john barnes написа:Вратарския екип е много як,червената не е лоша. Ше видим и резервните екипи как ше изглеждат.
Дано са жълти.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:Вратарския екип е много як,червената не е лоша. Ше видим и резервните екипи как ше изглеждат.
SgtLiberty написа:john barnes написа:Вратарския екип е много як,червената не е лоша. Ше видим и резервните екипи как ше изглеждат.
Дано са жълти.
slash1912 написа:SgtLiberty написа:john barnes написа:Вратарския екип е много як,червената не е лоша. Ше видим и резервните екипи как ше изглеждат.
Дано са жълти.
И аз съм за жълти екипи

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Сити не си губят времето. Дано изгубят точка докрая, че започва да става все по-малко вероятно...

KOPScousers написа:Сити не си губят времето. Дано изгубят точка докрая, че започва да става все по-малко вероятно...

kadett1 написа:Лошо, отборът, който можеше да вземе точка от Сити взе , че го елиминира в ШЛ. Още тогава бях сигурен , че днес няма да могат да вземат нещо от мача. Юнайтед пък и да искат, не могат и днес май умират последните надежди някой друг да ни свърши работата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост