гилем Бале(или както се казва там оня журналист) Реал са се обадили на Ливърпул преди няколко дни със запитване за Суарез, но са били отрязани и от тогава не са се обаждали, включително и днес.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 сеп 2013 16:47

Gil-galad написа:

Едва ли. Според Гилем Бале(или както се казва там оня журналист) Реал са се обадили на Ливърпул преди няколко дни със запитване за Суарез, но са били отрязани и от тогава не са се обаждали, включително и днес.

Има време не трябва да чакаме последния момент...да не стане като с Торес защото тогава до последно нямаше да ходи на моста....

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 сеп 2013 16:49

Може да сте го чели, но да го пусна

Ilori can also fill in at left-back. He is known for his speed on the ground, and indeed, has even been proven to be quicker than Cristiano Ronaldo and Luis Nani in the speed tests conducted at Sporting's academy.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 02 сеп 2013 16:51

9lives написа:Може да сте го чели, но да го пусна

Ilori can also fill in at left-back. He is known for his speed on the ground, and indeed, has even been proven to be quicker than Cristiano Ronaldo and Luis Nani in the speed tests conducted at Sporting's academy.

Ми да го правим крило тогава. Хубаво е да имаш крило, което може да отнема топката.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 02 сеп 2013 16:52

Айде супер за 3-мата, че вече са и официално в Ливърпул чакаме Гивън и надявам се Мата
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2013 17:03

Chelsea have rejected a £45m bid for Juan Mata reportedly from Liverpool.

Тоя слух ме разсмя..... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 сеп 2013 17:05

Gil-galad написа:
Chelsea have rejected a £45m bid for Juan Mata reportedly from Liverpool.

Тоя слух ме разсмя..... :lol:

Абе тия не ни ли дължат още пари за Торес ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”