Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Ако продължим искам Барса и малкия Юда да му набием кофата.
май ше се срещаме на полуфиналите
Викам Клопо да отпадне и да се съсредоточи върху ВЛ

Викам Клопо да отпадне и да се съсредоточи върху ВЛ
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- cskarcheto92
- Контакти:
Нещата отиват към финал между нас и Сити
Определено се паднахме с приемлив отбор и ще трябва да се възползваме от това. Една победа с два гола разлика на Анфийлд ще ни осигури голяма доза спокойствие. Не, че Порто са за отписване, но можем да бъдем и съсредоточени и на двата фронта. При друг съперник щеше да е малко по-тежко.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
john barnes
Перфектен жребий...на полуфинал вече няма слаби отбори,нека стигнем дотам и ще му мислим!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
cskarcheto92 написа:Нещата отиват към финал между нас и СитиОпределено се паднахме с приемлив отбор и ще трябва да се възползваме от това. Една победа с два гола разлика на Анфийлд ще ни осигури голяма доза спокойствие. Не, че Порто са за отписване, но можем да бъдем и съсредоточени и на двата фронта. При друг съперник щеше да е малко по-тежко.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- KOPScousers
- Контакти:
Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол.
Все пак да не изпреварваме събитията, в този луд сезон в ШЛ абсолютно всичко е възможно. Юнайтед не са за отписване, а си мисля, че перспективата за полуфинал с нас би ги надъхала дори още повече, дори Тотнъм и Аякс имат своите шансове, колкото и странно да звучи. Колкото до нашия мач, просто не искам да мисля, че Порто могат да ни създадат проблеми.
Все пак да не изпреварваме събитията, в този луд сезон в ШЛ абсолютно всичко е възможно. Юнайтед не са за отписване, а си мисля, че перспективата за полуфинал с нас би ги надъхала дори още повече, дори Тотнъм и Аякс имат своите шансове, колкото и странно да звучи. Колкото до нашия мач, просто не искам да мисля, че Порто могат да ни създадат проблеми.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол.![]()
прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово
- KOPScousers
- Контакти:
kingofpop написа:KOPScousers написа:Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол.![]()
прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово![]()
![]()
![]()
Попе, сам си призна, че най-малко нас искаш. Е, имаш ни. После да не си разочарован, след като пак начерта предварително пътя към финала?
Иначе Сити едва ли ще стигнат финал, Юве и ЦеЕрСедмицата ще ги изпързалят. Пак казвам, домакинствата на реванша ще са много важни и за Юве, и за Ливърпул, ако изобщо някой от тези отбори стигне полуфинала.
Не че се хваля, ама май ако се стигне да играете с нас, ние ще сме най-силния отбор, който срещате този сезон в ШЛ.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:kingofpop написа:KOPScousers написа:Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол.![]()
прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово![]()
Попе, сам си призна, че най-малко нас искаш. Е, имаш ни. После да не си разочарован, след като пак начерта предварително пътя към финала?![]()
Иначе Сити едва ли ще стигнат финал, Юве и ЦеЕрСедмицата ще ги изпързалят. Пак казвам, домакинствата на реванша ще са много важни и за Юве, и за Ливърпул, ако изобщо някой от тези отбори стигне полуфинала.
Не че се хваля, ама май ако се стигне да играете с нас, ние ще сме най-силния отбор, който срещате този сезон в ШЛ. Отдавна чакам този мач и единствено съжалявам, че няма да е на финал и ще трябва да минем през ужаса "Камп Ноу". Все пак спомените от стика за голф и 2007-ма веднага изплуват в съзнанието ми и ме карат да бъда оптимист, никое друго англе не ви е трепало на Кампа.
аз пък се радвам, че сме домакини първия мач в евентуалния 1/2 финал
готини мачове ще са, малко ме тревожи Пике срещу Мане, ама и по-зле е било