Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.

Мнениеот Pupper_ » 07 яну 2012 00:44

LFC1892 написа:Хахахахахах.... аре ся да ни накажат и 8 мача без да домакинстваме на "Анфийлд" ... :lol:

Стига де, ще станем шампиони! Колко точки изгубихме у дома ... По-скоро, трябва да ни накажат, да не гостуваме :mrgreen:
Ама к'ъв гол на Керъл, а? :) Да вкарваше по един такъв на мач :roll:
Да ни е жива и здрава титулярната защитна четворка, че резервите им са ... дантела.
Олдъм, за всички който са забравили, това беше Олдъм. Тази година се борим за Топ4. Не може да се мерим с 1 милиард в Сити. Все още не ...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 яну 2012 00:54

Не гледах мача, 5 гола са добър стимул. Головете на Даунинг и Керъл - това и да го бях гледал нямаше да го повярвам. 8-9 страници за 3 часа, четиво колкото щеш :mrgreen: Айде честита победа и дано имаме повече такива като резултати във ПЛ. Защитата е ясна, и добре че имаме толкова добри титуляри.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 яну 2012 01:39

5 гола,но последните 2 в последните 2 минути.Пак ни повеждат и догонваме...И то срещу "умрялото кученце" Олдъм!Който иска-да дава банкет!За мен,такива победи би трябвало да са ежедневие.като купуването на хляб от бакалията...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 яну 2012 05:03

Гледах 15 мин от края на първото и 10 от началото на второто пол.-пак пропуски, но поне мача бе с голяма полза за нас и завърши перфектно-резервите поиграха(но доколкото разбирам са показали защо са резерви),вкараха които имаха нужда да вкарат и стиви влиза в ритъм...Най-мнг се радвам за Шелви,дано да получава повече шансове за изява и да трупа опит,че след 3,4 г някой ще трябва да сменя Капитан Планета и дано момчето се развие и да е точно той.И на 80% да го стигне пак ще е добре.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 07 яну 2012 07:47

И аз за съжаление не можах да гледам мача, че ми беше лошо. Какво е станало, че се коментират някакви расистки изцепки? :(
Изображение

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 07 яну 2012 10:30

Наще фенове идиоти обиждат го и после пеят за Суарез, бахти тъпанарите, до живот да не стъпват на Анфийлд ще им е малко !! Както казаха не сме расистки клуб няма и да бъдем !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 яну 2012 11:13

Liverpool forever_95 написа:Рутинна победа срещу третодивизионен отбор, нищо кой знае какво не е станало. Приятно съм изненадан от снаряда на Керъл, това не съм го и сънувал даже. :lol:
suareshampion, Даунинг взе че вкара :lol:

П.С. Значи днес Даунинг вкара от малък ъгъл, топката тупна преди да я изстреля, заби я под гредата, а срещу Сити изтърва сам срещу вратаря...Керъл бележи след мощен удар, след това от 4-5 метра не може да забие топката надолу и да прониже мрежата, а ми я бие метър над гредата. Е как стават ти'я цигании, обяснете ми :lol: :lol:

A не ..срещу тия Олдъм не му го броя :) Като вкара за първенство тогава ще го призная :)
От вчерашния мач отново ми хареса Белами ,във много добра форма е ,дано играе всеки мач за първенство.Виждаме че като свалим топката на земята се получават доста добри неща.Най накрая ми се получи да гледам точно тези момчета в офанзивен план,като титуляри...само дето го нямаше Луис на мястото на Каут.
Кой спореше тук с мен за Джонджо ,айде да не спори вече с мен :) Трябва да си психично болен за да не видиш качествата на този млад 19 годишен талант !
За Керъл много пъти съм казвал и учудвал ..защо не стреля по време на мач с тая левачка ? За мен там е много по силен отколкото прехвалената му глава.Понякога му я дават пред наказателното и по земя ,но той вместо да се обърне и да стреля ,винаги търси паса ..защо ? Много хубав гол ,не можем да отречем .Все пак наистина трябва да не се превъзбуждаме от една победа над третодивизионен отбор.Последните 10 минутки видяхме как свършиха курса :) и ако имаше още време можеше си тръгнат и с още по пълна коншница
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 яну 2012 11:47

Победата си е рутинна,както казах,но не трябва да подминаваме един друг много важен факт.Мнозина говоря какви таланти имат в Манюре например с играчи като Смолинг,Джоунс,Клевърли,Уелбек,но в случая е хубаво да погледнем какво се случва и при нас.Преди 7 години,когато Рафа пое кормилото от Улие от резервите и юношите не идваше нищо-един Мелър,който направи два-три мача и после контузиите и слабата форма го върнаха до Лига и донякъде Гътри и Уорнък,които никога не са имали нужния потенциал да играят за нас.
А какво имаме сега-Мартин Кели е титуляр за Англия под 21 години и Капело призна,че скоро ще му даде дебют и в първия тим,Себ Коатес е титуляр за Уругвай на 21 години и бе избран за най-добър млад играч на Копа Америка,като спечели и титлата,в халфовата линия са капитанът на младежкия национал на Англия-Хендерсън,както и Шелви,който също е част от този национал,в атака е доскорошния член на младежкия национал на Англия и от скоро вече част от първия тим-Анди Каръл,който е едва на 22 години.Тва е първата вълна,която вече играе важна роля в тима.И това е половин отбор
Веднага след нея идва втората-Фланаган/дебютира 2011г. за младежкия национал/,Джак Робинсън,който пък е най-младият дебютант с историята ни,а миналия сезон игра доста мачове,като проблема му са травмите.След тях идват играчи като Коуди/капитан на Англия за 17 години при спечелването на европейската титла/,който съвсем скоро ще дебютира в официален мач,Уиздъм,Стърлинг.
Като сравня вълната от качествени младоци при нас,единствено манксовете могат донякъде да се доближат.
Бъдещето е светло

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 яну 2012 12:07

PeterForsberg написа:Победата си е рутинна,както казах,но не трябва да подминаваме един друг много важен факт.Мнозина говоря какви таланти имат в Манюре например с играчи като Смолинг,Джоунс,Клевърли,Уелбек,но в случая е хубаво да погледнем какво се случва и при нас.Преди 7 години,когато Рафа пое кормилото от Улие от резервите и юношите не идваше нищо-един Мелър,който направи два-три мача и после контузиите и слабата форма го върнаха до Лига и донякъде Гътри и Уорнък,които никога не са имали нужния потенциал да играят за нас.
А какво имаме сега-Мартин Кели е титуляр за Англия под 21 години и Капело призна,че скоро ще му даде дебют и в първия тим,Себ Коатес е титуляр за Уругвай на 21 години и бе избран за най-добър млад играч на Копа Америка,като спечели и титлата,в халфовата линия са капитанът на младежкия национал на Англия-Хендерсън,както и Шелви,който също е част от този национал,в атака е доскорошния член на младежкия национал на Англия и от скоро вече част от първия тим-Анди Каръл,който е едва на 22 години.Тва е първата вълна,която вече играе важна роля в тима.И това е половин отбор
Веднага след нея идва втората-Фланаган/дебютира 2011г. за младежкия национал/,Джак Робинсън,който пък е най-младият дебютант с историята ни,а миналия сезон игра доста мачове,като проблема му са травмите.След тях идват играчи като Коуди/капитан на Англия за 17 години при спечелването на европейската титла/,който съвсем скоро ще дебютира в официален мач,Уиздъм,Стърлинг.
Като сравня вълната от качествени младоци при нас,единствено манксовете могат донякъде да се доближат.
Бъдещето е светло

Ако това бъдеще е подплатено с участие в ШЛ ще е още по светло ! И какво общо има това, което си написал с мача Ливърпул-Олдъм ? :) И стига си хвалил тия наши юношки ,да не ги урочасаш накрая ;) Нека да изчакаме още една година и да видим колко от тях ще влезнат и ще се наложат в първия отбор ..дай боже да са повече,разбира се .
И стига си го подмладявал Керъл ,момчето е на 23 г .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”