За полягването на МЮ се изписаха фермани, то не бяха "фрази" на Фъргюсън и какво ли още не. Айде де ги видя сега, след тоя резил, как ще излязат на Трафорд и ще подтичват като на Софийския маратон, пред техните фенове. Сигурно ще ги убият с камъни.
Накрая май ще стане така, че да се хвърлят на смърт в тоя мач със Сити, щат не щат. Е ясно е, че може и да не могат да спрат Сити по чисто футболни причини, ама да ми разтягат локуми разни фенове на Барса, как всички били на ясно, че ще им пуснат, "айде нема нужда".
Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
kircho_baretata
- Контакти:
- slash1912
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Пичове,не знам колко от вас ходят на стадиона и колко са присъствали на градско дерби.От собствен опит (колкото и да е смешно да сравнявам Пловдивското дерби с Манчестърското) мога да ви кажа,че моментна форма,предишни резултати и класиране не играят в тези мачове.Победата се кове с мотивация,раздаване и логиката по-добрия отбор печели не излиза доста често.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- insaneboy1
- Контакти:
Но когато публиката ти иска да загубиш какво правиш?
А и юнайтед не показват мн мотивация да им дреме.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
kircho_baretata написа:За полягването на МЮ се изписаха фермани, то не бяха "фрази" на Фъргюсън и какво ли още не. Айде де ги видя сега, след тоя резил, как ще излязат на Трафорд и ще подтичват като на Софийския маратон, пред техните фенове. Сигурно ще ги убият с камъни.
Накрая май ще стане така, че да се хвърлят на смърт в тоя мач със Сити, щат не щат. Е ясно е, че може и да не могат да спрат Сити по чисто футболни причини, ама да ми разтягат локуми разни фенове на Барса, как всички били на ясно, че ще им пуснат, "айде нема нужда".
добре де, не те ли е срам да го пишеш това след като вие точно така подтичвахте и се подхлъзвахте нарочно в мача с Челси преди няколко години ? явно не знаеш, че всичко се връща в този живот
и преди да сте ме нападнали аз май предпочитам вие да станете шампиони, прото не мисля, че ще се случи, а не че предпочитам Сити...ще поживеем и ще видим
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- slash1912
- Контакти:
insaneboy1 написа:Но когато публиката ти иска да загубиш какво правиш?А и юнайтед не показват мн мотивация да им дреме.
А публиката дали иска да губят?Не става въпрос за тая пред телевизора и форума,а онази на стадиона.Щото аз не съм сигурен за неща,от които съм на 2000 километра.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
kingofpop написа:kircho_baretata написа:За полягването на МЮ се изписаха фермани, то не бяха "фрази" на Фъргюсън и какво ли още не. Айде де ги видя сега, след тоя резил, как ще излязат на Трафорд и ще подтичват като на Софийския маратон, пред техните фенове. Сигурно ще ги убият с камъни.
добре де, не те ли е срам да го пишеш това след като вие точно така подтичвахте и се подхлъзвахте нарочно в мача с Челси преди няколко години ? явно не знаеш, че всичко се връща в този живот![]()
и преди да сте ме нападнали аз май предпочитам вие да станете шампиони, прото не мисля, че ще се случи, а не че предпочитам Сити...ще поживеем и ще видим
Личи си,че английския футбол ти е далечно и неразбираемо понятие.На мача с подхлъзването загубихме титлата,там ли сме пускали?
- cskarcheto92
- Контакти:
insaneboy1 написа:Но когато публиката ти иска да загубиш какво правиш?А и юнайтед не показват мн мотивация да им дреме.
Само олигофрени ще искат отбора им да загуби, защото трябва да направят мръсно на вечният съперник.Особено, когато това поставя на карта не само този, но и следващ сезон.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Тия глупости само сред пишман феновете в БГ се срещат. Аз миналата седмица бях на по бира с човек, който е фен на Юнайтед от преди да си се родил (вероятно). Говорихме си за мача с Барса и знайш какво рече? "Вън сме, очакваше се, оттук-нататък съм за... Ливърпул. И в ДВАТА турнира!" Пък вие си говорете какво искала публиката им...
Пак ще кажа, това че Маймуньо, Бойлера и заводската им защита няма да легнат, не значи, че няма да паднат. Но това е Юнайтед, не камиларски керван. И на 15-то място да са - ще играят. Колкото могат. Да не говорим, че топ4 им е жизнено важен, не само за догодина, а за перспективата в следващите поне 5. И борбата ще е до последно.
slash1912 написа:kingofpop написа:kircho_baretata написа:За полягването на МЮ се изписаха фермани, то не бяха "фрази" на Фъргюсън и какво ли още не. Айде де ги видя сега, след тоя резил, как ще излязат на Трафорд и ще подтичват като на Софийския маратон, пред техните фенове. Сигурно ще ги убият с камъни.
добре де, не те ли е срам да го пишеш това след като вие точно така подтичвахте и се подхлъзвахте нарочно в мача с Челси преди няколко години ? явно не знаеш, че всичко се връща в този живот![]()
Личи си,че английския футбол ти е далечно и неразбираемо понятие.На мача с подхлъзването загубихме титлата,там ли сме пускали?
много добре знаеш, че говоря за мача, в който Стиви подаде оня пас на Дрогба, а "подтичване" и "подхлъзване" ги изпозлвам за да дам еквивалент на неговия израз "ще подтичват като на Софийския маратон", не е нужно да се правиш на разсеян
сега гледам, че пичът отгоре е написал "Софийския маратон" даже с главна буква, че даже и е сложил запетайка пред "пред"
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ама Клоп май наистина чете форума, днес се е обърнал към няколкото ни фена, които намират смисъл в този клуб само, ако им се връчи ваза
Офтопик:
Последна промяна от Liverpool_EC на 21 апр 2019 23:47, променено общо 1 път.