Второто полувреме ,малките ,направиха точно това ,което исках от тях и продължиха с добрата игра ,за разлика от батковците ,които спряха да играят през второто срещу Кристъп Палас и за това сега са и втори а не първи.
Искам да отбележа няколко добри момента през това полувреме. Страхотен гол на Брад Смит ,който преди това даде и головия пас на Маклофлин.
Най накрая завръщане на Йесил ,който удари греда ,след добър извеждащ пас на ..Тейшера ?!

Това беше изненада за мен ,тъй като ,доколкото знам Тейшейра е даден под наем .
След това самия Тейшейра вкара и хубав гол и оформи крайното 5-0 .
Доволен съм от видяното и най вече от играта на Сисоко ,който дори и срещу резервите на Тотнъм ,се видя ,че е голяма класа .
Надявам се ,Брендън отново да мисли ,като мен и да разкара най накрая Енрике на пейката ,за сметка на тоя звяр ,който играе с АКЪЛ

Аз много харесва УМНИ играчи а глупавите не мога да ги дишам изобщо .
Със Миноле ,Туре ,Сако и Сисоко отзад ...ставаме ЖЕЛЕЗНИ !
Разочарован съм обаче от Морган .За това момче ,имах големи надежди . Аз следя развитието му вече 3та година.При по малката възраст ,изпъкваше сериозно и вкарваше доста голове ,но сега в резервния отбор е доста инертен и изобщо не ми харесва. Нормално е ,един добър юноша да търпи развитие и израстване в играта си .Но при него ,аз лично ,за сега не виждам развитие ,даже напротив. Дано се стегне и ме опровергае един ден ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.