Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот Alexx » 15 окт 2011 23:12

И аз се чудя защо Далглиш направи само 1 смяна. Явно си спомня добрите стари времена когато мениджърите имаха 2 смени и правеха най-много една. :lol: :?

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 23:13

dxl написа:Кофти работа, че Пуул изпуснаха да вземат мача, обаче след като изравниха се оставиха Юнайтед да ги натикат в тяхната половина. ОК, обаче гола падна от статично положение... Шкъртел и Каръгър + Пепе и толкова глупав гол...
Както и да е.

Феновете на Юнайтед винаги така приказват, ми прави впечатление - ако бяха били (с тази тактика - дефанзивна - какви контри видяхте, като атаките им бяха бавни, мудни и спиращи около центъра), то те щяха да кажат, че са излезли за минимална победа. Сега мача е Х, те са излезли за Х. Ако бяха загубили - с тоя състав толкова, САФ пази играчите за ШЛ и Сити...

Поздравявам феновете на Пуул (тукашните), понеже не са глорихънтъри, а си подкрепят отбора стабилно, дори когато пада и когато дълго време не може да се върне на върха. (Контраста от феновете на останалите отбори е голям - МЮ, Челси, Сити - като за последните два има една фраза: "Фен съм от преди Абрамович/арабина". Съгласен съм, но 1 на 5-6, а не всеки един...)

Поздрави и успех на Пуул!

ЕВАЛА,ПИЧ...КЕФЯ СЕ НА ТАКИВА ФЕНОВЕ!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 23:21

john barnes написа:
Dzheff написа:хах... добре :) хубаво е че смекчихме тона на разговор. сигурен бях, че дявола не е чак толкова черен :)
извинявам се на всички останали членове на форума за офтопика и миничата, който си оформихме с колегата.

абе той дявола си е баш черен,ама когато сгреша си го признавам публично,а не се крия като някои хора и не си сменям мненията през 2 часа...

това е много хубаво качество и те поздравявам за което! Между другото да се върнем на темата Ливърпул - Манчестър и Ливърпул като цяло... ОК, казваш че не си доволен от начина по който Кени е провел двубоя и от неговите решения, както очевидно не ти допада и селекцията на отбора, проведена през лятото... това е твоето мнение, то очевидно се различава много от моето (с изключение може би единствено на покупката на Даунинг), но въпреки това аз го уважавам. Искам да те попитам, ако в хода на сезона играта на отбора се изглади и ние влезем в шампионата като реални претенденти за титлата - нещо, което в момента според теб явно е немислимо, тогава в тази хипотетична ситуация каква ще ти бъде реакцията и как ще коментираш епитетите, с които наричаш в момента най-голямата легенда на Ливърпул за всички времена? Не се ли притесняваш, че може да изпаднеш в неловко положение?
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 15 окт 2011 23:42

не се притеснявам,защото със тия играчи-няма как да стане! помни ми думите.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 окт 2011 23:47

Този мач трябва да го забравим. Можехме да вземем 3-те точки, ама да не се ядосваме минала раабота. Това, което ми направи впечатление е че Хендерсън почва да влиза в час. :) Следващия мач Лукас е наказан за натрупани жълти картони, така че ще се отвори възможност пред Хендерсън и дано този път впечатли. А пък Даунинг горкия е толкова зле, че няма и на къде повече. Освен бързина друго няма... И не разбирам защо Кени не даде шанс на Белами или Макси както дава шансове на Хендерсън, Даунинг и Керъл??? Както и да е. Излизаме следващия мач за 3-те точки срещу Норич. След това 2 победи срещу Суонзи и УБА и идва мача с Челси... Ако ще гоним някакви успехи не трябва да губим точки в следващите 3 мача срещу тези непреки конкуренти и в мача срещу Челси е важно да не загубим от психологическа гледна точка. Х върши работа, а ако може и победа - идеално. Но преди зимата трябва да сме стъпили стабилно на 4 място или ако може по-нагоре, макар че се съмнявам да сме по-напред от 4-то място на този етап.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 окт 2011 23:52

Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.

Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...

Айде спрете с префърцунените чуждици, моля!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 15 окт 2011 23:54

john barnes написа:не се притеснявам,защото със тия играчи-няма как да стане! помни ми думите.

възможно е да си прав. ще поживеем и ще видим. надявам се (както предполагам, че и ти се надяваш) да се окаже в крайна сметка, че грешиш. каквото и да стане обаче, аз оставам до последно зад нашия мениджър, просто така го чувствам. откакто се появиха първите сърдечни проблеми на Улие и се заговори за неговата смяна аз чаках Кени, с надеждата че той ще върне добрите времена за клуба. дочаках го. поразиите в клуба за тези 20 години бяха големи. задачата не му е лесна, но според мен нямам основания да смятам, че той няма да се справи. Дали успехът ще дойде още тази година или ще закъснее - ще видим. Но аз ВЯРВАМ, че с Кени той ще дойде.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 окт 2011 23:57

AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.

Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...

Пич, не знам защо продължаваш да пишеш в тема за Ливърпул при положение, че си за Манчестър. Някой хора могат да разберат поста ти като провокация и пак се почва едни безсмислени спорове. И в крйна сметка никой на никого няма да промени гледната точка, така че дайде да си спестяваме такива постове, а?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 окт 2011 00:02

AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.

колега, не е до това на кой отбор сте фенове, а до поведението на някои фенове. такива ги има както сред вас, така и сред нас, така и сред феновете на Челси, така и сред всички останали отбори. Познават се по това, че обикновено са станали фенове на дадения отбор след някакъв голям негов успех, при всеки удобен случай не пропускат да изтъкнат с явен подигравателен тон някакъв моментен успех на своя отбор за сметка на чуждия, обикновено се правят на много силни след победа на своя отбор и не пропускат да плюят по същия след негова загуба... тъй като МЮ и Челси в последните години са водещите тимове в Англия е нормално в последните години този тип "фенове" да се насочат основно към тези два отбора. Затова и голяма част от отговорите по отношение на фенове на тези два отбора са в тази насока.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 16 окт 2011 00:13

Dzheff написа:
john barnes написа:не се притеснявам,защото със тия играчи-няма как да стане! помни ми думите.

възможно е да си прав. ще поживеем и ще видим. надявам се (както предполагам, че и ти се надяваш) да се окаже в крайна сметка, че грешиш. каквото и да стане обаче, аз оставам до последно зад нашия мениджър, просто така го чувствам. откакто се появиха първите сърдечни проблеми на Улие и се заговори за неговата смяна аз чаках Кени, с надеждата че той ще върне добрите времена за клуба. дочаках го. поразиите в клуба за тези 20 години бяха големи. задачата не му е лесна, но според мен нямам основания да смятам, че той няма да се справи. Дали успехът ще дойде още тази година или ще закъснее - ще видим. Но аз ВЯРВАМ, че с Кени той ще дойде.

моля се да греша и ще бъда най-щастливия човек на земята,ако далглиш ме обори и ни донесе титлата!

Върни се в “Ливърпул”