ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот Alonso_Massa » 31 яну 2019 15:47

В крайна сметка влязохме в кръга с 4 точки преднина, а излязохме с 5 така че не е толкова трагично положението.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 31 яну 2019 16:07

Ponko написа:
cskarcheto92 написа:То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.

Аз за уволнени не съм приказвал. Къде отиваш за следващия сезон не знам... като говорим за този, който може да се окаже най-важния в съвременната история на клуба. Просто се въртим в омагьосан кръг... надежди, добра игра до някъде, серия от победи, която накрая се оказва недостатъчна. Явно е наистина много трудно и ще е най-трудно за "първите" които ще го направят от 1990 г. насам. Тежеста явно е наистина смазваща. И защо, защо махна Ловрен?! :shock: :cry:

От суеверие :mrgreen:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2019 16:25

Onq написа:
john barnes написа:Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....

Айде, да си дойдем на любимите теми. Иначе - наказвай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри. Следва хикс и се почва плюене на играчи и собственици, но иначе си верен фен... хаххахаааа.

Никога не съм обичал янките и не съм го крил,свидетели във този форум бол. Също така,никога не съм харесвал даскалицата лиляна,а стъкления докато беше здрав-беше мушкач,после стана поредния провален заради контузии талант. Шакири не е ли крило? Кейта не е ли слаб физически и неготов за ВЛ? Във кое има хейт,че не разбрах? Или хейта е само в твойта главичка...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Onq

Мнениеот Onq » 31 яну 2019 16:30

john barnes написа:
Onq написа:
john barnes написа:Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....

Айде, да си дойдем на любимите теми. Иначе - наказвай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри. Следва хикс и се почва плюене на играчи и собственици, но иначе си верен фен... хаххахаааа.

Никога не съм обичал янките и не съм го крил,свидетели във този форум бол. Също така,никога не съм харесвал даскалицата лиляна,а стъкления докато беше здрав-беше мушкач,после стана поредния провален заради контузии талант. Шакири не е ли крило? Кейта не е ли слаб физически и неготов за ВЛ? Във кое има хейт,че не разбрах? Или хейта е само в твойта главичка...

Мачкай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри хаххахахахахахахахаахахахаххах

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2019 17:52

Абе пичове, кво се дъвчите, пак ще се осерем и тва е. :lol:

Да кажете, че не е било, как да е, ама то всяка година едно и също, така че не виждам дори причина да се ядосвам и да си тровя нервите повече. Бавно, но сигурно се превръщаме в новите Тотнъм. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 18:30

Ponko написа:Това е проблема, че каквото и да е ръководството и който да е треньор накрая не се получава. Ама само ти не го разбираш. Ако този сезон се провали и не спечелим титлата може да се окаже, че който и да ни поеме резултата ще е същия т.е. надежди, очаквания, ВЯРА за която толкова пищите и накрая 2-ро място. На Liverpool_EC му било през оня... ( :lol: ) дали ще сме шампиони.. не на мене тия. Ако ти е все тая за титлата, какво очакваш от този отбор, тогава?! Дано поне не си загубим част от играчите при провал, защото дългосрочните договори в съвременния футбол не означават нищо!

Аз ти написах защо я искам титлата бе, Понко. Ако не схвана, ще ти го напиша в прав текст-искам я за теб и себеподобните ти "фенове" от първите две категории. Защото на вас ви трябва титла за да си промените манталитета, на мен НЕ! Какво очаквам от отбора ли? Да е замесен в борбата с другите колоси! Аз не деля треньори и играчи на тактически гении и недоразумения, заради едни дузпи, един вратарски гол или рикошет. Това винаги го е имало и във финали и на финални прави. Ако не си забелязал, съм повече от щастлив от работата на треньора и 90% от играчите последните 2,3 г. Айде намери ми някъде мнение, където искам купи, трофеи, титли иначе край, провал, издънка. Играчите няма да ги изгубиш, докато тук е Клоп и са замесени в борба за титли и знаеш ли защо? Защото те сами избраха да дойдат при него, те знаеха, че с Клоп ще имат шанс за големите трофеи, защото са мъже, не като теб ревльовци с разхлабена психика, въртящи се в омагьосън кръг :!: Тези които не искаха да са тук, хапаха, скубаха, боля ги кръста и какво ли още не правиха за да се разкарат. Оня ти го каза, стига си сравнявал работи отпреди 5, 10 г и да си втълпяваш, че и сега ще е същото.
cskarcheto92 написа:То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.

Точно така, повтаряй им го, че Клоп много ги разглези и сега при втория равен на Анфийлд стана голям проблем. Хубаво си стояха тия "препикани мушката" на 6,7,8 място, където им е мястото. Сега той тръгнал да ги прави шамиони и да им променя манталитета с един вратар и зашитник, а те го изкарват некадърник. Гледай какъв вой ще е, ако отпаднем от ШЛ.
Няма такива нагли лаици, братче :!:
Сити миналата година по това време доигравали, ами доиграваха, понеже втория беше вече на 20т зад тях. Сега ние сме с един, два равни повече от тях в сравнение с миналата година, ама втория е на 5т. Естествено Клоп е виновен, че не е с 24 от 24, че да сме им дръпнали с 15т. Бахти повърхностните типове, Челси и те доиграваха по-минлата. Ама вторите, че и третите бяха колко по- слаби и изостанали още по Коледа. Сега ние, като правим такъв сезон като техните, водим със 7т ...на третия :!: И това е сезон с КЪСМЕТ, според въздухарите с препиканата психика :mrgreen: Клоп е виновен, че Сити и Тотнъм са силни! Едните направо не се траят, даже ни биха един мач, като домакини :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2019 18:48

KOPScousers написа:Ще добавя още нещо - като пуснахме Клайн под наем писах, че е голяма грешка, още повече, че се случи в период, в който Гомес е в лазарета и ТАА също е измъчван от различни контузии. Много хора ми отговориха как не трябва да се съмнявам в решенията на Клоп и ръководството и как Клайн вече не ставал. Е добре, затова вчера Данчо игра десен бек. Той сигурно е много добре, нали? :mrgreen: Как да е, минало заминало, дано прогнозите на някои хора, че ще станем шампиони с една точка пред Сити се сбъднат, ще им стисна ръцете и ще ги черпя каквото кажат, само защото не съм бил прав за тоя мач с Лестър. :oops:

Абе ти да не си женен за тоя Клайн бе, Копче :lol: :lol: :lol: Искаш ли да ти дам 22 мача с Клайн на бека, в които въртим равни и загуби с подобни отбори? Клайн ли щеше да ти реши мача вчера? Минимум 2 гола и 3 асистенции щеше да направи, знам го аз него-английския Дани Алвеш, братчеда на уелското Шави :lol: Стига с тия ваш'те смешни, скопени от логика доводи за които се хващате, като удавници за сламка. Ами другия мач, като са готови Милнър, Арнолд и Гомез къде ще играе Клайн, като и в групата за мача няма да може да влиза? Не разбрали, че само тук във форума купувате и продавате играчи за 2 мача на сезон :lol: Теб те устройва да доиграва в юношите, ама него не! Ето онзи ден Челси пуснаха под наем в Турция Виктор Моузес -абсолютно идентичен случай, като с Клайн-играл кво играл и треньора решава, че не му трябва този играч повече и айде по пързалката...Клоп ли им е треньор на Челси, че и те направиха същото те питам?

Ponko

Мнениеот Ponko » 31 яну 2019 18:59

Значи ще си доволен от поредното второ място, отколкото на титла! Няма да те мисля тогава... :lol: Да си runner-up си е престижно! Определено ще се възприеме като прогрес спрямо предходните два сезона, в които завършихме четвърти! С това второ място ще си спестим квалификация в ШЛ! Уникално постижение! Все пак плана да сме шампиони на Англия е 2020 г., а не 2019 за това няма да си даваме зор този сезон, за да не изпреварим графика! А шампионската лига е планувана за 2021 г.! Бил Шенкли е казал: "Ако си първи, си първи. Ако си втори си нищо.", но пък на теб второто място ти стига де... това което го е казал Шенкли е отдавна и не е вярно!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2019 19:24

Liverpool_EC написа:
KOPScousers написа:Ще добавя още нещо - като пуснахме Клайн под наем писах, че е голяма грешка, още повече, че се случи в период, в който Гомес е в лазарета и ТАА също е измъчван от различни контузии. Много хора ми отговориха как не трябва да се съмнявам в решенията на Клоп и ръководството и как Клайн вече не ставал. Е добре, затова вчера Данчо игра десен бек. Той сигурно е много добре, нали? :mrgreen: Как да е, минало заминало, дано прогнозите на някои хора, че ще станем шампиони с една точка пред Сити се сбъднат, ще им стисна ръцете и ще ги черпя каквото кажат, само защото не съм бил прав за тоя мач с Лестър. :oops:

Абе ти да не си женен за тоя Клайн бе, Копче :lol: :lol: :lol: Искаш ли да ти дам 22 мача с Клайн на бека, в които въртим равни и загуби с подобни отбори? Клайн ли щеше да ти реши мача вчера? Минимум 2 гола и 3 асистенции щеше да направи, знам го аз него-английския Дани Алвеш, братчеда на уелското Шави :lol: Стига с тия ваш'те смешни, скопени от логика доводи за които се хващате, като удавници за сламка. Ами другия мач, като са готови Милнър, Арнолд и Гомез къде ще играе Клайн, като и в групата за мача няма да може да влиза? Не разбрали, че само тук във форума купувате и продавате играчи за 2 мача на сезон :lol: Теб те устройва да доиграва в юношите, ама него не! Ето онзи ден Челси пуснаха под наем в Турция Виктор Моузес -абсолютно идентичен случай, като с Клайн-играл кво играл и треньора решава, че не му трябва този играч повече и айде по пързалката...Клоп ли им е треньор на Челси, че и те направиха същото те питам?

Казвам ти, че можеше да бъде полезен и да играе на бека, докато Арнолд се оправи. Не е кой знае какво, но поне е десен бек, а Данчо и той не знае какъв е. Един Рафа Камачо щеше да се справи далеч по-добре. Колкото атаки имахме отдясно, толкова провали я с някой марков пас, я с центриране на ниво ЧШ. Не съм казвал, че това е причината за изпуснатите точки. Причината е в целия отбор, който в последно време върви по много тънък лед - визирам мачовете с Брайтън и Палас и най-после тоя лед се счупи и тепърва ще потъваме, ако не се промени нещо в отбора. На тоя етап добре, че Арнаутович е счупен, иначе не ми се мисли какво щяха да ни правят Уест Хам. Защитата ни в последните мачове напомни за добрата си стара същност от миналия сезон, допреди мача със Сити бяхме пуснали само 8 гола, а само в миналите 2 мача допуснахме 4 и то на Анфийлд. Дано Фелипе Андерсон да няма ден. :shock:

Трябва ли да съм женен за някой от отбора, че да съм на това мнение? Или просто не виждаш очевадния спад в играта на отбора от началото на годината? Много по-лесно е да се правиш на играч по форумите и да се мислиш за е*ати фена спрямо останалите, друго си е да погледнеш реално на нещата. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 31 яну 2019 19:29

Определено ни липсваше ТАА най-вече с играта си в дефанзивен план. Нооо и ми направи впечатление, че не му се помагаше на Хендо в мача. Мане и Боби помагаха в защита, но Салах и Шакири ми се губеха вчера. Също така направи впечатление, че центриранията на Хендерсън са много по-успешни от тези на ТАА. При здрави играчи, Кейта си е за пейката. Не е готов да смени нито Хендо, нито Фабиньо или Вайналдум, а дори и Милнър. Никога не ми е бил любимец, но дано влезе във форма и ме опровергае. Доволен съм от представянето на Матип. Опитваше да изнася топката, обираше високи топки и само една грешка, когато се въртеше в кръг при положението на Мадисън, когато центрира и се спасихме. Браво на Алисън, въпреки грешката. Заслужил си е всеки цент даден за него.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”