Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dxl написа:Кофти работа, че Пуул изпуснаха да вземат мача, обаче след като изравниха се оставиха Юнайтед да ги натикат в тяхната половина. ОК, обаче гола падна от статично положение... Шкъртел и Каръгър + Пепе и толкова глупав гол...
Както и да е.
Феновете на Юнайтед винаги така приказват, ми прави впечатление - ако бяха били (с тази тактика - дефанзивна - какви контри видяхте, като атаките им бяха бавни, мудни и спиращи около центъра), то те щяха да кажат, че са излезли за минимална победа. Сега мача е Х, те са излезли за Х. Ако бяха загубили - с тоя състав толкова, САФ пази играчите за ШЛ и Сити...
Поздравявам феновете на Пуул (тукашните), понеже не са глорихънтъри, а си подкрепят отбора стабилно, дори когато пада и когато дълго време не може да се върне на върха. (Контраста от феновете на останалите отбори е голям - МЮ, Челси, Сити - като за последните два има една фраза: "Фен съм от преди Абрамович/арабина". Съгласен съм, но 1 на 5-6, а не всеки един...)
Поздрави и успех на Пуул!
john barnes написа:Dzheff написа:хах... добрехубаво е че смекчихме тона на разговор. сигурен бях, че дявола не е чак толкова черен
![]()
извинявам се на всички останали членове на форума за офтопика и миничата, който си оформихме с колегата.
абе той дявола си е баш черен,ама когато сгреша си го признавам публично,а не се крия като някои хора и не си сменям мненията през 2 часа...
john barnes написа:не се притеснявам,защото със тия играчи-няма как да стане! помни ми думите.
AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.
Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...
Айде спрете с префърцунените чуждици, моля!
AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.
Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...
Айде спрете с префърцунените чуждици, моля!
Dzheff написа:john barnes написа:не се притеснявам,защото със тия играчи-няма как да стане! помни ми думите.
възможно е да си прав. ще поживеем и ще видим. надявам се (както предполагам, че и ти се надяваш) да се окаже в крайна сметка, че грешиш. каквото и да стане обаче, аз оставам до последно зад нашия мениджър, просто така го чувствам. откакто се появиха първите сърдечни проблеми на Улие и се заговори за неговата смяна аз чаках Кени, с надеждата че той ще върне добрите времена за клуба. дочаках го. поразиите в клуба за тези 20 години бяха големи. задачата не му е лесна, но според мен нямам основания да смятам, че той няма да се справи. Дали успехът ще дойде още тази година или ще закъснее - ще видим. Но аз ВЯРВАМ, че с Кени той ще дойде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта