Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 авг 2013 12:12

По думите на Роджърс, ние търсим типично крило, а Хуан Мата не е такъв. Той обича да играе като плеймейкър, да организира играта, а за тази позиция имаме Коутиньо. Виктор Моузес не го харесвам, предпочитам да налагаме малкия Стърлинг. Аз не знам защо Роджърс не пуска Стърлинг като титуляр и да си вкара Коутиньо в средата. Хем ще имаме скорост по фланга, хем Коутиньо ще е на позицията, на която е най-полезен и ще има много пасове за Стъридж и Аспас, които да създават главоболие за противниковите защити. :)
Аз обаче съм песимист и не очаквам повече нови играчи през този прозорец. Дано остана приятно изненадан все пак на 2-ри септември :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 авг 2013 12:21

Liverpool forever_95 написа:По думите на Роджърс, ние търсим типично крило, а Хуан Мата не е такъв. Той обича да играе като плеймейкър, да организира играта, а за тази позиция имаме Коутиньо. Виктор Моузес не го харесвам, предпочитам да налагаме малкия Стърлинг. Аз не знам защо Роджърс не пуска Стърлинг като титуляр и да си вкара Коутиньо в средата. Хем ще имаме скорост по фланга, хем Коутиньо ще е на позицията, на която е най-полезен и ще има много пасове за Стъридж и Аспас, които да създават главоболие за противниковите защити. :)
Аз обаче съм песимист и не очаквам повече нови играчи през този прозорец. Дано остана приятно изненадан все пак на 2-ри септември :)

Ще останеш :)

Между другото ,вчера си изгубих времето да гледам отново Аякс ,заради любимеца на всички Тоби ..(любимец без да сте го гледали :) как стават тия работи ,незнам )
До 40 минута ...резултата беше 3-2 за херенвеен ...като тоя тоби отново не знаеше къде се намира .
хаха малкия как го пази тоя като майка орлица...да не ти е татко тоя бе малък ? :) Нищо нередно не съм написал за да триеш . Стегни се малко.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 авг 2013 12:25

Liverpool forever_95 написа:По думите на Роджърс, ние търсим типично крило, а Хуан Мата не е такъв. Той обича да играе като плеймейкър, да организира играта, а за тази позиция имаме Коутиньо. Виктор Моузес не го харесвам, предпочитам да налагаме малкия Стърлинг. Аз не знам защо Роджърс не пуска Стърлинг като титуляр и да си вкара Коутиньо в средата. Хем ще имаме скорост по фланга, хем Коутиньо ще е на позицията, на която е най-полезен и ще има много пасове за Стъридж и Аспас, които да създават главоболие за противниковите защити. :)

Мата в първите си години във Валенсия си играеше типично ляво крило и беше уникален....в Челси го направиха плеймейкър, но това не значи че не би могъл да играе по крилото....а и с Коутиньо биха могли да направят страхотен тандем....а и Мата вкарва голове и прави асистенции.....не се съмнявам, че би паснал на отбора, ако бъде взет....въпроса е дали ще иска да дойде при нас при липсата на ШЛ или ще отиде някъде другаде или ще предпочете да седи на пейката тоя сезон(което с оглед на приближаващото световно не ми се струва много вероятно)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 авг 2013 12:25

suareshampion написа:

Ще останеш :)

Между другото ,вчера си изгубих времето да гледам отново Аякс ,заради любимеца на всички Тоби ..(любимец без да сте го гледали :) как стават тия работи ,незнам )
До 40 минута ...резултата беше 3-2 за херенвеен ...като тоя тоби отново не знаеше къде се намира .

Хахахахаха, доста изчерпателно мнение за играта на Тоби-то :lol: Пълен смешник е тоя, но едно си баба знае, едно си бае. :)
Кажи нещо за другия им любимец - Ериксен :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 авг 2013 12:28

Gil-galad написа:

Мата в първите си години във Валенсия си играеше типично ляво крило и беше уникален....в Челси го направиха плеймейкър, но това не значи че не би могъл да играе по крилото....а и с Коутиньо биха могли да направят страхотен тандем....а и Мата вкарва голове и прави асистенции.....не се съмнявам, че би паснал на отбора, ако бъде взет....въпроса е дали ще иска да дойде при нас при липсата на ШЛ или ще отиде някъде другаде или ще предпочете да седи на пейката тоя сезон(което с оглед на приближаващото световно не ми се струва много вероятно)

Е не казвам, че ще е лош трансфер, напротив, но Мата е най-полезен в средата, където в момента играе Коутиньо. На крилото малко или много ще му се изгуби ефективността. Иначе ако нямат намерение в Челси да го пускат, а ние не сме навити да платим трансферната сума, да го вземаме под наем само за този сезон и толкова. Пак е нещо :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 авг 2013 12:38

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:

Е не казвам, че ще е лош трансфер, напротив, но Мата е най-полезен в средата, където в момента играе Коутиньо. На крилото малко или много ще му се изгуби ефективността. Иначе ако нямат намерение в Челси да го пускат, а ние не сме навити да платим трансферната сума, да го вземаме под наем само за този сезон и толкова. Пак е нещо :)

То па ние с наще наеми.... ще почнат да ни се смеят хората... :lol:

It will be a 'miracle' if Christian Eriksen doesn't move to England next week. LFC most likely destination. (De Telegraaf's Jaap de Groot)

Ето Информация за Ериксен от Холандия. Казват, че ще е чудо, ако не премине в Англия следващата седмица, като Ливърпул са най-вероятната дестинация. Макар, че като знаем какво е положението, нищо чудно както Тотнъм изтърваха Вилиян, да искат да ни вземат и Ериксен при евентуален наш интерес към него.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 24 авг 2013 12:45

И, като играят на една позиция какво? Вижда се, че още Каутиньо не може да направи цял мач на ниво - последен пример - Стоук( след 60 мин. го нямаше никакъв) и не дай си боже го сполети една контузия - какво правим.При пресата, която налага Роджърс в средата свършваме силите второто полувреме и имаме нужда от Мата , който ще е много полезен и на крилото и евентуално могат да се менкат с Каутиньо, но що ми се струва, че Челси едва ли ще го изпуснат и ние само се намираме на приказки.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 авг 2013 12:58

superspiro написа:Под БД да разбираме Борусия Дортмунд нали? Защото те имаха същата ситуация с Левандовски каквато ние със Суарез. Той открито каза,че иска в Байерн но Борусия отказаха категорчно. Вдигнаха му заплатата и даже сега бият с негов гол.Все пак догодина ще си ходи.

Да ама пък не виждам да страдат много от липсата на Гьотце примерно.Още повече, че и аз съм казвал стотици пъти, че искам да го продадем извън Англия.Глупост е да подсилваш конкурент за топ 4.Виж ми мненията, всичките са : "Да дават Реал 55 млн" , "Да дадат 35 млн и Мората" и подобни ;).
За Ляич наистина е факт, че има проблеми с дисциплината, но много закъсняхме вече, за да се оглеждаме за друг.Ярмоленко за мен е много скъп, а към Коплянка явно нямаме интерес за жалост.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 авг 2013 13:08

kadett1 написа:И, като играят на една позиция какво? Вижда се, че още Каутиньо не може да направи цял мач на ниво - последен пример - Стоук( след 60 мин. го нямаше никакъв) и не дай си боже го сполети една контузия - какво правим.При пресата, която налага Роджърс в средата свършваме силите второто полувреме и имаме нужда от Мата , който ще е много полезен и на крилото и евентуално могат да се менкат с Каутиньо, но що ми се струва, че Челси едва ли ще го изпуснат и ние само се намираме на приказки.

Нали затова взехме Луис Алберто, той би трябвало да е алтернативата на Коутиньо.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 24 авг 2013 13:27

Liverpool forever_95 написа:
kadett1 написа:И, като играят на една позиция какво? Вижда се, че още Каутиньо не може да направи цял мач на ниво - последен пример - Стоук( след 60 мин. го нямаше никакъв) и не дай си боже го сполети една контузия - какво правим.При пресата, която налага Роджърс в средата свършваме силите второто полувреме и имаме нужда от Мата , който ще е много полезен и на крилото и евентуално могат да се менкат с Каутиньо, но що ми се струва, че Челси едва ли ще го изпуснат и ние само се намираме на приказки.

Нали затова взехме Луис Алберто, той би трябвало да е алтернативата на Коутиньо.

И, какви са ти впечатленията от играта на Луис Алберто?

Върни се в “Ливърпул”