Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

trayan16

Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Мнениеот trayan16 » 04 яну 2012 02:01

Някой да извади прогнозите преди мача :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 яну 2012 02:14

пълна малоумщина,клуба да не обжалва наказанието на суарес! сега ще си правят гаргара с нас тия дебелаци от федерацията.още 7 мача ще има големи мъки без единствения ни читав нападател!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 яну 2012 02:31

Господата с номера 9 и 19, и особено този с 18 /пореден "блестящ" негов мач/ направиха така, че всичко читаво което можеше да се опропасти, се опропасти. Не може крило да играе САМО назад, другото "крило" през живота си да не се научи, че нито може да прави технични изпълнения - нито да центрира. И последния хубостник днес беше Адам който успя да сбърка рекорден брой топки, както и да загуби още толкова. За щастие сме трансферен прозорец и надежда макар и малка има, а Адам ще си седне на пейката при първото започване на Джерард като титуляр.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 04 яну 2012 02:32

john barnes написа:пълна малоумщина,клуба да не обжалва наказанието на суарес! сега ще си правят гаргара с нас тия дебелаци от федерацията.още 7 мача ще има големи мъки без единствения ни читав нападател!

Как бе?Ей сега ще дойдат разни спецове да ти обяснят колко хубава новина е, че Суарез няма да играе още цели 7 мача. Та от него по-егоист няма и само пречел на Керъл да си разгърне целия потенциал :)

Сериозно, лично не съм доволен от мача, но животът продължава, нъл тей? Прави ми впечатление, че прекалено драматизирате след загуба. Да, загубихме ДОСТА точки, но имайте предвид, че това е Англия. Всеки отбор губи точки рано или късно. Явно сте свикнали прекалено много с родната действителност, където загуба от пряк конкурент 10 мача преди края на сезона те лишава от титла/евро място.

Неприятно ми е обаче, че играта на отбора е страшно еднотипна. Просто Сити си ни разкриха. ФАКТ! За еН-ти мач се пращат балонни подавания към Керъл и то през целия мач. Никакво разнообразие, никакъв опит за промяна. Как един път не пробват да пуснат топката по диагонал на вратата. Барем залъжат Харт.

Поне хубаво, че Сити не успяха да вкарат гредата и оня каръшки рикошет, че отиваше на разгром вече работата. Ох, да направят някоя промяна в офанзивен план, че с тая игра я докарахме дотук, но нататък по-лесно няма да стане.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 яну 2012 02:44

Както казах и по рано в темата, този отбор на Ливърпул просто няма класата да се бори с най добрите, това е един посредствен отбор който играе с голямо желание(типично по британски), но само с това в съвременния футбол не става .Имаме 3ма класни играча(Джерард, Суарез и Рейна) и всички други просто са средняци, който си мисли нещо друго значи е прекалено пристрастен и не гледа реално.
Погледне само халфовата линяи на Сити и нашата, как Адам, Спиъринг и Хендерсън да надиграят Силва,Туре и Бари ? Ми... колкото и да не ни се иска разликата е голяма и логично Сити ни победиха с лекота и са на 1во място .
Краля може и да е бил добър менаджер, но тази година тотално обърка селекцията и с 1-2 контузии и нещата отидоха подяволите, просто с този състав и този треньор максимума който може да очакваме е 5 място !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 04 яну 2012 03:03

Joni_ написа:Както казах и по рано в темата, този отбор на Ливърпул просто няма класата да се бори с най добрите, това е един посредствен отбор който играе с голямо желание(типично по британски), но само с това в съвременния футбол не става .Имаме 3ма класни играча(Джерард, Суарез и Рейна) и всички други просто са средняци, който си мисли нещо друго значи е прекалено пристрастен и не гледа реално.
Погледне само халфовата линяи на Сити и нашата, как Адам, Спиъринг и Хендерсън да надиграят Силва,Туре и Бари ? Ми... колкото и да не ни се иска разликата е голяма и логично Сити ни победиха с лекота и са на 1во място .
Краля може и да е бил добър менаджер, но тази година тотално обърка селекцията и с 1-2 контузии и нещата отидоха подяволите, просто с този състав и този треньор максимума който може да очакваме е 5 място !

Аз не мисля ,че Джонсън , Агер , Шкъртел или Енрике не са класни , но с дефанзивен халф като Спиро с/у футболисти като Силва,Агуеро и Джеко , няма как да стане :)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 яну 2012 03:07

Neftochimic1892 написа:
Joni_ написа:Както казах и по рано в темата, този отбор на Ливърпул просто няма класата да се бори с най добрите, това е един посредствен отбор който играе с голямо желание(типично по британски), но само с това в съвременния футбол не става .Имаме 3ма класни играча(Джерард, Суарез и Рейна) и всички други просто са средняци, който си мисли нещо друго значи е прекалено пристрастен и не гледа реално.

Аз не мисля ,че Джонсън , Агер , Шкъртел или Енрике не са класни , но с дефанзивен халф като Спиро с/у футболисти като Силва,Агуеро и Джеко , няма как да стане :)

Ами не искам да споря, всеки си има мнение и виждане за нещата, за мен те са добри футболисти, но не са топ ниво и с тях не може да станем шампиони !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 яну 2012 03:17

Как не те е срам да напишеш критичен коментар по адрес на негово височество ???? Сега ще те награкат (определени хора който няма да изброявам) и ще те нахокат, защото загубата се дължала на абселютната липса на шанс, лошото време в Северна Корея и кашлицата на Чък Норис !

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 04 яну 2012 09:30

Според мен загубата се дължи на това че Ман.Сити имат най-скъпите и добри футболери във Висшата лига и срещу тях и без шанс не става .Невиждам смисъл от драми и изливане на помия ,само се излагате по този начин .

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 04 яну 2012 09:33

Чета как "спецовете" определят кой трябвало да е титуляр, абе момчета, след всеки играч на 'Пуул търчат поне по 2 доктори, които са доста по-наясно с моментното физическо състояние на всеки играч, отколкото вие, с вашите полюции ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”