Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за LFC
Как правите изводи май месец като предстои Копа Америка, Купата на Африка и после цяла есен има игра

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Еми Меси, ако не направи нещо впечатляващо на Копа Америка просто да забрави за ЗТ.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- KOPScousers
- Контакти:
Tiberius написа:Еми Меси, ако не направи нещо впечатляващо на Копа Америка просто да забрави за ЗТ.
То с този състав на Аржентина ще трябва не просто да впечатли, а да направи някакво чудо. Не знам, може пък и да ни изненадат тия анонимници, но нещо не ми се вярва.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Tiberius написа:Еми Меси, ако не направи нещо впечатляващо на Копа Америка просто да забрави за ЗТ.
На този етап е рано да се правят изводи има много мачове и турнири. Има финал в ШЛ + Копа Америка + Купата на Африка + цял полусезон в първенствата от септември. Аз в момента не виждам някой да се откроява пред него, може би само Ван Дайк заслужава повече, но е ясно, че на защитник няма да я дадат.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- KOPScousers
- Контакти:
kingofpop написа:Tiberius написа:Еми Меси, ако не направи нещо впечатляващо на Копа Америка просто да забрави за ЗТ.
На този етап е рано да се правят изводи има много мачове и турнири. Има финал в ШЛ + Копа Америка + Купата на Африка + цял полусезон в първенствата от септември. Аз в момента не виждам някой да се откроява пред него, може би само Ван Дайк заслужава повече, но е ясно, че на защитник няма да я дадат.
Е тя Купата на Африка каква роля играе в случая? Само Мане и Салах могат да се намесят и донякъде Обамеянг, но Салах направи доста по-слаб сезон за стандартите, които постави през миналия. Според мен ЗТ трябва да се дава за сезон, а не за календарна година - Салах е живият пример. Ако бяхме взели ШЛ миналия сезон, просто щяха да са престъпници, ако не му я бяха дали.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
E аре сега, хич не изглежда добре Аладин със златна топка и на церемонията да се появи с онзи чаршаф дето му е жена
Ван Дайкчо най-добре.
Ван Дайкчо най-добре.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Liverpool_EC
- Контакти:
KOPScousers написа: Салах направи доста по-слаб сезон за стандартите, които постави през миналия.
Ама Меси викаш със златен сезон на фона на предните му 10г
kingofpop написа:Как правите изводи май месец като предстои Копа Америка, Купата на Африка и после цяла есен има игра![]()
![]()
След насирането срещу Валенсия, Меси трябва да ги спечели и двата, за да не изглежда пак подарена тази смешна награда изгубила всякаква тежест от мноооого отдавна. Самия факт, че ти сам написа, че "Ван Дайк я заслужава повече, ама на защитник няма да я дават" трябва да ти говори за каква глупава награда става въпрос. Отдавна трябваше да направят, да се връчва една накрая на кариерата за "цялостно творчество" и толкова.
- KOPScousers
- Контакти:
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа: Салах направи доста по-слаб сезон за стандартите, които постави през миналия.
Ама Меси викаш със златен сезон на фона на предните му 10г
Е той Меси за последните 10г. само в половината от тях е вкарал повече, отколкото е вкарал този сезон, 2 от които е вкарал съответно 3 (16/17) и 2 (10/11) гола повече в сравнение с тазгодишните 51. Другите два също не са чак толкова далеч - 60 през 12/13 и 58 през 14/15. Историческият сезон 11/12 със 73-те гола си е ненадминат и може би няма да бъде надминат в близките 100 години. Поне не до следващия Меси.
Аз затова казах, че няма да се разсърдя на евентуална ЗТ за Меси. Сам казваш, че и без това стойността на това отличие далеч не е каквато беше едно време. Просто Барса са с една Ла Лига в конкуренцията на изтръпналия Реал и най-слабия Атлетико за последните 6-7 години, а ако вземем ШЛ, то сезонът на Ван Дайк в никакъв случай не би бил по-лош. Като добавим и 6-те му гола и 4-те асистенции от този сезон, нещата стават още по-добри в полза на безспорния MVP сред защитниците този сезон. Дай Боже всеки му ЦЗ, който да е абсолютно непробиваем в защита и да има участие в 10 гола за сезона... досега.
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа: Салах направи доста по-слаб сезон за стандартите, които постави през миналия.
Ама Меси викаш със златен сезон на фона на предните му 10гkingofpop написа:Как правите изводи май месец като предстои Копа Америка, Купата на Африка и после цяла есен има игра![]()
![]()
След насирането срещу Валенсия, Меси трябва да ги спечели и двата, за да не изглежда пак подарена тази смешна награда изгубила всякаква тежест от мноооого отдавна. Самия факт, че ти сам написа, че "Ван Дайк я заслужава повече, ама на защитник няма да я дават" трябва да ти говори за каква глупава награда става въпрос. Отдавна трябваше да направят, да се връчва една накрая на кариерата за "цялостно творчество" и толкова.
е чак насиране.....аз не казвам, че той я заслужава най-много. Но все пак той вкара гол на финала, срещу вас също вкара 2 и на реванша изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря. Мисля, че си свърши работата отлично. Това, че треньорът ни е неадекватен и се нарахме в защита той каква вина има. Мисълта ми е, че не може той да се обвинява за отпадането от вас.
Според мен Стрълинг заслужава да е в тройката, колкото и да ви/ми е неприятен, пичът вкара безброй важни голове и поведе Сити към требъла. Дори и в ШЛ вкара доста важни голове, въпреки че отпаднаха на 1/4
За мен засега тройката трябва да е Мес/ВВД/Стърлинг, но кой ни пита
- Liverpool_EC
- Контакти:
kingofpop написа:
е чак насиране.....аз не казвам, че той я заслужава най-много. Но все пак той вкара гол на финала, срещу вас също вкара 2 и на реванша изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря. Мисля, че си свърши работата отлично. Това, че треньорът ни е неадекватен и се нарахме в защита той каква вина има. Мисълта ми е, че не може той да се обвинява за отпадането от вас.
Според мен Стрълинг заслужава да е в тройката, колкото и да ви/ми е неприятен, пичът вкара безброй важни голове и поведе Сити към требъла. Дори и в ШЛ вкара доста важни голове, въпреки че отпаднаха на 1/4
За мен засега тройката трябва да е Мес/ВВД/Стърлинг, но кой ни пита![]()
"изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря"
Стърлинг може и да е в двойката, стига да не е първи, което е налудничаво и само човек с твоите критерии може да си го помисли.
То затова и никой не те пита, иначе щеше да е даже по-смешна отколкото е, тази награда.
Меси е единствения, който може да намаже с Копа Америка, ако не успее-октомври и ноември ще се реши, защото всички ще са забравили какво е било по-рано през годината.
Суарез за Оскарите ли ще го пробутваш, при положение, че е шампион на Примера, вкарал е голове, а не е в 3ката за ЗТ