Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот LIMASSOL » 15 окт 2013 11:29

Продължават проблемите за Педро Чиривея, Валенсия искат 4млн и нещата май отиват към съд http://www.cadenaser.com/deportes/artic ... dep_15/Tes

Алекс О'Ханлън с гол за Ирландия U19

Райън Кент с 2 гола и асистенция за Англия

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14xKbeb1pxQ[/youtube]

[offtopic]Хари Уилсън отново е в групата на Уелс за довечера :)

Изображение[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 окт 2013 16:56

LIMASSOL написа:Продължават проблемите за Педро Чиривея, Валенсия искат 4млн и нещата май отиват към съд http://www.cadenaser.com/deportes/artic ... dep_15/Tes

Алекс О'Ханлън с гол за Ирландия U19

Райън Кент с 2 гола и асистенция за Англия

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14xKbeb1pxQ[/youtube]

[offtopic]Хари Уилсън отново е в групата на Уелс за довечера :)

Изображение[/offtopic]

Голям проблем стана с тия двама испански таланти наистина.Незнам и Серхи Каньос дали е уреден вече ? От лятото нямат официален мач за първенство. Това не е добре. Трябва да играят мачове и да израстват .Добре ,че от време на време играят за националните гарнитури или някой турнир.
Колкото по бързо се оправят нещата ,толкова по добре . Да им даваме на Валенсия,Илори под наем ,без пари, до лятото и да спрат да мрънкат.
4млн за юноша на тая възраст са нереални пари.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 16 окт 2013 10:10

Хари Уилсън го пуснаха в 86-та минута и стана най-младият играл някога за Уелс - 16 години и 208 дни :)
[offtopic]Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/offtopic]
Последна промяна от LIMASSOL на 16 окт 2013 13:44, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 окт 2013 12:11

Харито добре ама тоя другия Бижев даже и една минутка не записва и то в младежкия национален на ..България. Смях . Бат Мишо Мадански явно го разкри и даже , като резерва не го пуска. Няма никакъв живец в играта му и спортна злоба . От меките нападатели е ,които не се котират изобщо във съвремения футбол. Мисля ,че до няколко месеца е пътник .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 16 окт 2013 13:19

Няма да е само Бижев.Най-вероятно ще остане до края на сезона и после кой от къде.
Нгоо,Сама,Соколик,Адорян след наема също.Начо вече го освободиха и сега рита в 3-та испанска.
Много ми е симпатичен Тешейра,но и за него няма бъдеще.Щом и в Брентфорд не можа да се наложи, не виждам как ще намери място в първият отбор.Техничарче,но без физика в Англия не става.Януари става на 21 и най-добре да се върне в Португалия.
Адам Морган по-дълеч от чемпиъншип едва ли ще стигне.За Флано и Робинсън е ясно,ако вземем 1-2 млн ще е добре.
Лош късмет за Йесил с тази контузия.Маклофлин има талант,но БР май не го харесва много-много,не го взе лятото на турнето и не му дава никакъв шанс.В схемата с халф-бековете кой ли не се пробва да играе като десен,можеше и той да получи възможност.
Роситър и Бранаган показват сериозно израстване, те двамата заедно с Хари и Райън Кент може би са най-големите таланти в школата.
Дано по-бързо се развият нещата с испанците.Валенсия е в правото си да искат пари, все пак им крадем капитана на Испания до 17.След години може и 20 да струва,но сега 4 млн наистина са множко.

U18 в събота домакини на Блекбърн 13ч
U21 в неделя гости на УБА 16ч
и двата мача са телевизионни

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 окт 2013 14:35

LIMASSOL написа:Няма да е само Бижев.Най-вероятно ще остане до края на сезона и после кой от къде.
Нгоо,Сама,Соколик,Адорян след наема също.Начо вече го освободиха и сега рита в 3-та испанска.
Много ми е симпатичен Тешейра,но и за него няма бъдеще.Щом и в Брентфорд не можа да се наложи, не виждам как ще намери място в първият отбор.Техничарче,но без физика в Англия не става.Януари става на 21 и най-добре да се върне в Португалия.
Адам Морган по-дълеч от чемпиъншип едва ли ще стигне.За Флано и Робинсън е ясно,ако вземем 1-2 млн ще е добре.
Лош късмет за Йесил с тази контузия.Маклофлин има талант,но БР май не го харесва много-много,не го взе лятото на турнето и не му дава никакъв шанс.В схемата с халф-бековете кой ли не се пробва да играе като десен,можеше и той да получи възможност.
Роситър и Бранаган показват сериозно израстване, те двамата заедно с Хари и Райън Кент може би са най-големите таланти в школата.
Дано по-бързо се развият нещата с испанците.Валенсия е в правото си да искат пари, все пак им крадем капитана на Испания до 17.След години може и 20 да струва,но сега 4 млн наистина са множко.

U18 в събота домакини на Блекбърн 13ч
U21 в неделя гости на УБА 16ч
и двата мача са телевизионни

Eми виж ся ,ти знаеш ,че навсякъде е трудно от школата да излизат по няколко готови кадри за мъжете. Това не е добре ,разбира се .Колкото повече таланти ,толкова повече спестени пари за трансфери. В Ливърпул има условия ,има всичко .Хубаво беше повече момчета да пробиват ,но шефа на академията да му мисли .
Нека да изчакаме Хари и Райън ,като отидат при батковците ,да покажат и там добра игра и тогава ще се радваме . Да не стане като Морган ,при по малките изпъкваше а сега играе слабичко.
За Каньос и Чиривела важи същото . Чиривела може да е капитан до 17 г ,но не се знае дали в един момент няма да почне да тъпче на едно място и да не израстне повече .Много са 4 млн ,тия не ги ли е срам поне малко .
Роситър и Бранаган нека да не ги урочасаме и тях ,за сега вървят много добре а Маклофлин за мен е почти готов за мъжете . Брендън нека да погледне по изкъсо и да види ,че е страхотен талант. Играе уверено ,има хъс ,има и качества и най малкото е от Сев.Ирландия. :)
Може да прозвучи малко страхливо ,Но аз предлагам тоя сезон ,да не се правят много експерименти със налагането на юноши а да се заложи на сигурното ,за да се постигне най накрая голямата цел а защо не и нещо повече ,защото станахме за смях вече.

Пиши ми на лични как става това с паричките ,че искам да гледам и 18годишните ,заради Харито и Кент и особено ако Чиривела и Каньос се уредят. За резервите пускат стриймове ,но за малките няма.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 окт 2013 11:34

Дядото на Хари Уилсън спечелил £125 000, след като преди 15 години заложил 50 че внука му все някога ще запише мач за Уелс :shock: лол
Браво на дядката :lol: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... debut.html

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 окт 2013 15:19

LIMASSOL написа:Дядото на Хари Уилсън спечелил £125 000, след като преди 15 години заложил 50 че внука му все някога ще запише мач за Уелс :shock: лол
Браво на дядката :lol: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... debut.html

Аз разбрах, че заложил, че ако запише дебют за Уелс преди да навърши 18, но все тая. :lol:

Спомням си преди време четох, че бащата на Крис Къркланд заложил с приятели нещо от рода на 1000 паунда, че сина му ще играе за Англия преди да навърши 30 години.....и бяха спечелили пак някакви стотина холяди....а по времето на залога Къркланд е бил нещо от рода на 6-7 годишен :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 окт 2013 15:46

От ББС са намерили дядото и той доста интересни неща е разказал http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-24555555
В деня на мача казал на шефа си "Ако довечера пуснат Хари, утре не ме чакай, пенсионирвам се предварително" :lol: :mrgreen:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 окт 2013 20:17

LIMASSOL написа:От ББС са намерили дядото и той доста интересни неща е разказал http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-24555555
В деня на мача казал на шефа си "Ако довечера пуснат Хари, утре не ме чакай, пенсионирвам се предварително" :lol: :mrgreen:

Брех тоя Хари бе ...браво . Видя ли как ,ние с тебе го усетихме още лятото ,че е бъдещ талант. :) Играе много нахакано и умно ,перде е ,има и много добър ляв крак .
На 16 години в мъжкия национален отбор е невероятно постижение ! Нека да продължава да работи по същия начин и може да имаме втори Бейл.
Пожелавам му ,много голове ,да се опази от сериозни контузии и след две години да е в мъжкия отбор.

Върни се в “Ливърпул”