Ливърпул - Уест Хем Юнайтед 29.08.2015 |17:00| 0-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хем Юнайтед 29.08.2015 |17:00|

Мнениеот realist » 29 авг 2015 21:20

Илиев, спри се бе човек) Няма нищо hardcore в това да останеш да гледаш мача докрай. В тази дума се крие съвсем друг смисъл. Няма как за е 0:0 и стадиона да се опразва, това са големи глупости. Защото тук говорим за масово напускане на стадиона, а не инцидентни. Не напразно и камерите обикновено в такива случаи фокусират върху напускащите, защото това е ясен знак, послание, протест. Показва отношение.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 авг 2015 21:22

neutralenfen написа:
slash1912 написа:Сега гледах репортажа-тоя Ловрен е престъпник!!!Лебеда трябваше да бъде изритан веднага след края на мача в Стоук след 1:6!Сега берем плодовете на "търпението" на американците.Селекция му правят всяка година,изгони сума играчи,а игра и победи кога??Тоя докато е начело на Ливърпул, отбора бял ден няма да види,това е ясно и на малките деца...

Каква селекция бе човек? Вие сте страшно слепи, честно. Погледнете вашите футболисти, погледнете тези на конкурентите и ако щете тези на топ отборите в Европа. С такива футболисти и Моуриньо няма да се справи.

Някъде да съм сравнявал нашите футболисти с тези на конкурентите или на топ отборите?С тази селекция не би трябвало да падаш от Стоук 1:6 или УХ с 0:3!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 29 авг 2015 21:24

iliev72 написа:neutralenfen ако смяташ , че собственици на Ливърпул са средняци явно си много зле. Вземи малко прочети кои са FSG и какво притежават.Какво са били преди да ги вземат и после пиши "мъдри" мисли.

Айде още един. :lol: Не казвам, че собствениците са средняци, а че манталитетът Ви е такъв. Покажи ми един класен футболист в Ливърпул освен Коутиньо, който тепърва изгрява и скоро ще е в по-голям отбор.

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 29 авг 2015 21:25

slash1912 написа:
neutralenfen написа:
slash1912 написа:Сега гледах репортажа-тоя Ловрен е престъпник!!!Лебеда трябваше да бъде изритан веднага след края на мача в Стоук след 1:6!Сега берем плодовете на "търпението" на американците.Селекция му правят всяка година,изгони сума играчи,а игра и победи кога??Тоя докато е начело на Ливърпул, отбора бял ден няма да види,това е ясно и на малките деца...

Каква селекция бе човек? Вие сте страшно слепи, честно. Погледнете вашите футболисти, погледнете тези на конкурентите и ако щете тези на топ отборите в Европа. С такива футболисти и Моуриньо няма да се справи.

Някъде да съм сравнявал нашите футболисти с тези на конкурентите или на топ отборите?С тази селекция не би трябвало да падаш от Стоук 1:6 или УХ с 0:3!!!

Не, но и не трябва да се очаква нещо повече от пето/шесто място. Ливърпул е симпатичен отбор с бързи играчи, но повече от битка с Тотнъм и Евертън не може да очаквате.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2015 21:26

realist написа:Илиев, спри се бе човек) Няма нищо hardcore в това да останеш да гледаш мача докрай. В тази дума се крие съвсем друг смисъл. Няма как за е 0:0 и стадиона да се опразва, това са големи глупости. Защото тук говорим за масово напускане на стадиона, а не инцидентни. Не напразно и камерите обикновено в такива случаи фокусират върху напускащите, защото това е ясен знак, послание, протест. Показва отношение.

Всеки мач показват как към 80 мин част от феновете си тръгват. И за да те светна в началото и аз си задавах този въпрос и се чудех. След това попаднах на една статия и там го обясняваха като не ставаше въпрос конкретно за Ливърпул , а за големите отбори в Англия - МЮ , Арсенал , Челси , Тотнъм и Ливърпул. Сити още не бяха в тази група.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 29 авг 2015 21:27

Значи мача го изгасих още на полувремето, просто нямах нерви да го догледам и ми беше ясно какъв ще бъде резултата.
Не ме интересува каква е била играта през второто, но едва ли се е различавала от тази през първото-КРЪГЛА НУЛА, каквато впрочем беше и бройката отправени точни удари на Анфийлд от нас за първото полувреме при 71% владеене на топката.
Пиша го за пореден път, след всеки мач-Тоя скапан баламурник, колкото по-рано го уволнят, толкова по-малко ще бъдат щети, които ще нанесе тоя палячо с марсианските си тактити и ръководене на мачове.Футболен ''гений' като него не трябва да припарва извън Лига 2!!!
Той е треньорския еквивалент на един от свойте любимци Лалана, пълен пумпал, който не знае какво прави.И не ми пишете, когато бием, че има надежда, защото другия кръг може да бием и да замаже очите, но после да паднем пак от някой средняк насред Анфийл!И на всеки е ясно, че няма да бием другия кръг.Пореден рекорд, който счупи нашият тактик, падна от отбор, който 63 г. не е печелил на Анфийлд, но спокойно това ще е като прашинка сред антирекордите, които ни чакат с тоя анимационен герой!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2015 21:28

neutralenfen написа:
iliev72 написа:neutralenfen ако смяташ , че собственици на Ливърпул са средняци явно си много зле. Вземи малко прочети кои са FSG и какво притежават.Какво са били преди да ги вземат и после пиши "мъдри" мисли.

Айде още един. :lol: Не казвам, че собствениците са средняци, а че манталитетът Ви е такъв. Покажи ми един класен футболист в Ливърпул освен Коутиньо, който тепърва изгрява и скоро ще е в по-голям отбор.

Ми за мен по-голям отбор от Ливърпул няма ! Манталитета си е какъвто трябва на собствениците. Те не случайно си изкарват хляба със спортен мениджмънт.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 29 авг 2015 21:29

iliev72 написа:
neutralenfen написа:

Ми за мен по-голям отбор от Ливърпул няма ! Манталитета си е какъвто трябва на собствениците. Те не случайно си изкарват хляба със спортен мениджмънт.

Ливърпул е голям отбор, но лека полека се превръща в средняк. Ще видим в следващите години как ще е, но с такъв модел трудно.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 29 авг 2015 21:32

neutralenfen написа:
iliev72 написа:
neutralenfen написа:

Ливърпул е голям отбор, но лека полека се превръща в средняк. Ще видим в следващите години как ще е, но с такъв модел трудно.[/quote
neutralenfen, за жалост си прав..
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 29 авг 2015 21:35, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2015 21:33

neutralenfen написа:
iliev72 написа:
neutralenfen написа:

Ливърпул е голям отбор, но лека полека се превръща в средняк. Ще видим в следващите години как ще е, но с такъв модел трудно.

Ми тогава си гледай големият отбор. Ние средняците ще се оправим някак.

Върни се в “Ливърпул”