Мнениеот suareshampion » 03 дек 2015 10:34 

Страхотен мач снощи . Богдан оправда доверието . Допусна един гол ,за който нямаше никаква вина .
Рандъл горе долу добре ,ще видим Фланаган как е ,разбрах че е започнал тренировки . Клайн няма алтернатива .
Шкъртел добре .Ловрен все по добре и по добре . Морено като изключим техния гол беше добре .Най много ми хареса ,когато се включи по фланга и Ориги му я даде с петичка .След това я пое ,вдигна главата ,видя къде има съотборник в наказателното поле и му я даде .Точно това искам да виждам от бековете а те в повечето случаи я дават на посоки ,без да поглеждат и нищо не се получава а сега Ибе я пое на гърди ,след хубавия пас и му я сложи в кошницата на вратарчето с хубав силен плътен удар по земята . Морено също много добре я намери при гола  ,ето това е удар а досега все целеше гаргите ,защото тялото му оставаше назад ..а сега наведе тялото ,стегна глезена ,хубав замах и се получиха нещата .
Лукас добре .Алън много добре ! Клоп не трябваше да го вади ,момчето си заслужаваше целия мач ,предвид и това че не играе често . Алън защити моите думи с играта си и доказа ,че на тоя етап е по добре от Джан . Аз никога не говоря празни приказки . Лошото е че Данчо се завръща и Алън пак няма да види терен сигурно ,въпреки че и от него е по добре към тоя момент . 
Лалана зле ,както винаги . Няма място сред титулярите . Много излишни движения и много бави атаката ,плюс грешни пасове .И отново без голов пас и гол за н-ти път.
Ориги показа добрите неща ,които съм виждал от него в Лил .Още в началото на мача ,като го видях как се движи и с каква концентрация излезе на терена ,познах че ще направи силен мач .Точно това се иска от него ,когато му се даде шанс ,да го оправдава . Много добро движение по терена ,добра техника въпреки ръста си ,добре разиграваше ,почти не я обърка .Уникална тупалка за единия гол и много добро пласиране и добре насочена топка с глава при последния гол .Невероятен талант ,както винаги съм казвал ,просто му трябва време да го разгърне .
 (Свилка ,искам да разбереш нещо . Аз не казвам за даден играч ,че е добър или ще стане добър ,само и само защото Брендън го е довел ,както ти си мислиш и продължаваш да си мислиш  .А защото съм гледал тоя играч преди да изкажа мнение за него , видял съм нещо в него и съм го преценил  ! Моята преценка винаги е била много точна и много рядко ме е подвеждала !!!!! Аз разбирам от футбол ,проумей го това  ! И си имам собствено мнение за всеки един футболен въпрос ,за разлика от вас ,които следвате масовото мнение и мнението на некви журналистчета ,коментаторчета или пристрастни легенди.Разбери моето момче ,в моите коментари няма пристрастност и  симпатии . Аз никога няма да изкажа мнение ,за някой ,който не съм гледал преди това .)
Стъридж е големец ! Сега той е Най -големия ,след продажбата  на Суарес . Изтъквал съм качествата му няма смисъл да се повтарям и потретвам . Финта му е уникален ,чупи кръстове .Незнам как ще го спират ,не им завиждам ? Той беше в основата на успеха днес ,защото вкара най важните голове . Изравни и обърна мача .Оттам нататък ,той даде и самочуствие и увереност на останалите и те заиграха силно . Много е важен резултата за някои наши играчи ,които нямат класата ,хладнокръвието и силната психика на Дани Стъридж.Забелязал съм ,че при негативен резултат играят едно а когато поведем играят друго . Благодаря на Брендън ,че доведе тоя големец в Ливърпул !
Двете смени се включиха перфектно .Страхотен Ибе и добър Смит . Само как я сложи на главата на Ориги ,ето това центриране искам да виждам . Между другото ,Смит преподписа скоро и вчера показа ,че става за  алтернатива на Морено . 
Прекрасен мач ,имаше ги нещата от мача със Сити .Нещата ,които винаги искам да виждам в Ливърпул -добра игра на контраатака ,наличие на пас напред ,наличие на игра с едно докосване ,преса ,агресия ,добра защита,острота,смелост,концентрация,самочуствие ,настроение ,спокойствие при разиграването пред и в полето на противника и хладнокръвие пред гола . За съжаление ,това още не съм го видял в нито един домакински мач ?!

Последна промяна от 
suareshampion на 03 дек 2015 10:56, променено общо 3 пъти.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.