Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
И тука не става въпрос за това ,че футболиста не иска....той си го каза в прав текст ,че иска при нас ааааа бесен съм!!!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
А вие обмислихте ли варианта, че чакат представянето на Сисоко, защото може да го представят заедно с друг футболист

-
suareshampion
Mar70 написа:А вие обмислихте ли варианта, че чакат представянето на Сисоко, защото може да го представят заедно с друг футболист![]()
представен е вече
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Mar70 написа:А вие обмислихте ли варианта, че чакат представянето на Сисоко, защото може да го представят заедно с друг футболист![]()
представен е вече
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ho-signing
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Али Сисоко взе номер 20, 13 18 и 19 са свободни , тамън за дефанзивен халф плеймейкър и крило ;Д
Ясно е,че няма да вземем Вилиан,най много още някой анонимник от някой отбор завършил под 10 място,както и да е.
Дано някак Роджърс ни набута в Топ4 и Суарес,Коутиньо,Стъридж и Джерард да направят сезоните на живота си....
Дано някак Роджърс ни набута в Топ4 и Суарес,Коутиньо,Стъридж и Джерард да направят сезоните на живота си....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- superspiro
- Контакти:
Поне него го взехме.Пак казвам,Вилиан ни го отмъкнаха, сега просто трябва възможно най-бързо да намерим някой друг и този път да го привлечем,защото не остана време.Да вземем Пападополус/Сако(ако изпуснем и двамата ще се ядосам) .
Обаче да стоим далече от Синклеър,щото ако вземем това доказано менте ще се ядосам ама много.
Обаче да стоим далече от Синклеър,щото ако вземем това доказано менте ще се ядосам ама много.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Остана Бен Арфа първоначалното ми желание просто ще се съгласи и ще го купим само да пратим оферта дразна се, че Тотнъм постоянно ни взимат целите исках Вилиам, но не бях 100 % убеден в качествата му все пак сега ще мога да го гледам по-сериозно, защото следа Висшата лига най-много еми поне честит 5-ти трансфер Али Сисоко взехме един от 3-мата който исках сега остава Сако който иска в Милан и Бен Арфа. Задължително трябва да се вземе крило до края пари има ама играчи не остават добри ....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Абе вие съвсем изпушихте всичките
Как почнахте да зачерквате сезона,щото изтървахме невероятния бразилец
Вярно,че въпроса е принципен,ама явно собствениците държат на техните принципи,да не се наддава(след като поизгоряха с някой лев 2011г.
) а не на вашите,че трябва да счупим парата в масата.На нас ни трябва дясно крило-Арда Туран за мен е мнг по-добър на въпросната позиция,по-евтин е и е на 26(мислх че гони 30така преди да проверя)Е него не са го загънали с одяло на Ливърпул
,ама може да свърши въпросната работа.Стига сте се излагали с излишни истерии.А за тях сте си виновни самички-как не се научихте,че докато не излезе снимка с екипа-няма "сигурен" трансфер и няма нужда от излишна еуфория.Допреди 4 дена никой не беше споменал за Вилиян,но след него и потоп...Аре стегнете се,да не ви пратя треньора и да въртите обиколки до припадък

- TEDIMAR99
- Контакти:
_513X387.jpg)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]