Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 02 авг 2013 00:17

Незнам ,но тая голова машина ,която исках в Ливърпул ..Бони ги почна яко в Суонзи . Още първи официален и два гола .Тоя ще вкара едни 20 гола тоя сезон ..помнете ми думата.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 02 авг 2013 00:28

liverpool96 написа:Кеф ми прави, че Брендо ни засипва с южноамериканци, които милеят и дават всичко от себе си за играта. Падат си продажници и златотърсачи, но играят със СЪРЦЕ преди всичко, независимо за кой клуб играят. Какво да им гледам на смешните и еднообразни островитяни? Предпочитам ниските, бързи и технични бразилци и аржентинци! ;)

един въпрос- защо си станал фен на АНГЛИЙСКИ отбор тогава? :roll:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 авг 2013 00:35

smart написа:
liverpool96 написа:Кеф ми прави, че Брендо ни засипва с южноамериканци, които милеят и дават всичко от себе си за играта. Падат си продажници и златотърсачи, но играят със СЪРЦЕ преди всичко, независимо за кой клуб играят. Какво да им гледам на смешните и еднообразни островитяни? Предпочитам ниските, бързи и технични бразилци и аржентинци! ;)

Уместен въпрос.
Честно казано,нямам нищо против южноамериканските футболисти,но съм на мнение,че в клуба трябва да има повече британци.
Изображение.....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 авг 2013 00:43

HoUs4oOL написа:
smart написа:

Уместен въпрос.
Честно казано,нямам нищо против южноамериканските футболисти,но съм на мнение,че в клуба трябва да има повече британци.
Изображение.....

Керъл, Даунинг, Хендърсън, Адам не те ли тровиха достатъчно, че искаш още :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 авг 2013 02:03

Изображение

ХАХАХАХХААХАХА :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 авг 2013 09:00

HoUs4oOL написа:
smart написа:

Уместен въпрос.
Изображение.....

Изобщо не е уместен .Първо тогава съм бил на 10 годинки .Второ тогава Ливърпул играеха много по различно от английския футбол .Топката беше свалена на земята . Трето англисйкия футбол тогава имаше много страст и емоция .
Четвърто ..английския национален отбор няма никакви успехи ..това трябва да ви говори много .
Преди бях за тях ,но те си останаха на нивото а останалите държави израстнаха много .
Чужденците ,вдигнаха нивото на английския клубен футбол ..няма какво да се лъжем.
Виждаме ,че красивия футбол го показват южноамериканците ,както и тая част от Европа ,в която имат същата гореща кръв ..Испания ,Португалия..
И най важното ,че във всички печеливши водещи отбори ,играят играчи от тия страни . Най вече за това искам подобни играчи а не английски ,тъй като искам моя отбор да играе красив и печеливш футбол .

В тоя ред на мисли ...изключително много се радвам ,че Джак Робинсън ,няма да има нищо общо с клуба в продължение на една година . :)

По принцип от английските играчи ми харесват само централните защитници . От останалите постове харесвам мнгоо малко играчи .Броят се на пръсти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 02 авг 2013 10:45

[offtopic]
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
smart написа:

Уместен въпрос.
Изображение.....

Изобщо не е уместен .Първо тогава съм бил на 10 годинки....

Ми като не е уместен защо, отговаряш.... :roll: Пък и първо на първо никой, не пита теб! :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 02 авг 2013 11:07

Arsenal legend, Ian Wright advises Luis Suarez to reject Arsenal's approach, and stay at Liverpool. Snort.

"Новите попълнения трябва да имат правилните качества, това е определящ фактор. Разполагаме с пари, за да получим това качество, но ако то липсва, аз няма да харча, само за това да привлека още един футболист. Ние продължаваме упорито да работим над привличането на играчи от такъв тип, който на практика ще ни осигури движение напред", заяви Роджърс.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 02 авг 2013 11:11

Като са некадърници и куци коне бритишите, какво? Да ги налагаме насила ли? Вижда се, че от малки ги осакатяват технически и умствено и крайният продукт в 90% са посредствени играчи като коня, даунинг, адам и т.н., т.е. хора без грам мозък и футболна мисъл. На него му дай да я изхамали напред, пък каквото стане. То затова и младежите им ги бият наред всякакви смешници, а мъжете повече от осминафинал трудно. Аз и не знам за какво спорите, при условие, че в отбора има набор от млади играчи, които са от останалите 10%, които не са унищожени в зародиш. Уиздъм, Стърлинг и Ибе, най-вероятно, ще са хората с най-голям шанс да пробият. Като сложим и Кели, който е в състава от доста време, прибавим и британците Алън, Джонсън, Хендо, Стиви, Стъридж, Даунинг, се оказва, че не са толкова малко бритишите в отбора. Колко британци има в останалите отбори? Според мен е напълно нормално да излезеш с 4-5-6 британеца в състава и останалите да са чужденци. Просто нямат нужните качества за по-голяма бройка. Те британците трудно биха направили добра единадесеторка от цялата лига, а какво остава ние да разчитаме предимно на тях. Жал ме е, че Стиви се занимава още с куция им национален отбор.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 авг 2013 12:20

Днес чета,че сме ударили на камък с Коща,а той щеше да бъде доста класен трансфер.БР казва ,че има пари за трансфери,но това ми звучи познато и от миналата година, а пък и класните играчи ,които можем да вземем доста намаляха.Тук искам да вметна, че Пападополус за мен не е класен трансфер,а е силно надценено момчето,още повече , че се връща след скъсани коленни връзки - помните какъв беше Лукас преди контузията и какъв е сега,нали.Вчера гледах Сити с Байерн и ми се струва , че Сити доста добре са си окомплектовали състава,Челси също,Юнайтед имат инерция от миналите години и така остава борбата за 4 място,но...Тотнъм взеха Солдадо,ще вземат и още с парите от Бейл и имат силен и класен състав.Единствено Тотнъм бихме от топ 6 ,но не ги надиграхме,за разлика от Арсенал,които надиграхме но не победихме.Арсенал все още е загадка,но си мисля, че и те ще напазаруват класа и реално ще сме на 6 място догодина - това е реалността,колкото и да не ни се иска. Относно нашите трансфери - 2 добри трансфера (Миньоле и Аспас), които няма да вдигнат чак толкова много нивото и приказки за някой друг класен трансфер, но лично аз не вярвам.На нула сме относно получени и вложени средства и не виждам обещаните за трансфери 30 милиона да са налични.Остава да чакаме развитието на младите от академията,но то няма да стане толкова бързо.С две думи и тази година ще е нулева,като ще еволюираме бавно.

Върни се в “Ливърпул”