Mighty Reds написа:Ти стига си искал, че който поискаш - отива в друг отбор
Вилаш-Боаш е клекнал на стола пред компютъра и дебне по форумите за някой играч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Mighty Reds написа:Ти стига си искал, че който поискаш - отива в друг отбор
we are the champions написа:Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае
we are the champions написа:Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае
Gil-galad написа:we are the champions написа:Доста станаха слуховете ,че Суарез ще акостира на Бернабеу...... и начина по който търсим скъпи играчи май,май означава само едно.... не знам за мене отбора се представя добре и без Луиз ,ама Брендан си знае
Едва ли. Според Гилем Бале(или както се казва там оня журналист) Реал са се обадили на Ливърпул преди няколко дни със запитване за Суарез, но са били отрязани и от тогава не са се обаждали, включително и днес.
Ilori can also fill in at left-back. He is known for his speed on the ground, and indeed, has even been proven to be quicker than Cristiano Ronaldo and Luis Nani in the speed tests conducted at Sporting's academy.
9lives написа:Може да сте го чели, но да го пуснаIlori can also fill in at left-back. He is known for his speed on the ground, and indeed, has even been proven to be quicker than Cristiano Ronaldo and Luis Nani in the speed tests conducted at Sporting's academy.
Chelsea have rejected a £45m bid for Juan Mata reportedly from Liverpool.
Gil-galad написа:Chelsea have rejected a £45m bid for Juan Mata reportedly from Liverpool.
Тоя слух ме разсмя.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта