Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот liv_fc » 31 яну 2011 17:42

Керъл бил напуснал тренировъчната база на Нюкасъл..

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 31 яну 2011 17:43

Пичове, аз се отказвам официално, до утре сутрин няма да влизам в нета, който и да дойде, който и да се махне ще го видя утре на спокойствие!!! боли ме главата вече от "новини" :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 яну 2011 17:45

MaCuMo написа:Пичове, аз се отказвам официално, до утре сутрин няма да влизам в нета, който и да дойде, който и да се махне ще го видя утре на спокойствие!!! боли ме главата вече от "новини" :) :)

Аз съм на "прага" на нервна криза :mrgreen: Това в кръга на шегата. И аз вече много се изнервих.

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 31 яну 2011 17:48

Liverpool forever_95 написа:
MaCuMo написа:Пичове, аз се отказвам официално, до утре сутрин няма да влизам в нета, който и да дойде, който и да се махне ще го видя утре на спокойствие!!! боли ме главата вече от "новини" :) :)

Аз съм на "прага" на нервна криза :mrgreen: Това в кръга на шегата. И аз вече много се изнервих.

3 дена не съм спал ама ще издържа още малко :roll: :roll: :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 яну 2011 18:02

Така като гледам повечето от вас се радват,че Торес си тръгва и го заменят Суарез и Керъл...... Ама дали ще го заменят пълноценно :?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 31 яну 2011 18:03

tatusindo написа:Така като гледам повечето от вас се радват,че Торес си тръгва и го заменят Суарез и Керъл...... Ама дали ще го заменят пълноценно :?

Сигурно 2-3 страници са само за това как Ливърпул дават прекалено много пари за недоказан играч като Керъл, а Суарез не се споменава много често... не знам къде го гледаш това

Потребителски аватар
El--Nino--
Контакти:

Мнениеот El--Nino-- » 31 яну 2011 18:09

tatusindo написа:Така като гледам повечето от вас се радват,че Торес си тръгва и го заменят Суарез и Керъл...... Ама дали ще го заменят пълноценно :?

Ами да ревем ли, че ни напуска играч, който очевидно няма желание да играе повече за Ливърпул. Друг е въпросът, че Керъл струва далеч по-малко от 35 млн. паунда, ама така е като всичко това става на 31-ви януари вечерта всички ни изнудват до дупка....

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 31 яну 2011 19:32

Така, офертата за Карол е приета, и двете страни са потвърдили, а играча пътува за да подпише в момента.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 яну 2011 21:36

По добре е да се махне Торес. не си струва да го държим и да не играе. като иска да ходи при путките от Челси. а за предната снимка +100 ;)

За Адам някой нещо да знае ???
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”