Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот kingofpop » 22 май 2019 23:25

Soulen написа:Ако Ливърпул спечели финала, би трябвало ВВД да вземе топчето, освен ако не направи някоя издънка на него. Ако Тотнъм спечели, най-вероятно я взима Меси, защото няма играч на картофите, дето да я заслужава. Реално тройката за мен е ВВД, Меси и Мане, като последния, ако избухне с някой хеттрик може и да я вземе.

Това сериозно ли го мислиш ????

Аз не мога да си представя как ще дадат ЗТ на Мане при неговата визия, честно. Харесвам го като играч, но ЗТ отдавна е маркетингова награда, въпреки че по-грозен от Модрич и да искаш няма как да си, щом той я спечели може и Мане :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 май 2019 00:53

gacobacov написа:
Thsmith написа:
gacobacov написа:
Thsmith написа:Какво е точно? Състезание по надподаване? Колко дузпи хвана Меси или колко шпагата направи? Или пък колко гола изработи Канаваро?
Футбола е отборна игра, а не индивидуален спорт. Различните позиции имат различна роля и различни качества и всяка е еднакво важна за даден отбор. Триумфът на даден играч се изразява в това да превърне качествата си и играта, която демонстрира в резултати постигащи целите на отбора. Лидерът, най важния играч на отбора, който успее да триумфира през настоящата година е постигнал това и заслужава да получи най-голямата награда за годината.

Радващо е, че отново Франс футбол дава наградата и се надявам да се върнат към традициите от преди обединяването на наградите с Фифа. Тогава именно така се печелеше топчето, както казах по горе. Точно и заради това играчи като Канаваро напълно заслужиха златната топка през съответната година. Не защото играеха много добре на 21 или защото бяха големи техници, а защото успяха да донесат най-големия трофей на отбора си.

Всъщност когато Франс футбол даваха наградата, от големите трофеи имаше значение само световното, а ШЛ беше тотално отсвирена :lol:
Даже ако направя разбивки на всичките носители на ЗТ от Канаваро назад до първите ми спомени, тезата ти директно изтича в канала :lol:
2005 - Роналдиньо - отпада на 1/8 финал в ШЛ
2004 - Шевченко - отпада на 1/4 финал 'пребит като куче' 0:4 от Депортиво изобщо не участва на Европейското
2003 - Недвед - Юве губи финала, а Недвед дори не играе в него
2002 - Роналдо - световен шампион, тука ясно, но за световното казахме
2001 - Оуен - дори не играе в ШЛ но пък за сметка на това печели "най-големите трофеи" купа на Уефа, Фа къп и Карлинг
2000 - Фиго - отпада на 1/2 финали в ШЛ и Европейското, не печели нито един трофей през годината
1999 - Ривалдо - отпада в групите на ШЛ :lol:
1998 - Зидан - Световен шампион
1997 - Роналдо - въобще не играе ШЛ
1996 - Замер - Европейски шампион (никой от победителя в ШЛ Юве не в тройката)
1995 - Джордж Уеа - отпада на полуфинал в ШЛ
1994 - Стоичков - 'пребит като куче' на финала 0:4 от Милан , полуфинал на световно и голмайстор, е нямаше как да я спечели Ромарио по тогавашните правила, обаче Малдини взима ШЛ и играе финал на световно, ама не я печели
1993 - Баджо - не играе в ШЛ и не печели нито един трофей през годината :lol: (отново никой от носителя на ШЛ не е в тройката)
1992 - Ван Бастен - не играе в ШЛ (тогава КЕШ), проваля Холандия на Европейското, Стоичков печели КЕШ, но е втори
1991 - Папен - губи финала, победителя от Цървена Звезда Деян Савичевич е втори

Значи от 15 носителя на ЗТ преди Канаваро, само 3-ма са печелили така наречените големи трофеи в същата година :lol:
Като ти се води безсмислен спор от комплексарски подбуди към конкретен аржентински футболист (а.к.а. най-великия футболист на 21 век), поне се подготви по-добре, че да не е толкова излагационно положението

Чакай сега. Първо да почнем от зад. Кой води спор за най-великия футболист на 21 век? Според мен говорихме за Меси и Ван Дайк. Ако ти се води спор, определено аз съм човека. Можем да говорим с години.
И много добре съм си подготвен.

Ван Бастен - Топка - ШЛ(2)
Лотар Матеус - Топка - Световно
Папен - Топка - Финал ШЛ
Ван Бастен - Топка - ШЛ
Баджо - Топка - КНК
Кюрда - Топка, финал в ШЛ и 4 то място на световно с държава без никакви успехи
Уеа - Изключение, вероятно и по политически причини
Замер - Шампион на Европа
Роналдо - КНК
Зидан - Световно
Ривалдо - изкл
Фиго - изкл (скандално на мястото на Шампиона на Европа - Зидан)
Оуен - 5 купи, вкл УЕФА
Роналдо - Световно
Недвед - замъкна Юве до финала, макар по скоро да беше годината на Шевченко. Те си го компенсираха следващата. И тн и тн.

Има изключения потвърждаващи правилото, но те са изключения.

Какво изключения от правилото бе, давам ти 15 човека поред, от които 12 не са спечелили голям трофей, какво изключение, кви 5 лв :lol: Или си формулирай тезите като възрастен, а не като 12 годишен или спри да се излагаш
КНК не е голям трофей само за сведение, дори не е нивото на Лига Европа, доста странно да се използва като аргумент от същия човек, който предишната страница е написал това :lol:
Thsmith написа:Финал на провалилите се отбори/неудачници/ в купата на УЕФА и суперкупа, брей! Ами Ютд спечели Къмюнити Шийлд, суперкупата на най силното първенство. Дай някой от тях да я вземе? Или някой от Байерн? :lol:
ШЛ е най голямата клубна реализация за даден обор през годината. Световното е националната реализация. Най-нормалното нещо е да спечели някой, който е триумфирал в съответното състезание, а не някой който са го били като куче. Без значение дали е отпаднал от Рома, някакви Азери ли нещо подобно или едвам да минеш групите на световното.

Меси прави 100 пъти по-силен сезон от всичките 12 футболиста които са печелили ЗТ без "най-големия трофей". Толкова по въпроса.

Иначе трудно някой който използва епитети тип "кюрда" може да бъде взиман насериозно, че е адекватен и въобще подготвен по каквато и да е тема ;)

Аз много добре съм си формулирал тезата, включително съм ти дал списък. Ако ти имаш проблем с разбирането, твоя работа. Не аз дрънкам глупости и се опитват да преписвам на меси разни прозвища за най-добър за века и тн, излгацията е на твоя сметка.

Нз колко си годишен, но пишеш глупост след глупост. Преди време формата на турнирите и броя на участващите отбори бе различен, както и регламента. КНК си беше доста силен турнир на елиминационен принцип. Нищо общо със спартакиадата лига европа, чиято единствена привлекателност е да те вкара в ШЛ през задната врата. Прави разлика между спартакиада в днещно време, когато всички сериозни отбори играят в ШЛ и КНК преди 20-30 години.

--
Можеше да е вярно... ако на първи играеше на финала, а не зяпаше по ТВ.
Сезонът му не се отличава с нищо от този на Роналдо. И както е нелепо Роналдо да получи топката тази година, още по нелепо е да я получи и дребния.

пп Ако ти е неприятно да се назовават нещата с истинските им имена и определения...сори. Можеш да се оплачеш на арменския поп.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 май 2019 02:24

Thsmith написа:
gacobacov написа:
Thsmith написа:
gacobacov написа:
Thsmith написа:Какво е точно? Състезание по надподаване? Колко дузпи хвана Меси или колко шпагата направи? Или пък колко гола изработи Канаваро?
Футбола е отборна игра, а не индивидуален спорт. Различните позиции имат различна роля и различни качества и всяка е еднакво важна за даден отбор. Триумфът на даден играч се изразява в това да превърне качествата си и играта, която демонстрира в резултати постигащи целите на отбора. Лидерът, най важния играч на отбора, който успее да триумфира през настоящата година е постигнал това и заслужава да получи най-голямата награда за годината.

Радващо е, че отново Франс футбол дава наградата и се надявам да се върнат към традициите от преди обединяването на наградите с Фифа. Тогава именно така се печелеше топчето, както казах по горе. Точно и заради това играчи като Канаваро напълно заслужиха златната топка през съответната година. Не защото играеха много добре на 21 или защото бяха големи техници, а защото успяха да донесат най-големия трофей на отбора си.

Всъщност когато Франс футбол даваха наградата, от големите трофеи имаше значение само световното, а ШЛ беше тотално отсвирена :lol:
Даже ако направя разбивки на всичките носители на ЗТ от Канаваро назад до първите ми спомени, тезата ти директно изтича в канала :lol:
2005 - Роналдиньо - отпада на 1/8 финал в ШЛ
2004 - Шевченко - отпада на 1/4 финал 'пребит като куче' 0:4 от Депортиво изобщо не участва на Европейското
2003 - Недвед - Юве губи финала, а Недвед дори не играе в него
2002 - Роналдо - световен шампион, тука ясно, но за световното казахме
2001 - Оуен - дори не играе в ШЛ но пък за сметка на това печели "най-големите трофеи" купа на Уефа, Фа къп и Карлинг
2000 - Фиго - отпада на 1/2 финали в ШЛ и Европейското, не печели нито един трофей през годината
1999 - Ривалдо - отпада в групите на ШЛ :lol:
1998 - Зидан - Световен шампион
1997 - Роналдо - въобще не играе ШЛ
1996 - Замер - Европейски шампион (никой от победителя в ШЛ Юве не в тройката)
1995 - Джордж Уеа - отпада на полуфинал в ШЛ
1994 - Стоичков - 'пребит като куче' на финала 0:4 от Милан , полуфинал на световно и голмайстор, е нямаше как да я спечели Ромарио по тогавашните правила, обаче Малдини взима ШЛ и играе финал на световно, ама не я печели
1993 - Баджо - не играе в ШЛ и не печели нито един трофей през годината :lol: (отново никой от носителя на ШЛ не е в тройката)
1992 - Ван Бастен - не играе в ШЛ (тогава КЕШ), проваля Холандия на Европейското, Стоичков печели КЕШ, но е втори
1991 - Папен - губи финала, победителя от Цървена Звезда Деян Савичевич е втори

Значи от 15 носителя на ЗТ преди Канаваро, само 3-ма са печелили така наречените големи трофеи в същата година :lol:
Като ти се води безсмислен спор от комплексарски подбуди към конкретен аржентински футболист (а.к.а. най-великия футболист на 21 век), поне се подготви по-добре, че да не е толкова излагационно положението

Чакай сега. Първо да почнем от зад. Кой води спор за най-великия футболист на 21 век? Според мен говорихме за Меси и Ван Дайк. Ако ти се води спор, определено аз съм човека. Можем да говорим с години.
И много добре съм си подготвен.

Ван Бастен - Топка - ШЛ(2)
Лотар Матеус - Топка - Световно
Папен - Топка - Финал ШЛ
Ван Бастен - Топка - ШЛ
Баджо - Топка - КНК
Кюрда - Топка, финал в ШЛ и 4 то място на световно с държава без никакви успехи
Уеа - Изключение, вероятно и по политически причини
Замер - Шампион на Европа
Роналдо - КНК
Зидан - Световно
Ривалдо - изкл
Фиго - изкл (скандално на мястото на Шампиона на Европа - Зидан)
Оуен - 5 купи, вкл УЕФА
Роналдо - Световно
Недвед - замъкна Юве до финала, макар по скоро да беше годината на Шевченко. Те си го компенсираха следващата. И тн и тн.

Има изключения потвърждаващи правилото, но те са изключения.

Какво изключения от правилото бе, давам ти 15 човека поред, от които 12 не са спечелили голям трофей, какво изключение, кви 5 лв :lol: Или си формулирай тезите като възрастен, а не като 12 годишен или спри да се излагаш
КНК не е голям трофей само за сведение, дори не е нивото на Лига Европа, доста странно да се използва като аргумент от същия човек, който предишната страница е написал това :lol:
Thsmith написа:Финал на провалилите се отбори/неудачници/ в купата на УЕФА и суперкупа, брей! Ами Ютд спечели Къмюнити Шийлд, суперкупата на най силното първенство. Дай някой от тях да я вземе? Или някой от Байерн?
ШЛ е най голямата клубна реализация за даден обор през годината. Световното е националната реализация. Най-нормалното нещо е да спечели някой, който е триумфирал в съответното състезание, а не някой който са го били като куче. Без значение дали е отпаднал от Рома, някакви Азери ли нещо подобно или едвам да минеш групите на световното.

Меси прави 100 пъти по-силен сезон от всичките 12 футболиста които са печелили ЗТ без "най-големия трофей". Толкова по въпроса.

Иначе трудно някой който използва епитети тип "кюрда" може да бъде взиман насериозно, че е адекватен и въобще подготвен по каквато и да е тема ;)

Аз много добре съм си формулирал тезата, включително съм ти дал списък. Ако ти имаш проблем с разбирането, твоя работа. Не аз дрънкам глупости и се опитват да преписвам на меси разни прозвища за най-добър за века и тн, излгацията е на твоя сметка.

Нз колко си годишен, но пишеш глупост след глупост. Преди време формата на турнирите и броя на участващите отбори бе различен, както и регламента. КНК си беше доста силен турнир на елиминационен принцип. Нищо общо със спартакиадата лига европа, чиято единствена привлекателност е да те вкара в ШЛ през задната врата. Прави разлика между спартакиада в днещно време, когато всички сериозни отбори играят в ШЛ и КНК преди 20-30 години.

--
Можеше да е вярно... ако на първи играеше на финала, а не зяпаше по ТВ.
Сезонът му не се отличава с нищо от този на Роналдо. И както е нелепо Роналдо да получи топката тази година, още по нелепо е да я получи и дребния.

пп Ако ти е неприятно да се назовават нещата с истинските им имена и определения...сори. Можеш да се оплачеш на арменския поп.

:lol: :lol:

Тук има ли още ония годишни номинации за вицове на годината ?

Единият има 50 гола и 19 асистении и донесе поне 15 точки собственоръчно в Ла Лига на отбора си в куп важни мачове. Отделно вкара 2 гола на 1/4 финала в ШЛ и 2 на полуфинала и много добре знаеш, че само заради полуадекватния си тренер няма да играе на финал в ШЛ. Другият има 26 гола и 10 асистенции в най-ясното първенство и освен с двата гола срещу Атлети едва ли някой с друго ще го запомни тоя сезон.

Не те ли е срам да казваш, че сезоните им по нищо не се различават ?

Лично според мен това ще е една от най-заслужилите ЗТ на Меси, човекът буквално САМ спечели Ла Лига, реши 1/4 финала в ШЛ и почти реши 1/2 финала в ШЛ, това че не е вкарал на Анфийлд и защитата и тренера допуснаха 4 гола не го прави виновен.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 23 май 2019 02:59

Thsmith ще се оплача на арменския поп, след като ти му се оплачеш за 6-тата ЗТ на Меси :lol: Може също да му напишеш и писмо с молба да върне най-великия турнир КНК :lol:

Честно, вече и плоскоземците не ми се струват безнадежден случай, винаги можело и по-зле :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 май 2019 04:03

kingofpop написа:

Единият има 50 гола и 19 асистении и донесе поне 15 точки собственоръчно в Ла Лига на отбора си в куп важни мачове. Отделно вкара 2 гола на 1/4 финала в ШЛ и 2 на полуфинала и много добре знаеш, че само заради полуадекватния си тренер няма да играе на финал в ШЛ. Другият има 26 гола и 10 асистенции в най-ясното първенство и освен с двата гола срещу Атлети едва ли някой с друго ще го запомни тоя сезон.

Лично според мен това ще е една от най-заслужилите ЗТ на Меси, човекът буквално САМ спечели Ла Лига, реши 1/4 финала в ШЛ и почти реши 1/2 финала в ШЛ, това че не е вкарал на Анфийлд и защитата и тренера допуснаха 4 гола не го прави виновен.

Абе аз от куртоазия казвам, че са равни. Иначе ще скочиш до тавана ако кажа реално мнението си.
При всички положения при жабарите голове се вкарват доста по-трудно, а Юве и Барса щяха да си станат шампиони и без тях. Реално в ШЛ единия относително сам отстрани атлетико и направи всичко възможно да избута Юве напред, другия се покри тотално. С какви очи изобщо говориш?
Ама какво ли питам... то и миналата година беше същия филм и същото покриване и пак ги говорехте същите.

пп Валверде е първия ви свестен треньор от поне 15 години.

Това би била почти толкова скандална топка, като при избутването на Шнайдер. За щастие едва ли ще се стигне до такъв скандал.

gacobacov написа:Thsmith ще се оплача на арменския поп, след като ти му се оплачеш за 6-тата ЗТ на Меси :lol: Може също да му напишеш и писмо с молба да върне най-великия турнир КНК :lol:

Това като зави зад първия ъгъл и стигна до щанда за научна фантастика ли е? :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 май 2019 04:29

Thsmith написа:
kingofpop написа:

Абе аз от куртоазия казвам, че са равни. Иначе ще скочиш до тавана ако кажа реално мнението си.
При всички положения при жабарите голове се вкарват доста по-трудно, а Юве и Барса щяха да си станат шампиони и без тях. Реално в ШЛ единия относително сам отстрани атлетико и направи всичко възможно да избута Юве напред, другия се покри тотално. С какви очи изобщо говориш?
Ама какво ли питам... то и миналата година беше същия филм и същото покриване и пак ги говорехте същите.

пп Валверде е първия ви свестен треньор от поне 15 години.
Това би била почти толкова скандална топка, като при избутването на Шнайдер. За щастие едва ли ще се стигне до такъв скандал.

gacobacov написа:Thsmith ще се оплача на арменския поп, след като ти му се оплачеш за 6-тата ЗТ на Меси :lol: Може също да му напишеш и писмо с молба да върне най-великия турнир КНК :lol:

Това като зави зад първия ъгъл и стигна до щанда за научна фантастика ли е? :lol:

Мисля, че си на доста тежки наркотици :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 май 2019 04:34

kingofpop написа:
Мисля :mrgreen:

Недей се мъчи по-добре.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 май 2019 04:44

Thsmith написа:
kingofpop написа:
Мисля :mrgreen:

Недей се мъчи по-добре.

е кво да не се мъча, викаш, че в Италия се вкарват голове по-трудно, ШИБАНИЯ Куайлярела на 37 години има 27 гола :mrgreen: :mrgreen: Ди Натале и до 38 си вкарваше по 25 гола на сезон. Сметни ако играе там Меси колко ще вкара с тия бездарни отбори. Точно в Италия отборите са най-слаби от водещите първенства и най-лесно се вкарват голове. Просто, освен Юве, няма друг добър отбор, дето да доминира и да бележи. Че той Игуаин вкарваше по 30 гола на сезон. :mrgreen: :mrgreen:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 май 2019 05:01

Той май си мисли, че това е Калчото от преди 15-20 години

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 май 2019 20:32

Честно, вече и плоскоземците не ми се струват безнадежден случай, винаги можело и по-зле :lol:

Никой няма да се разсърди и да се оплаква от евентуална ЗТ за Меси. Факт е, че без него Барса нямаше да стане шампион този сезон, и че е далеч най-важният футболист на отбора, но има и други, които отговарят на тези критерии. Пък и щом дадоха ЗТ на Модрич заради двата му гола на СП, пък макар и да игра финал, спечелената ШЛ и 3-тото място на Реал в Ла Лига далеч зад шампиона, защо евентуална титла на Ван Дайк в ШЛ и 97т. във ВЛ да не му я донесат? Топ 3 за мен през този сезон са Меси, Ван Дайк и Стърлинг, който и да я спечели, няма да имам претенции. Дано все пак не е цигането. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”