PeterForsberg написа:Победата си е рутинна,както казах,но не трябва да подминаваме един друг много важен факт.Мнозина говоря какви таланти имат в Манюре например с играчи като Смолинг,Джоунс,Клевърли,Уелбек,но в случая е хубаво да погледнем какво се случва и при нас.Преди 7 години,когато Рафа пое кормилото от Улие от резервите и юношите не идваше нищо-един Мелър,който направи два-три мача и после контузиите и слабата форма го върнаха до Лига и донякъде Гътри и Уорнък,които никога не са имали нужния потенциал да играят за нас.
А какво имаме сега-Мартин Кели е титуляр за Англия под 21 години и Капело призна,че скоро ще му даде дебют и в първия тим,Себ Коатес е титуляр за Уругвай на 21 години и бе избран за най-добър млад играч на Копа Америка,като спечели и титлата,в халфовата линия са капитанът на младежкия национал на Англия-Хендерсън,както и Шелви,който също е част от този национал,в атака е доскорошния член на младежкия национал на Англия и от скоро вече част от първия тим-Анди Каръл,който е едва на 22 години.Тва е първата вълна,която вече играе важна роля в тима.И това е половин отбор
Веднага след нея идва втората-Фланаган/дебютира 2011г. за младежкия национал/,Джак Робинсън,който пък е най-младият дебютант с историята ни,а миналия сезон игра доста мачове,като проблема му са травмите.След тях идват играчи като Коуди/капитан на Англия за 17 години при спечелването на европейската титла/,който съвсем скоро ще дебютира в официален мач,Уиздъм,Стърлинг.
Като сравня вълната от качествени младоци при нас,единствено манксовете могат донякъде да се доближат.
Бъдещето е светло
Ако това бъдеще е подплатено с участие в ШЛ ще е още по светло ! И какво общо има това, което си написал с мача Ливърпул-Олдъм ?

И стига си хвалил тия наши юношки ,да не ги урочасаш накрая

Нека да изчакаме още една година и да видим колко от тях ще влезнат и ще се наложат в първия отбор ..дай боже да са повече,разбира се .
И стига си го подмладявал Керъл ,момчето е на 23 г .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.