Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 22:20

john barnes написа:До всички които предлагат недоволните от играта и най-вече от резултатите да станат фенове на Реал, Барса, Сити и т.н.: Дами и Господа, ако на вас Ви харесва по една победа в месеца или максимум две, със същия успех може да сте фенове на Лутън, Форест, Рексъм или Крю Александрия... И феновете пеят YNWA непрекъснато защото обичат клуба, а изпращат играчите с дюдюкания и освирквания...... И трябва да си неповторим идеалист, за да не чуеш и забележиш, че дори от The KOP вече недоволстват от състоянието на отбора... :mrgreen:

Е да ама ние не сме...ние сме "копеленца нещастни" :) Само ти си чистокръвен ариец едва ли не и право на друго мнение никой няма....ти си МЕСИЯТА и ще ни спасиш нас, ще излекуваш заболяванията на очите ни и ще спасиш отбора...защото ти си МЕСИЯТА и знаеш и можеш най-много....и още ми е чудно как не са разбрали всички други милиони фенове на отбора и не са започнали подписка за назначаването ти начело на отбора и не са ти дали неограничен бюджет...ама т'ва е сигурно щото всички са "копеленца нещастни"...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 яну 2012 22:20

пичове, стига излишни разпри :!:
barns - gil-galad е свестно момче и най-малко заслужава, а и ти едва ли имаше него предвид ;)

аз не искам да ми се казва "да прав беше" - знам си го..
напротив - предпочитах да бъда опроверган и наплют с "нищо не разбираш, ето станахме шампиони", та даже с густо щях да напусна и форума, ама...

П.П. и за отговор на "загадката" - Даунинг е виновен за първия гол, защото ако имахме крило не за 20, а за 2 милиона, то той щеше да си играе на позицията, а не Енрике да му върши работата и за да го подсигури Агер на бека си оголи зоната :!:
моля, пак заповядайте 8-)

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:21

квото и да ми говориш,хидинк си е 10 класи над ТЪПОТО...дешан и клоп може и да не се наложат при нас,ама гуус е доказана марка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:22

Gil-galad написа:
john barnes написа:До всички които предлагат недоволните от играта и най-вече от резултатите да станат фенове на Реал, Барса, Сити и т.н.: Дами и Господа, ако на вас Ви харесва по една победа в месеца или максимум две, със същия успех може да сте фенове на Лутън, Форест, Рексъм или Крю Александрия... И феновете пеят YNWA непрекъснато защото обичат клуба, а изпращат играчите с дюдюкания и освирквания...... И трябва да си неповторим идеалист, за да не чуеш и забележиш, че дори от The KOP вече недоволстват от състоянието на отбора... :mrgreen:

Е да ама ние не сме...ние сме "копеленца нещастни" :) Само ти си чистокръвен ариец едва ли не и право на друго мнение никой няма....ти си МЕСИЯТА и ще ни спасиш нас, ще излекуваш заболяванията на очите ни и ще спасиш отбора...защото ти си МЕСИЯТА и знаеш и можеш най-много....и още ми е чудно как не са разбрали всички други милиони фенове на отбора и не са започнали подписка за назначаването ти начело на отбора и не са ти дали неограничен бюджет...ама т'ва е сигурно щото всички са "копеленца нещастни"...

все пак аз съм футболен мастодонт и ще ми отива да съм една месия за всички вас,заблудените овце...ще ви върна доста бързо във правата вяра...иначе ако бях някакъв във отбора,поне щях да привлека маааалко по-добри играчи от тия,дето ги домъкна ТЪПОТО...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:23

john barnes написа:квото и да ми говориш,хидинк си е 10 класи над ТЪПОТО...дешан и клоп може и да не се наложат при нас,ама гуус е доказана марка!

и цялата статистика го показва най-добре ама ти си го искаш него, както си искаш и Макси, както и всички звезди в Ливърпул е тва си ти... ако имаш някаква неосъществена мечта дай да направим нещо по върпоса, дето вика Гил дай да направим една подписка да те назначим най-накрая ние нещастните копеленца
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:24

venomcho написа:пичове, стига излишни разпри :!:
barns - gil-galad е свестно момче и най-малко заслужава, а и ти едва ли имаше него предвид ;)

аз не искам да ми се казва "да прав беше" - знам си го..
напротив - предпочитах да бъда опроверган и наплют с "нищо не разбираш, ето станахме шампиони", та даже с густо щях да напусна и форума, ама...

П.П. и за отговор на "загадката" - Даунинг е виновен за първия гол, защото ако имахме крило не за 20, а за 2 милиона, то той щеше да си играе на позицията, а не Енрике да му върши работата и за да го подсигури Агер на бека си оголи зоната :!:
моля, пак заповядайте 8-)

ами аз нямах него впредвид,ама той като ме захапа и няма да му бутна аванта,то се знае...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 22:24

john barnes написа:
Gil-galad написа:

все пак аз съм футболен мастодонт и ще ми отива да съм една месия за всички вас,заблудените овце...ще ви върна доста бързо във правата вяра...иначе ако бях някакъв във отобра,поне щях да привлека маааалко по-добри играчи от тия,дето ги домъкна ТЪПОТО...

Знаеме спокойно...репертоара ти го знаем наизуст...единственото което променяш или добавяш е нови обиди към събеседниците си.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2012 22:25

john barnes написа:ами аз нямах него впредвид,ама той като ме захапа и няма да му бутна аванта,то се знае...

Е нямаш предвид мене, ама обобщаваш "вие копеленца нещастни" какво очакваш да ти кажа...

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:26

абе казвам ви-не ми четете мненията,игнорирайте ме-има лесно...живеем в свободна държава и има свобода на словото...обичайте си ТЪПОТО и не ме занимавайте повече...аз ще си пиша само със хората,които наистина я разбират тая игра,а те във тоя форум са доста малко за съжаление...

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:27

Gil-galad написа:
john barnes написа:ами аз нямах него впредвид,ама той като ме захапа и няма да му бутна аванта,то се знае...

Е нямаш предвид мене, ама обобщаваш "вие копеленца нещастни" какво очакваш да ти кажа...

ако се чувстваш фен на ТЪПОТО,тогава се отнася за теб лично.ако ли не...трябва да ти стана ясно.

Върни се в “Ливърпул”