Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Dzheff » 28 дек 2011 17:23

Alonso_Massa написа:Анализа на човека ми хареса! Това, с което не съм съгласен е часта за Азар... Просто такъв футболист за момента не можем да купим... Може би след май 2014 може да купуваме такива футболисти, но за сега не можем да си го позволим, не можем и да се преборим с конкуренцията... Иначе всичко друго ми хареса и дано зимата трансферите бъдат 3 или повече! :)

Медийните изяви на ръководствата на двата клуба според мен подсказват, че такъв трансфер е напълно реалистично да се случи през лятото. Единственото, в което не съм напълно сигурен и което ме притеснява е дали заради политиката на клуба ще успеем да удовлетворим личните изисквания на футболиста. Ако успеем - от следващия сезон ще е футболист на Ливърпул.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 17:45

Dzheff, не се чуди, че много хора оцениха анализа ти, включително и мен. Мисля, че специално този анализ трябва да бъде публикуван някъде другаде, защото тук просто не му е мястото. Американците не са глупави и замисленото от тях е възможно най-оптималното, поради "акулите", които се облизват за хитовете на сезона. От много време започнах да мисля, че повечето играчи са привлечени, за да запълват дупки, докато всъщност същинския план работи, а за този план трябва време. Ще си кажете колко време още трябва да мине. Всъщност, подобни проекти не стават за няколко месеца, а в момента колкото повече насилваме нещата, те по-добри няма да станат. Все пак насила хубост не става. И аз се радвам, че започнахме да говорим по същество, без излишни спорове и хвърляне на вулгаризми по адрес на другиго. Само където тези дискусии ги водим в грешната тема.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 дек 2011 17:51

liverpool96 написа:И аз се радвам, че започнахме да говорим по същество, без излишни спорове и хвърляне на вулгаризми по адрес на другиго.

Чакай бе, големите играчи още не са се намесили :lol:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 17:54

Karsa Orlong написа:
liverpool96 написа:И аз се радвам, че започнахме да говорим по същество, без излишни спорове и хвърляне на вулгаризми по адрес на другиго.

Ами просто да не им обръщаме внимание и толкова. Ако продължаваме да го правим, те толкова повече ще вземат да си вярват...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 28 дек 2011 18:06

liverpool96 написа:
Karsa Orlong написа:

Ами просто да не им обръщаме внимание и толкова. Ако продължаваме да го правим, те толкова повече ще вземат да си вярват...

+1 и на мен надеждите ми са в тази насока. затова и постоянно призовавам за интелигентни и градивни спорове без псувни и лични нападения помежду ни. затова и не обръщам внимание на злобни коментари по мой адрес, затова и си позволявам да отправя критика, когато видя такива коментари между други колеги пишещи тук. по този начин само се натоварваме един друг, откланяме се от същността на обсъжданите проблеми и като цяло се губи смисъла от присъствието ни тук. няма значение кой на какво мнение е - важното е да уважаваме на първо място себе си, събеседниците си и тяхното право на различно мнение и разбира се хората, които се трудят за да ни носят щастие. нещата не са толкова сложни...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 18:33

аз искам да задам само един въпрос,на човека с анализа-АКО май месец 2014 година НЕ СМЕ ШАМПИОНИ,кво правим тогава? поредните загубени години,поредния кредит на доверие към мениджъра,поредното чакане,поредния нов човек(със свои виждания,със своя селекция и т.н.)... :mrgreen: със няколко думи-ще продължаваме да се въртим в омагьосан кръг,както и досега сме го правили от 1990 година. това е моя отговор на моя въпрос,сега чакам твоя отговор.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 18:40

john barnes написа:аз искам да задам само един въпрос,на човека с анализа-АКО май месец 2014 година НЕ СМЕ ШАМПИОНИ,кво правим тогава? поредните загубени години,поредния кредит на доверие към мениджъра,поредното чакане,поредния нов човек(със свои виждания,със своя селекция и т.н.)... :mrgreen: със няколко думи-ще продължаваме да се въртим в омагьосан кръг,както и досега сме го правили от 1990 година. това е моя отговор на моя въпрос,сега чакам твоя отговор.

Можело да не обиждаме мениджъра с "мумия", "сияйния" и т.п. :) Просто бъди оптимист, друго не можем да направим. Знам, че тая дума не може постоянно да присъства в речника ти, но като дълбоко запознат с материала човек ще бъде добре ако подкрепяш всичко случващо се. Да, критикуваме много, но в рамките на позволеното. :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 дек 2011 18:44

john barnes написа:аз искам да задам само един въпрос,на човека с анализа-АКО май месец 2014 година НЕ СМЕ ШАМПИОНИ,кво правим тогава? поредните загубени години,поредния кредит на доверие към мениджъра,поредното чакане,поредния нов човек(със свои виждания,със своя селекция и т.н.)... :mrgreen:

Ами нека да изчакаме и ще видим.Така или иначе гаранции във футбола няма.Аз за себе си съм убеден,че минимум ще сме от отборите с качество за титла(ако естествено се развиваме в тези темпове).

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 18:48

зададох въпрос на джефф,а други се включват.искам той да ми отговори...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 дек 2011 18:51

john barnes написа:зададох въпрос на джефф,а други се включват.искам той да ми отговори...

Е може да не е на линия в момента човека...бъди малко по-търпелив...той е разбран човек и съм сигурен че ще ти отговори когато има възможност... :)

Аз искам да кажа нещо друго - според мен ако не следващия то по-следващия(това в зависимост колко време ще остане Далглиш на поста) мениджър на Ливърпул е ясен от сега и това(според моето скромно лично мнение) ще е Джейми Карагър...но това, както и всички други неща около клуба не зависят въобще от нас(колкото и да ни се иска) и ние освен да си чешем езиците и да гледаме какво ще се случи нищо друго не можем да направим :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”