Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:04

KingKenny написа:
john barnes написа:Знаеш ли колко ме интересува дали е прав? Прав не прав, като ми каже "копеленце нещастно" бързо ще легне....това е 39-годшен човек, който претендира за възпитание и интелигентност...той възпитава деца...

ей мишок,не ми казвай кво да пиша...копеленца сте всичките,които подкрепяте ТЪПОТО!!! заради такива лумпени като вас,тоя е начело на клуба и ще ни мъчи бог знае колко време още....ела да се видим очи в очи,че да видим кой ще легне,форумен герой и палячо!

мишок си ти калъф смотан, къде беше когато отбора играеше добре и не вкарваше бе.... що тогава не викаше за махане на Далглиш, що тогава не говореше ? нали си много разбиращ 40 годишен бил държиш се като някой 10 годишен паляк.. Шенкли го е казал не бъде привърженик н аотбора когато побеждава като не можеш да бъдеш когато губи, а ти си точно такъв смешник ей тва щи кажа на тебе болен мозък такъв[/quote]
стига ми цитирай шенкли бе,палячо...стига си живял във 60-те години на 20-ти век.вземи и погледни във 21-ви век кво прави ТЪПОТО със любимия ни отбор...аман от смешници тука в тоя форум!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:06

Копеленца сме така ли? :) Жал ми е за децата дето ще получават възпитанието си от теб...мене кой ме знае жив ли съм...че пък заради мене го държали на работа....а палячото си ти....защото на един 39-годишен човек, кото трябва да се счита за мъдър, интелигентен и възпитан не му приляга да се държи така... :)[/quote]
ти за децата не се притеснявай,гледай ТЪПОТО кво прави със отбора...а как се държа,си е лично моя работа.писна ми на куро най-различни мърши да се подиграват със милионите фенове на ЛИВЪРПУЛ! :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 21 яну 2012 22:07

john barnes написа:стига ми цитирай шенкли бе,палячо...стига си живял във 60-те години на 20-ти век.вземи и погледни във 21-ви век кво прави ТЪПОТО със любимия ни отбор...аман от смешници тука в тоя форум!

Тъпото?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 21 яну 2012 22:07

kadett1 написа:Е,след този мач вече си мисля, че нямаме играчи в средата на терена.Мисля, още,че за тази демодирана игра вина има и Далглиш и си мисля,че той може и да не завърши сезона.Просто, играта ни върви във низходяща линия от април насам.Може би е прав John Barnes ,че явно Кени е далеч от съвременния футбол.Играта ни е безобразна и не виждам никакъв лъч надежда.Може би отново трябва да върнем Бенитес,който имаше и грешни трансфери , но в последните 15 години беше треньора,който постигна наистина успехи - КЕШ, 2 -ро място през 2009 г

Само да вметна... Това е мнение както виждате на пича kadett1, който явно е объркал тая тема с тази за мача с Блекбърн... :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:08

усещаш ли се че ти си най-големия смешник бе ? питах те реди време кой да стане треньор, ти каза дешам, хиднк или клоп. е я ми кажи какво направи дешам в марсилия, хидинк в русия и турция и какво направи за да подобри отбора на Челси изграден преди това от моуриньо айде отговорими да видиш колко ти си добър в защитаването на мнеията ти !?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 21 яну 2012 22:09

gugushito написа:всеки си е набелязал по някой играч и си плюе.... а всъщност като ги гледам как са наредени и какви указания са дадени... май причината е в тренера ,а ??? щом ни бият всякакви измислени отборчета ,съм склонен да си мисля,че не са при нас най -калпавите футболисти,нали ???кои са големите във Фулъм или в Сток или в Болтън ,та правят разликата толкова неприятна ??? И СТИГА СЕ ДЪРЛЯХТЕ КАТО ДЕЦА... ИЗЛАГАТЕ СЕ,ПРОСТО СМЕ АДСКИ ИЗНЕРВЕНИ ОТ СЛАБИТЕ ИГРИ :oops:

Еднообразието ни е проблем , много движение по крилата и после неточно центриране към Керъл , който е покрит от 2-3 защитници и никакъв шанс.Адам е изгубил форма и се видя единствения минус на Енрике (когато има бързо крило срещу него изнемогва).Керъл и Макси няма за какво да ги коментирам.Белами не е на 20 а ние го побъркахме с тези дълги топки ... много слаб мач , дано срещу Сити да не играем така.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:10

OldTrafford написа:
john barnes написа:стига ми цитирай шенкли бе,палячо...стига си живял във 60-те години на 20-ти век.вземи и погледни във 21-ви век кво прави ТЪПОТО със любимия ни отбор...аман от смешници тука в тоя форум!

Тъпото?

така наричаме феновете на Ливърпул своя треньор е тва сме ние ... как да не се смеете ми кажи ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:12

KingKenny написа:усещаш ли се че ти си най-големия смешник бе ? питах те реди време кой да стане треньор, ти каза дешам, хиднк или клоп. е я ми кажи какво направи дешам в марсилия, хидинк в русия и турция и какво направи за да подобри отбора на Челси изграден преди това от моуриньо айде отговорими да видиш колко ти си добър в защитаването на мнеията ти !?

какво направи дешан в марсилия ли? ами направи ги шампиони,след пауза от 19 години.клоп направи дортмунд шампиони след бая пауза във германия,хидинк що не ме питаш кво е правил във другите отбори,които е водил? щото те не са хич малко,вземи се порови малко,че да му видиш статистиката и тогава дрънкай врели некипели,че ще ти се смеят и малкото истински фенове тук...

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 яну 2012 22:12

До всички които предлагат недоволните от играта и най-вече от резултатите да станат фенове на Реал, Барса, Сити и т.н.: Дами и Господа, ако на вас Ви харесва по една победа в месеца или максимум две, със същия успех може да сте фенове на Лутън, Форест, Рексъм или Крю Александрия... И феновете пеят YNWA непрекъснато защото обичат клуба, а изпращат играчите с дюдюкания и освирквания...... И трябва да си неповторим идеалист, за да не чуеш и забележиш, че дори от The KOP вече недоволстват от състоянието на отбора... :mrgreen:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2012 22:18

john barnes написа:
KingKenny написа:усещаш ли се че ти си най-големия смешник бе ? питах те реди време кой да стане треньор, ти каза дешам, хиднк или клоп. е я ми кажи какво направи дешам в марсилия, хидинк в русия и турция и какво направи за да подобри отбора на Челси изграден преди това от моуриньо айде отговорими да видиш колко ти си добър в защитаването на мнеията ти !?

какво направи дешан в марсилия ли? ами направи ги шампиони,след пауза от 19 години.клоп направи дортмунд шампиони след бая пауза във германия,хидинк що не ме питаш кво е правил във другите отбори,които е водил? щото те не са хич малко,вземи се порови малко,че да му видиш статистиката и тогава дрънкай врели некипели,че ще ти се смеят и малкото истински фенове тук...

хидинк с другите си отбори които е водил ли ? Южна Корея с добутване не малко до 1/2 финала на световното от там стана треньор. ПСВ ги закара на 1/2 на ШЛ с Милан през 2005 и следващия сезон си би шута, или ако искаш да се въна до Рел дето си чеса топ*ите там и го махнаха или с Русия, които ги закара на Евро 2008 и после ги закопа тотално, или сега с Турция и пак с Русия това ли са му големите отбори на Хидинк или уникалния сезон с Челси събран от предишните треньори е тва е Хидинк, плати му заплата като толкова искаш да ни гледаш как се мъчим с големите и тупаме малките с 5-0

Върни се в “Ливърпул”