ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00|

Мнениеот doktora25 » 02 май 2019 00:16

Истината е че Валверде надигра Клоп. Грозно и мъчително изглеждаше това тики-такане от страна на Ливърпул през по-голямата част от мача. Футболистите сякаш се страхуваха да отправят удари към вратата. По 5-6 човека имаше постоянно в наказателното поле, предимно с гръб към нея и само се търсеха. Защо??? Че им ялова защитата - факт, ама все пак. Смените на Клоп закъсняха, нима му харесваше това, което вижда? Другият една смяна направи навреме, но даде резултати. Резултатът е ужасяващ, но е по-скоро заслужен. Има все пак реванш и нищо не се знае. Но дано той не се развие по същия начин като игра.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 май 2019 00:16

Ponko написа:Чакаме втория мач! Днес играхме доста добре и особено през втората част! Имахме и доста голяма липса на шанс да отбележим гол. Точно тази игра през второто полувреме ме кара да съм оптимист за втория мач. Само не разбрах, защо трябва още Нюкясъл да ни спре? :lol:

Айде пак розовите очила - днес не играхме нашата игра, нямахме и късмет, свършихме силите и не се залъгвайте да обърнем Барса с четворка на Анфийлд. Просто няма как да стане. Този път е виновен в голяма степен и Клоп - Валверде си го изработи отвсякъде и нашия му оставаше само да се усмихва глуповато.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 май 2019 00:17

Клоп сгреши много с тази офанзивна тактика. Може пък и да не можете да бъркате бетон де. Да оставиш такива пространства на Меси и защитата ти да играе на 30-тия метър е самоубийство.
Още на полувремето писах, че с тая игра 3:0 не ви мърда, на треньорите им плащат да виждат тия неща, които са видими за обикновени фенове и въпреки това не вземат мерки.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Ponko

Мнениеот Ponko » 02 май 2019 00:17

Е няма угодия.. когато кажа, че съм недоволен от нещо или че няма да бием съм трол и антифен. Когато кажа, че имам някаква надежда съм с розови очила.. АЙ СИКТИР!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 май 2019 00:19

Ponko написа:Е няма угодия.. когато кажа, че съм недоволен от нещо или че няма да бием съм трол и антифен. Когато кажа, че нямама надежда съм с розови очила.. АЙ СИКТИР!

Не беше насочено конкретно към теб, но сега наистина спокойно може да се каже , че бяхме дотук и няма да отстраним Барса.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 май 2019 00:27

Жалко! Не заслужавахме това, което ни сполетя. До голяма степен вина има Клоп!
Сега ни остава да се молим за милостиня във Висшата лига. За това вина носи отново Клоп! Толкова хубав сезон, толкова мечти, и накрая да завърши с толкова голямо осиране...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 май 2019 00:36

Liverpool forever_95 написа:Жалко! Не заслужавахме това, което ни сполетя. До голяма степен вина има Клоп!
Сега ни остава да се молим за милостиня във Висшата лига. За това вина носи отново Клоп! Толкова хубав сезон, толкова мечти, и накрая да завърши с толкова голямо осиране...

Ти къде видя "осиране" ? Мили стреля от упор- цели Щеген! Добави гредата! Осиране....Айде нема нужда. Доктора, с първото си изречение май е най-прав. Лека.
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 май 2019 00:39

plmar написа:
Liverpool forever_95 написа:Жалко! Не заслужавахме това, което ни сполетя. До голяма степен вина има Клоп!

Ти къде видя "осиране" ? Мили стреля от упор- цели Щеген! Добави гредата! Осиране....Айде нема нужда. Доктора, с първото си изречение май е най-прав. Лека.

Така като гледам виждам осиране във ВЛ и ШЛ...та нали затова пренебрегнахме Карлинг Къп и ФА Къп? И накрая калъфки от всяка надпревара, вместо да водим Сити с 4-5 точки и да държим титлата в ръцете си!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 02 май 2019 00:40

Като цяло доста странен мач...още първото полувреме имаше 4 чисти жълти картона за зъбатия,роберто,ракитич и бускетс. Съдията пасува...второто полувреме ги навираш в тяхната половина,те правят епизодична атака,на уникален късмет топката се връща към лилипута и 2-0. Стигаме до третия гол,който е неспасяем като удар,но...първо няма фаул срещу хипофизния и второ,даже и да е видял фаул,той е НЕПРЯК свободен,защото евентуално свири препречване...накрая пропуска на Салах от 3 метра на празна врата и ето ти незаслужен разгром. Който не е гледал мача,ще си помисли,че са ни смачкали,но дефакто не беше така. Имам лошото чувство,че ще се осерем със свраките и от два стола ще се озовем на земята. Жалко за уникалния сезон,но срещу уефалона не можеш да се противопоставиш,опитахме се,но...тия ги гласят да вземат купата,то се видя тая вечер.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 02 май 2019 00:42

Сега разбрахте ли защо съм против Клоп трета година и защо съм от малкото, които не се радват чак толкова на този сезон? Или на някой още не му е ясно? Да си фен на отбора е хубаво нещо, но трябва и да поразбираш малко от футбол, само с ентусиазъм не става. Казах ви отдавна, че този човек няма да спечели нищо значимо в Ливърпул и продължавам да го твърдя все по-уверено. Няма спор, че има хубави страни - практикува офанзивен футбол, отборите му играят привлекателно, атрактивно, но...слабите страни преобладават. Полунеграмотен тактически, природно глупав човек, дойде ли голям, решителен мач, редовно се осира мощно. Този мач ни унижиха само и единствено заради глупостта и тактическата немощ на Клоп. Валверде е поредният треньор, който му изнесе безплатен тактически урок и го направи за смях. Поредният! Тръгнал той да се надиграва с Барса на Ноу Камп. Къде бе, пръдльо? Имаш отсреща двама от най-добрите футболисти в света, единия от най-добрите за всички времена. Ники Киров да питаш ще ти каже, че в такъв мач трябва да си компактен отзад, с наситена средна линия, близо до защитниците и да не даваш пространства на техните нападатели. Трябваше да приемем играта и да ги пробваме на контри. Нашият тръгна да ги навира в наказателното поле и реши, че е великан. Вместо ние да играем на контри, допуснахме Барса да ни играе на контри. На техния стадион! Колко тъп трябва да си да се самоубиеш така? В крайна сметка можехме спокойно да отидем на петичка. Това е най-малкото, с което се отървахме при тази тактическа диария на очилатия бездарник. Гомез не играл цяла година, пуска го титуляр срещу Барса, разминават го като пътен знак. Той по принцип като десен бек е доказано дърво, ще го пускаш след контузия точно в този мач. Фирмино го пазеше за Нюкясъл сигурно. Играе с изнесена защита, все едно отсреща са Хъдърсфийлд. Пак го величайте и пак го сравнявайте с Бил Шенкли, наивници! Да ви го кажа пак, да не забравяте : с този симпатичен глупак голям трофей няма да вземем. А, малък също, защото той тези купи не ги брои и отпада задължително още януари. Великият ни сезон завърши, очакваме следващия. Това ще е вече сезонът на Клоп, без съмнение. Направо требъл очакваме. Какво нетърпение ме обзема, едва се трае.

Върни се в “Ливърпул”