Real написа:Liverpool_EC написа: А на мен няколко наивника ми се смеят, че се радвам на финалите с Клоп, от които идват парички за трансфери...и лятото пак ще се почне "янките му дават 200 милиона за трансфери"

Не е наивност, а изключително сбъркана представа за реалността. Като слушам една немалка част от феновете (не само българските), мога да остана с впечатление, че преди Клоп сме печелили ВЛ почти ежегодно, и ШЛ - по 2 на петилетка... И сега, понеже му "отпуснали" 75м. за Върдж и му "взели" Алисон (нищо, че го оставиха два сезона да си ги заработи тия пари със Сака и Миньолета в състава) - длъжен е да печели купи некадърния психопат. Или да си ходи на секундата...
Еми аз казвам наивни за да не стават пак панаири във форума

Ама наистина е потресаващо как някои хора пропускат какво се случваше във футбола последните 10години и какво в Ливърпул. Докато някои отбори си купуваха компютри, ние варяхме компоти

И сребролюбците после му държът сметка. Според тях всичко това трябваше да бъде наваксано за 2г от Клоп с трици и пръдни. 82 милиона за 3г му костваха на Клоп да преобрази отбора от това което пое, до това което е в момента

82 милиона е разликата между тези, които реши да разкара и тези които докара. Това е критерия за пробразяването на един отбор и работата на един трвньор

Междувремено на Евертън (сравнявам ни с тях понеже заедно бяхме в люта битка за 6тото място години наред преди Клоп) им костваше повече за "прогреса", който показват

И за тези 3г смениха 4,5 треньора

Но няколкото сребролюбци са сигурни, че ако махнат Клоп следващия ще е по-голям тактик от него и ще рине требъли с години...