Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот plmar » 15 мар 2019 13:26

И аз съм окей с жребието! Торинската мафия чак на финала!
Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 мар 2019 15:13

Ако продължим искам Барса и малкия Юда да му набием кофата.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 мар 2019 15:14

май ше се срещаме на полуфиналите :mrgreen:

Викам Клопо да отпадне и да се съсредоточи върху ВЛ :geek: :geek:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 15 мар 2019 15:42

Нещата отиват към финал между нас и Сити :mrgreen: Определено се паднахме с приемлив отбор и ще трябва да се възползваме от това. Една победа с два гола разлика на Анфийлд ще ни осигури голяма доза спокойствие. Не, че Порто са за отписване, но можем да бъдем и съсредоточени и на двата фронта. При друг съперник щеше да е малко по-тежко.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 мар 2019 17:28

Перфектен жребий...на полуфинал вече няма слаби отбори,нека стигнем дотам и ще му мислим!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 мар 2019 17:54

cskarcheto92 написа:Нещата отиват към финал между нас и Сити :mrgreen: Определено се паднахме с приемлив отбор и ще трябва да се възползваме от това. Една победа с два гола разлика на Анфийлд ще ни осигури голяма доза спокойствие. Не, че Порто са за отписване, но можем да бъдем и съсредоточени и на двата фронта. При друг съперник щеше да е малко по-тежко.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 мар 2019 17:57

Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол. :oops:

Все пак да не изпреварваме събитията, в този луд сезон в ШЛ абсолютно всичко е възможно. Юнайтед не са за отписване, а си мисля, че перспективата за полуфинал с нас би ги надъхала дори още повече, дори Тотнъм и Аякс имат своите шансове, колкото и странно да звучи. Колкото до нашия мач, просто не искам да мисля, че Порто могат да ни създадат проблеми. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 мар 2019 17:59

KOPScousers написа:Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол. :oops:

Все пак да не изпреварваме събитията, в този луд сезон в ШЛ абсолютно всичко е възможно. Юнайтед не са за отписване, а си мисля, че перспективата за полуфинал с нас би ги надъхала дори още повече, дори Тотнъм и Аякс имат своите шансове, колкото и странно да звучи. Колкото до нашия мач, просто не искам да мисля, че Порто могат да ни създадат проблеми. :mrgreen:

прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 мар 2019 18:03

kingofpop написа:
KOPScousers написа:Ман Сити - Юве и Барса - Ливърпул се очертават като най-вероятните полуфинали. Домакинства за Ювентус и Ливърпул на реваншите, които биха били много, много важни за двата отбора. За мен минимална загуба на Камп Ноу няма да е фатална, нито дори с 2 гола разлика, стига да вкараме гол. :oops:

прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Попе, сам си призна, че най-малко нас искаш. Е, имаш ни. После да не си разочарован, след като пак начерта предварително пътя към финала? :mrgreen:

Иначе Сити едва ли ще стигнат финал, Юве и ЦеЕрСедмицата ще ги изпързалят. Пак казвам, домакинствата на реванша ще са много важни и за Юве, и за Ливърпул, ако изобщо някой от тези отбори стигне полуфинала. :lol:

Не че се хваля, ама май ако се стигне да играете с нас, ние ще сме най-силния отбор, който срещате този сезон в ШЛ. :oops: Отдавна чакам този мач и единствено съжалявам, че няма да е на финал и ще трябва да минем през ужаса "Камп Ноу". Все пак спомените от стика за голф и 2007-ма веднага изплуват в съзнанието ми и ме карат да бъда оптимист, никое друго англе не ви е трепало на Кампа. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 мар 2019 18:11

KOPScousers написа:
kingofpop написа:

прав си, всеки може да бие всеки, ама предимството ни е, че вие и Юнайтед малко или много сте концентрирани и върху ВЛ.....Суарез срещу Ван Дайк ще е култово :mrgreen: :mrgreen:

Попе, сам си призна, че най-малко нас искаш. Е, имаш ни. После да не си разочарован, след като пак начерта предварително пътя към финала? :mrgreen:

Иначе Сити едва ли ще стигнат финал, Юве и ЦеЕрСедмицата ще ги изпързалят. Пак казвам, домакинствата на реванша ще са много важни и за Юве, и за Ливърпул, ако изобщо някой от тези отбори стигне полуфинала.

Не че се хваля, ама май ако се стигне да играете с нас, ние ще сме най-силния отбор, който срещате този сезон в ШЛ. Отдавна чакам този мач и единствено съжалявам, че няма да е на финал и ще трябва да минем през ужаса "Камп Ноу". Все пак спомените от стика за голф и 2007-ма веднага изплуват в съзнанието ми и ме карат да бъда оптимист, никое друго англе не ви е трепало на Кампа. 8-)

аз пък се радвам, че сме домакини първия мач в евентуалния 1/2 финал :mrgreen: ама то първо да се стигне до там де....

готини мачове ще са, малко ме тревожи Пике срещу Мане, ама и по-зле е било :mrgreen: Дано пуснете Матип до ВВД, а не Ловрен :mrgreen: на Световното Ловрен се справи перфектно срещу Меси в мача им

Върни се в “Ливърпул”