ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT
В крайна сметка влязохме в кръга с 4 точки преднина, а излязохме с 5 така че не е толкова трагично положението.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- cskarcheto92
- Контакти:
Ponko написа:cskarcheto92 написа:То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.
Аз за уволнени не съм приказвал. Къде отиваш за следващия сезон не знам... като говорим за този, който може да се окаже най-важния в съвременната история на клуба. Просто се въртим в омагьосан кръг... надежди, добра игра до някъде, серия от победи, която накрая се оказва недостатъчна. Явно е наистина много трудно и ще е най-трудно за "първите" които ще го направят от 1990 г. насам. Тежеста явно е наистина смазваща. И защо, защо махна Ловрен?!![]()
От суеверие
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
john barnes
Onq написа:john barnes написа:Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....
Айде, да си дойдем на любимите теми. Иначе - наказвай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри. Следва хикс и се почва плюене на играчи и собственици, но иначе си верен фен... хаххахаааа.
Никога не съм обичал янките и не съм го крил,свидетели във този форум бол. Също така,никога не съм харесвал даскалицата лиляна,а стъкления докато беше здрав-беше мушкач,после стана поредния провален заради контузии талант. Шакири не е ли крило? Кейта не е ли слаб физически и неготов за ВЛ? Във кое има хейт,че не разбрах? Или хейта е само в твойта главичка...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Onq написа:john barnes написа:Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....
Айде, да си дойдем на любимите теми. Иначе - наказвай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри. Следва хикс и се почва плюене на играчи и собственици, но иначе си верен фен... хаххахаааа.
Никога не съм обичал янките и не съм го крил,свидетели във този форум бол. Също така,никога не съм харесвал даскалицата лиляна,а стъкления докато беше здрав-беше мушкач,после стана поредния провален заради контузии талант. Шакири не е ли крило? Кейта не е ли слаб физически и неготов за ВЛ? Във кое има хейт,че не разбрах? Или хейта е само в твойта главичка...
Мачкай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри хаххахахахахахахахаахахахаххах
- KOPScousers
- Контакти:
Абе пичове, кво се дъвчите, пак ще се осерем и тва е.
Да кажете, че не е било, как да е, ама то всяка година едно и също, така че не виждам дори причина да се ядосвам и да си тровя нервите повече. Бавно, но сигурно се превръщаме в новите Тотнъм.
Да кажете, че не е било, как да е, ама то всяка година едно и също, така че не виждам дори причина да се ядосвам и да си тровя нервите повече. Бавно, но сигурно се превръщаме в новите Тотнъм.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Това е проблема, че каквото и да е ръководството и който да е треньор накрая не се получава. Ама само ти не го разбираш. Ако този сезон се провали и не спечелим титлата може да се окаже, че който и да ни поеме резултата ще е същия т.е. надежди, очаквания, ВЯРА за която толкова пищите и накрая 2-ро място. На Liverpool_EC му било през оня... () дали ще сме шампиони.. не на мене тия. Ако ти е все тая за титлата, какво очакваш от този отбор, тогава?! Дано поне не си загубим част от играчите при провал, защото дългосрочните договори в съвременния футбол не означават нищо!
Аз ти написах защо я искам титлата бе, Понко. Ако не схвана, ще ти го напиша в прав текст-искам я за теб и себеподобните ти "фенове" от първите две категории. Защото на вас ви трябва титла за да си промените манталитета, на мен НЕ! Какво очаквам от отбора ли? Да е замесен в борбата с другите колоси! Аз не деля треньори и играчи на тактически гении и недоразумения, заради едни дузпи, един вратарски гол или рикошет. Това винаги го е имало и във финали и на финални прави. Ако не си забелязал, съм повече от щастлив от работата на треньора и 90% от играчите последните 2,3 г. Айде намери ми някъде мнение, където искам купи, трофеи, титли иначе край, провал, издънка. Играчите няма да ги изгубиш, докато тук е Клоп и са замесени в борба за титли и знаеш ли защо? Защото те сами избраха да дойдат при него, те знаеха, че с Клоп ще имат шанс за големите трофеи, защото са мъже, не като теб ревльовци с разхлабена психика, въртящи се в омагьосън кръг
cskarcheto92 написа:То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.
Точно така, повтаряй им го, че Клоп много ги разглези и сега при втория равен на Анфийлд стана голям проблем. Хубаво си стояха тия "препикани мушката" на 6,7,8 място, където им е мястото. Сега той тръгнал да ги прави шамиони и да им променя манталитета с един вратар и зашитник, а те го изкарват некадърник. Гледай какъв вой ще е, ако отпаднем от ШЛ.
Няма такива нагли лаици, братче
Сити миналата година по това време доигравали, ами доиграваха, понеже втория беше вече на 20т зад тях. Сега ние сме с един, два равни повече от тях в сравнение с миналата година, ама втория е на 5т. Естествено Клоп е виновен, че не е с 24 от 24, че да сме им дръпнали с 15т. Бахти повърхностните типове, Челси и те доиграваха по-минлата. Ама вторите, че и третите бяха колко по- слаби и изостанали още по Коледа. Сега ние, като правим такъв сезон като техните, водим със 7т ...на третия
- Liverpool_EC
- Контакти:
KOPScousers написа:Ще добавя още нещо - като пуснахме Клайн под наем писах, че е голяма грешка, още повече, че се случи в период, в който Гомес е в лазарета и ТАА също е измъчван от различни контузии. Много хора ми отговориха как не трябва да се съмнявам в решенията на Клоп и ръководството и как Клайн вече не ставал. Е добре, затова вчера Данчо игра десен бек. Той сигурно е много добре, нали?Как да е, минало заминало, дано прогнозите на някои хора, че ще станем шампиони с една точка пред Сити се сбъднат, ще им стисна ръцете и ще ги черпя каквото кажат, само защото не съм бил прав за тоя мач с Лестър.
Абе ти да не си женен за тоя Клайн бе, Копче
Значи ще си доволен от поредното второ място, отколкото на титла! Няма да те мисля тогава...
Да си runner-up си е престижно! Определено ще се възприеме като прогрес спрямо предходните два сезона, в които завършихме четвърти! С това второ място ще си спестим квалификация в ШЛ! Уникално постижение! Все пак плана да сме шампиони на Англия е 2020 г., а не 2019 за това няма да си даваме зор този сезон, за да не изпреварим графика! А шампионската лига е планувана за 2021 г.! Бил Шенкли е казал: "Ако си първи, си първи. Ако си втори си нищо.", но пък на теб второто място ти стига де... това което го е казал Шенкли е отдавна и не е вярно!
- KOPScousers
- Контакти:
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа:Ще добавя още нещо - като пуснахме Клайн под наем писах, че е голяма грешка, още повече, че се случи в период, в който Гомес е в лазарета и ТАА също е измъчван от различни контузии. Много хора ми отговориха как не трябва да се съмнявам в решенията на Клоп и ръководството и как Клайн вече не ставал. Е добре, затова вчера Данчо игра десен бек. Той сигурно е много добре, нали?Как да е, минало заминало, дано прогнозите на някои хора, че ще станем шампиони с една точка пред Сити се сбъднат, ще им стисна ръцете и ще ги черпя каквото кажат, само защото не съм бил прав за тоя мач с Лестър.
Абе ти да не си женен за тоя Клайн бе, Копче![]()
![]()
Искаш ли да ти дам 22 мача с Клайн на бека, в които въртим равни и загуби с подобни отбори? Клайн ли щеше да ти реши мача вчера? Минимум 2 гола и 3 асистенции щеше да направи, знам го аз него-английския Дани Алвеш, братчеда на уелското Шави
Стига с тия ваш'те смешни, скопени от логика доводи за които се хващате, като удавници за сламка. Ами другия мач, като са готови Милнър, Арнолд и Гомез къде ще играе Клайн, като и в групата за мача няма да може да влиза? Не разбрали, че само тук във форума купувате и продавате играчи за 2 мача на сезон
Теб те устройва да доиграва в юношите, ама него не! Ето онзи ден Челси пуснаха под наем в Турция Виктор Моузес -абсолютно идентичен случай, като с Клайн-играл кво играл и треньора решава, че не му трябва този играч повече и айде по пързалката...Клоп ли им е треньор на Челси, че и те направиха същото те питам?
Казвам ти, че можеше да бъде полезен и да играе на бека, докато Арнолд се оправи. Не е кой знае какво, но поне е десен бек, а Данчо и той не знае какъв е. Един Рафа Камачо щеше да се справи далеч по-добре. Колкото атаки имахме отдясно, толкова провали я с някой марков пас, я с центриране на ниво ЧШ. Не съм казвал, че това е причината за изпуснатите точки. Причината е в целия отбор, който в последно време върви по много тънък лед - визирам мачовете с Брайтън и Палас и най-после тоя лед се счупи и тепърва ще потъваме, ако не се промени нещо в отбора. На тоя етап добре, че Арнаутович е счупен, иначе не ми се мисли какво щяха да ни правят Уест Хам. Защитата ни в последните мачове напомни за добрата си стара същност от миналия сезон, допреди мача със Сити бяхме пуснали само 8 гола, а само в миналите 2 мача допуснахме 4 и то на Анфийлд. Дано Фелипе Андерсон да няма ден.
Трябва ли да съм женен за някой от отбора, че да съм на това мнение? Или просто не виждаш очевадния спад в играта на отбора от началото на годината? Много по-лесно е да се правиш на играч по форумите и да се мислиш за е*ати фена спрямо останалите, друго си е да погледнеш реално на нещата.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- cskarcheto92
- Контакти:
Определено ни липсваше ТАА най-вече с играта си в дефанзивен план. Нооо и ми направи впечатление, че не му се помагаше на Хендо в мача. Мане и Боби помагаха в защита, но Салах и Шакири ми се губеха вчера. Също така направи впечатление, че центриранията на Хендерсън са много по-успешни от тези на ТАА. При здрави играчи, Кейта си е за пейката. Не е готов да смени нито Хендо, нито Фабиньо или Вайналдум, а дори и Милнър. Никога не ми е бил любимец, но дано влезе във форма и ме опровергае. Доволен съм от представянето на Матип. Опитваше да изнася топката, обираше високи топки и само една грешка, когато се въртеше в кръг при положението на Мадисън, когато центрира и се спасихме. Браво на Алисън, въпреки грешката. Заслужил си е всеки цент даден за него.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]