Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 | 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 |

Мнениеот dNelbandian » 25 авг 2015 01:45

Lubaka1892 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wl6iIgSvXZI[/youtube]

Братчед, я прави малко разлика между гостуване и домакински мач. Аз доколкото си спомням когато завършихме втори бяхме загубили срещу Арсенал и Челси и Ман. Сити на техни стадиони и то ги надиграхме.
Така, че не се вживявай много не сме Байерн Мюнхен или Барселона още. След 1 седмица никой не помни как си играл, красиво или не. Накрая се гледат точките.
Последна промяна от dNelbandian на 25 авг 2015 01:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 25 авг 2015 01:45

Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:Ами бек е позиция от защитата. Не е толкова сложно. Определено Морено има повече дефанзивни качества от Коутиньо. Това е първия мач, в който взимаме точка. Ако до края от всеки 3 мача взимаме по 7 точки ще сме доста напред да ти кажа.

А и ние с по трима бека ираем за да я заздравим по-яко нали

Естествено, ако не си разбрал Джо Гомес е централен защитник. Има опция при техни атаки да се прибира към центъра на защитата, а Морено да го подкрепя. Но всъщност Морено беше включен защото Филипе вече беше изморен, а Морено със свежи сили можеше да снове поцелия ляв фланг и да прави бързи контри. Арсенал ни натиснаха второто полувреме и такъв тип заздравяване към края беше напълно адекватно. Ама вместо да го видиш е по-лесно да плюеш по Роджърс, нали?

А Шкъртел и Ловрен какви са? Уюви глави ли? Морено в крайна сметка за да атакува или да защитава го пусна?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 25 авг 2015 01:48

Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:Ами бек е позиция от защитата. Не е толкова сложно. Определено Морено има повече дефанзивни качества от Коутиньо. Това е първия мач, в който взимаме точка. Ако до края от всеки 3 мача взимаме по 7 точки ще сме доста напред да ти кажа.

Естествено, ако не си разбрал Джо Гомес е централен защитник. Има опция при техни атаки да се прибира към центъра на защитата, а Морено да го подкрепя. Но всъщност Морено беше включен защото Филипе вече беше изморен, а Морено със свежи сили можеше да снове поцелия ляв фланг и да прави бързи контри. Арсенал ни натиснаха второто полувреме и такъв тип заздравяване към края беше напълно адекватно. Ама вместо да го видиш е по-лесно да плюеш по Роджърс, нали?

А Шкъртел и Ловрен какви са? Уюви глави ли? Морено в крайна сметка за да атакува или да защитава го пусна?

Да защитава и при възможност за контраатака да направи бърз пробив. Не знам дали знаеш, но се случва отбори да играят с трима централни защитници, понякога, макар случая да не беше такъв тази вечер.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 25 авг 2015 01:51

dNelbandian написа:
Lubaka1892 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wl6iIgSvXZI[/youtube]

Братчед, я прави малко разлика между гостуване и домакински мач. Аз доколкото си спомням когато завършихме втори бяхме загубили срещу Арсенал и Челси и Ман. Сити на техни стадиони и то ги надиграхме.
Така, че не се вживявай много не сме Байерн Мюнхен или Барселона още. След 1 седмица никой не помни как си играл, красиво или не. Накрая се гледат точките.

Брадчед, мисълта ми е, че дори не се опитахме да го спечелим този мач, а играхме за равенство и с доста късмет го постигнахме, но няма всеки път да ни върже!
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 25 авг 2015 01:55

Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:

Да защитава и при възможност за контраатака да направи бърз пробив. Не знам дали знаеш, но се случва отбори да играят с трима централни защитници, понякога, макар случая да не беше такъв тази вечер.

добре бе ся ме убеждаваш че е по-добре да играем с Морено вместо с Коутиньо така ли? Щото Коу не може да направи бърз пробив с един пас?Не мислиш много!
Bill Shankly

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 25 авг 2015 02:01

Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:
Milkoy написа:
Lubaka1892 написа:

добре бе ся ме убеждаваш че е по-добре да играем с Морено вместо с Коутиньо така ли? Щото Коу не може да направи бърз пробив с един пас?Не мислиш много!

Абе ти май не мислиш. Не знам дали си забелязвал, но Коутиньо се изморява към края на мачовете. Аз не ти говоря да играем по принцип с Морено вместо Коутиньо, но в 86мин, когато се очаква финален щурм на съперника една такава смяна е повече от логична. И да, гарантирам ти, че Коутиньо в края на мача няма въздух да направи такъв пробив като този, който направи Морено. Отделно, отново поради умора, вероятно нямаше да е полезен във фаза защита. Много време ти отделих, това са елементарни неща.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 25 авг 2015 02:12

Той Коу и предният мач нямаше въздух и така изведнъж го вкара малко преди да го смени "тактикът"!
Bill Shankly

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 25 авг 2015 02:30

Lubaka1892 написа:Той Коу и предният мач нямаше въздух и така изведнъж го вкара малко преди да го смени "тактикът"!

Не, бе, пич. Мислех, че може да се говори адекватно с теб, но явно не. По твоята безумна логика човек никога не трябва да прави смени, защото не знаеш дали сменения играч хипотетично не може да направи нещо велико. Грам не ги усещаш нещата и си мислиш, че ме притискаш тука с някакви въпросчета. Има много фактори във футбола, които предопределят една смяна. В случая с Стоук, за който говориш, доколкото си спомняма Роджърс искаше да пусне Ингс вместо Коутиньо, с което да засили нападателната мощ. В днешния мач, както и в предния го смени с Морено, по неколкократно обяснените вече от мен предпоставки. В предния мач Морено направи страхотно включване, докато Коу беше поизчерпал сили. Днес, определено при разпределението на силите в края на мача, смяна Коутиньо - Морено, както и Фирмино - Айб, беше логична, друг е въпросът, че понякога нещата сработват, друг път не.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 авг 2015 03:52

Слабо Хендерсън да не е липсвал след това второ полувреме :mrgreen:
Никакво забавяне на топката , никакво спокойствие , никакво разиграване , ритай там той Коутиньо пича ще го измисли . Аз не искам да гледам как Кан и Милнър се раздават с шпагати , предпочитам топката да се разиграе и да се спре владението на топката от страна на Арсенал защото тогава са най опасни . Бързо му оздравяване на капитана.

На точката съм доволен . Не ми харесва обаче тази заформяща се тендеция да се пуска Морено отпред в последните минути и да се гаврят с него. Някой питаше защо не е подал там в края а се лакомеше . Точно 1 ден преди мача Роджърс каза публично, че Морено трябвало да си извоюва мястото и да се доказва наново . Ако някой е за бой заради тази лакомия на Морено в момента отново е Бренди .

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 авг 2015 04:12

Човекът е прав , нищо смешно не е казал . Калъм Чеймбърс спря с подаръците второто полувреме и топката остана в притежание на Арсенал , оттам и опасностите . Страхливо второ полувреме и не се случва за първи път . Редовната му тактика на мениджъра е това да излезе умрял вторите 45 минути .

Върни се в “Ливърпул”