Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот suareshampion » 07 окт 2013 21:58

Вместо да ръсите глупости и смехории ,гледайте резервния отбор на Ливърпул как смачка за едно полувреме резервите на Тотнъм.
В това първо полувреме ,аз видях бъдещия ляв бек на Ливърпул и той се казва Сисоко . :) Нямаше нито един пробив от неговата страна и даде страхотен извеждащ пас на Бранаган ,който вкара хладнокръвно в далечния по земя. Той между другото вкара и на Сити .Аз скоро отбелязах ,че в тоя играч има страхотно израстване и то за отрицателно време .Миналата година не ми правеше впечатление ,тая година го пускаха предимно резерва и изведнъж това момче израстна много . Супер. Да продължава по същия начин .
Изключително полувреме и за Райън Маклофлин ,който днес играе пред Сисоко ,като ляво халф-крило. Първо го спънаха за дузпа ,след много добър пробив отляво и след това отбеляза и гола за 3-0. Дузпата ,беше много добре изпълнена от Морган,който обаче разочарова като цяло .
Паез също е интересен защитник .
Незнам ,защо не играят Илори и Ибе ..може би заради ангажимент в националните отбори .Очаквах да ги вида и тях,тъй като напоследък имат малко игрови минутки.
Дано не се отпуснат младите момчета и довършат шпорите с още един два гола.
Последна промяна от suareshampion на 07 окт 2013 23:22, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 окт 2013 23:05

Второто полувреме ,малките ,направиха точно това ,което исках от тях и продължиха с добрата игра ,за разлика от батковците ,които спряха да играят през второто срещу Кристъп Палас и за това сега са и втори а не първи.
Искам да отбележа няколко добри момента през това полувреме. Страхотен гол на Брад Смит ,който преди това даде и головия пас на Маклофлин.
Най накрая завръщане на Йесил ,който удари греда ,след добър извеждащ пас на ..Тейшера ?! :) Това беше изненада за мен ,тъй като ,доколкото знам Тейшейра е даден под наем .
След това самия Тейшейра вкара и хубав гол и оформи крайното 5-0 .
Доволен съм от видяното и най вече от играта на Сисоко ,който дори и срещу резервите на Тотнъм ,се видя ,че е голяма класа .
Надявам се ,Брендън отново да мисли ,като мен и да разкара най накрая Енрике на пейката ,за сметка на тоя звяр ,който играе с АКЪЛ :) Аз много харесва УМНИ играчи а глупавите не мога да ги дишам изобщо .
Със Миноле ,Туре ,Сако и Сисоко отзад ...ставаме ЖЕЛЕЗНИ !
Разочарован съм обаче от Морган .За това момче ,имах големи надежди . Аз следя развитието му вече 3та година.При по малката възраст ,изпъкваше сериозно и вкарваше доста голове ,но сега в резервния отбор е доста инертен и изобщо не ми харесва. Нормално е ,един добър юноша да търпи развитие и израстване в играта си .Но при него ,аз лично ,за сега не виждам развитие ,даже напротив. Дано се стегне и ме опровергае един ден ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 08 окт 2013 08:36

Напълно съм съгласен със суаресшампион. Морган не се развива много, жалко. Мача не можах да го скивам, обаче за Али Сисоко не се учудвам във Валенсия показваше, че е наистина много добър за бека. 8-) Надявам се Илори да запише мачове за първия тим още преди януари! ;)
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 окт 2013 10:20

messi7 написа:Напълно съм съгласен със суаресшампион. Морган не се развива много, жалко. Мача не можах да го скивам, обаче за Али Сисоко не се учудвам във Валенсия показваше, че е наистина много добър за бека. 8-) Надявам се Илори да запише мачове за първия тим още преди януари! ;)

Морган,Коуди и останалите английски дърводелци в школата не съм и очаквал да се развиятя до поне средна класа футболисти. Двама пробиха в първия отбор като единия е толкова несериозен че почвам да си мисля че ще стане като пенънт

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 окт 2013 10:23

16-годишният Хари Уилсън с повиквателна за мъжкият нац. отбор на Уелс :shock: :) http://www.faw.org.uk/news/FAW94577.ink

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6qqoLODtF2A[/youtube]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2013 12:02

Браво на Харито . Още от лятото се видя ,че това момче има качества .Да продължава в същото темпо и скоро може и в групата при мъжете да попадне.
Връщането на халфа Тейшера от наема в Брентфорд ,може да е свързано с липсата на халфове в мъжкия отбор.Ония ден се включи много добре срещу Тотнъм и мисля ,че има някакви шансове за първия отбор. Но връщането на Нгоо ,не мога да си го обясня.Само след един месец и двамата се връщат ?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 окт 2013 15:01

Ливърпул изпреварва Манчестър Юнайтед за Уил Хюз 11 октомври 2013 | 13:50 4 Twitter Ливърпул изпреварва Манчестър Юнайтед за Уил Хюз Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще направи всичко по силите си, за да изпревари шампиона Манчестър Юнайтед в битката за 18-годишния талант на Дарби Каунти и младежкия национален отбор на Англия Уил Хюз. Роджърс искаше да привлече лявото крило на "овните" още през лятото, но тогава високата цена на Хюз и нуждата на Ливърпул от по-спешни попълнения към състава стопираха трансфера. Сега обаче мениджърът на мърсисайдци възнамерява да убеди шефовете си на "Анфийлд", че младият Хюз заслужава да бъдат отделени сериозните пари, които от Дарби Каунти искат, за да се разделят с него. Шефовете на Ливърпул се надяват да успеят да свалят трансферната сума за младока под 10 милиона английски лири. Те искат да изпреварят колегите си от "Олд Трафорд" за подписа на обещаващия талант. Според слуховете в лагера на 20-кратните шампиони все още има разнобой относно това дали Хюз заслужава огромните финансови изисквания, които клубът му има. Основните притеснения сред шефовете на Манчестър Юнайтед са свързани с крехката физика на техничния халф и възможността тя да го предразполага към контузии.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452032

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 окт 2013 16:10

wolf написа:
Роджърс искаше да привлече лявото крило на "овните" още през лятото, но тогава високата цена на Хюз и нуждата на Ливърпул от по-спешни попълнения към състава стопираха трансфера.

Лявото крило ли ? Тия журналисти ,някой път ме изумяват с непросветеността си . :)
Хюз е вътрешен халф и е много добър млад талант. Исках го още през лятото ,но не се получи трансфера .На 18 години е ,но така като го гледам ,играе с голямо самочуствие и изобщо няма да му пречи възрастта ,веднага да дебютира за Ливърпул. Все пак ,мисля ,че ще е най добре ,да изиграе сезона в Дарби ,тъй като там ще играе всеки мач и лятото Брендън да го вземе.
Само незнам ,тая новина ,какво прави в тая тема а не е в селекцията. :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 окт 2013 16:14

suareshampion написа:
wolf написа:
Роджърс искаше да привлече лявото крило на "овните" още през лятото, но тогава високата цена на Хюз и нуждата на Ливърпул от по-спешни попълнения към състава стопираха трансфера.

Лявото крило ли ? Тия журналисти ,някой път ме изумяват с непросветеността си . :)
Хюз е вътрешен халф и е много добър млад талант. Исках го още през лятото ,но не се получи трансфера .На 18 години е ,но така като го гледам ,играе с голямо самочуствие и изобщо няма да му пречи възрастта ,веднага да дебютира за Ливърпул. Все пак ,мисля ,че ще е най добре ,да изиграе сезона в Дарби ,тъй като там ще играе всеки мач и лятото Брендън да го вземе.

Да кажем че този по-скоро спада в частта за резервния отбор и юношите отколкото селекцията за 1вия отбор

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 окт 2013 16:27

wolf написа:
suareshampion написа:
wolf написа:

Да кажем че този по-скоро спада в частта за резервния отбор и юношите отколкото селекцията за 1вия отбор

Ай стига глупости. 10 млн за резервния отбор и Барса не дават :) Освен това,ТОЗИ съм го гледал и е много по добре примерно от един Хендерсън ,нищо че е 3-4 години по малък.

Върни се в “Ливърпул”